icon

Metóda doktora Jonáša: Funguje výpočet pohlavia dieťaťa?

cucuska
23. máj 2006

Ahojte. Počuli ste niekedy o doktorovi Jonášovi a o jeho metóde výpočtu pohlavia a životaschopného dieťaťa? Máte stým niekto nejaké skúsenosti?

danielak84
12. júl 2017

@bielavila odporucaju mat styk den pred cervenym polickom.

danielak84
12. júl 2017

@ikaa76 Nedostala si aj odporucania a vysvetlenia k tomu vypoctu?Tam pisu ze sa moze stat ze ani raz v roku nie je dobra zivotnost a treba pockat Kym bude dalsi rok.

ikaa76
12. júl 2017

@danielak84 to som nedostala, iba vysvetlenie ako značiť tie modré, zelené políčka kedy mať sex....

bielavila
12. júl 2017

@danielak84 iba vtedy? a ked mi vychadza manstruacia aj tak mame?

lukaskam
12. júl 2017

@danielak84 to zeleným keď je napísane životnosť tak je akože fajn? Ja to nemám ani pri jednom

erickatt
12. júl 2017

@dilino to bolo milé. Aj to prababičky dodržiavali??

danielak84
12. júl 2017

@bielavila podla Ich odporucani aj ked mas svoje dni,vraj to nema vplyv na pocatie.

danielak84
12. júl 2017

@lukaskam vraj vtedy je plod zivotaschopny a ked to tam nemas tak treba dockat na dalsi rok.

ikaa76
12. júl 2017

@danielak84 volala som teda jonášovej a hovorila že to tam nemám preto lebo ja nemám tú IV skupinu výpočtu, že to sa robí ženám čo napr. potratili atď. tak ma trochu upokojila.

bielavila
12. júl 2017

@danielak84 dakujem za odooved to je super, o 3 mesiace mam cerveny stvorcek a pise tam dievcatko a v zatvorke chlapcek, co znamena ta zatvorka? dali sme si vyratat babu, ale vzdy v zatvorke mam chlapceka

vejapa76
12. júl 2017

@bielavila to znamená že vtedy počnete dievčatko a nasledujúce dieťa v poradí ( je jedno či o rok, dva, päť) bude chlapec

lukaskam
12. júl 2017

@ikaa76 takže mám chápať že ak som mala predchádzajúce tehotenstvá v poriadku tak sa ten výpočet nerobí aj keď je ten drahší?

bielavila
12. júl 2017

@vejapa76 vazne? takze uz nemam sancu aby bolo dalsie baba?

danielak84
12. júl 2017

@ikaa76 je to mozne,ja som si dala aj na to kedze uz sme o dve babatka v brusku prisli a aj o 17m dievcatko a ja tuzim po dievcatku.Min. mesiac som mala babu tak teraz cakam ci sa zadarilo lebo mam take bolestive podbrusko,na test je este skoro kedze ms ma prist v nedelu.

vejapa76
12. júl 2017

@bielavila ďalšie by bolo dievčatko keby si mala uvedené dievčatko aj v zátvorke. Ale počula som už od viacerých, ze v pohlaví sa sekol čo pripisuje aj napr.biologickým tehotenstvam kedy žena ani nevie, že bola tehotná A tým pádom ďalšie tehotenstvo v poradí už prebehlo A tým pádom ten výpočet na ďalšie narodené dieťa ( to v zátvorke ) už neplatí. A veď je to jedno, hlavne nech sú deturence zdravé ☺

bielavila
12. júl 2017

@vejapa76 ano to je jasne zdravie je naj len do nasej 7 clennej chlapskej bandy by bodlo dievcatko😂

ikaa76
12. júl 2017

@lukaskam takže ano tak to je, ja som mala tehotenstvo v poriadku prve. A ty máš vypocet Teraz?

ikaa76
12. júl 2017

@danielak84 jaj tak to Budem drzat palce silnoooo aby to vyšlo a bolo baba 😉 Daj vediet ci přišli alebo nie

vejapa76
12. júl 2017

@bielavila fuuuha...tak to áno ☺. Prajem krásnu princeznú alebo rovno hneď dve nech sa vám tie pohlavia trošku vyvážia 😉

bielavila
12. júl 2017

@vejapa76 no nie vsetci su moji, ja mam iba jedneho chlapceka, ale v rodine veru babu nemame😂 dakujem

danielak84
12. júl 2017

@ikaa76 dakujem,uvidime ci sa zadarilo a ci sa trafil do pohlavia a keby aj nie tak nevadi hlavne nech je zdravucke.

lukaskam
12. júl 2017

@ikaa76 v marci som ešte dávala robiť mala som dva mesiace aj pohlavie teraz mam 6 bez pohlavia aj životnosti no asi to necháme na náhodu a prírodu obaja chalani boli na prvý šup tak uvid😉

vejapa76
12. júl 2017

@bielavila držím palce. A budem rada ak sem dáš vedieť či sa zadarilo 😉

bielavila
12. júl 2017

@vejapa76 dakujem pekne, ak sa podari dam vediet, ale pohlavie chcem vediet po porode a este sme ani nezacali tak snad o rok😊

vejapa76
12. júl 2017

@bielavila ✊držím palce

dilino
13. júl 2017

@erickatt neviem ti povedať ale mojej sestre to vyšlo chcela chlapčeka a aj sestrinej švagrinej tiež dievčatko vyšlo aj mojej kamáratke tiež chceli dievčatko a tiež vyšlo tak na tom niečo bude samozrejme je to povera ale viem že vyšlo tom najprv sa sestra a jej švagrina smiali že no určite ale potom ked to vyšlo tak pozerali že ako je to možne ale ako pišem je to povera môže to vyjsť a nemusi.

danielak84
13. júl 2017

@ikaa76 tak som to nevydrzala do nedele kedy mala prist ms a urobila som si ten digitalny test a som tehu.

zuzka2208
13. júl 2017

@danielak84 to je super 👍🏻 Aj ja by som chcela.my sme otehu pred 1,5 rokom zial sme potratili tak sme napisali Jonasovi a presne vtedy ked sme mali dobru zivotnost sme opat otehu zial v 9tom tyzni zamlcany potrat 😔 Uz je tomu rok a nic.

danielak84
13. júl 2017

@zuzka2208 podla mna sa na to neda moc spolahnut.Ja som pred 2 rokmi prisla v 12tt o babatko,tiez MA a o par tyzdnov som bola zas tehu a mame rocneho chlapceka.Celkovo kombinacia mna a mojho muza je axtremne plodna.Teraz sme si davali pozor a aj tak som ostala tehu.Drzim palce aby si aj ty drzala v naruci zdrave babatko.

zuzka2208
13. júl 2017

@danielak84 ja viem ze sa neda na to 100% spolahnut.My sa snazime uz vyse 4roky a zatial neuspesne s dvoma potratmi.Co uz hadam raz to vyjde a ked nie tak to budeme musiet brat tak ze asi to tak ma byt.Ale dakujem 😊