Metóda doktora Jonáša: Funguje výpočet pohlavia dieťaťa?
Ahojte. Počuli ste niekedy o doktorovi Jonášovi a o jeho metóde výpočtu pohlavia a životaschopného dieťaťa? Máte stým niekto nejaké skúsenosti?
@mgurnak Ahoj, aj ja som písala e-mail, cez telefon by som sa asi nevykoktala 😀
@tulamatula .-)a kedy Ti to vychadza .-)
Ahojte baby,
mne terminy takmer vobec nevychadzaju pocas ovulky...Neviem co si mam mysliet o tom. 😒
no poviem tak, pri raduskovi som mala ovulku na konci cyklu.MS zacala 12.1. a ovulka bola 3.2. - 4.2. nakolko som si robila ovulacne testy. takze som bola prekvapena, ze ju mam az tak neskoro... 😉
a to este upresnim,ze moj cyklus je nepravidelny,cize MS dojde kedy chce (ani po porode sa to nezmenilo) 😠
@prettybaby dakujem, idem aj ja napisat..ak nebudem comusi rozumiet, tak sa budem dalej pytat..🙂 😉
@mgurnak jasne, aj ja sa casto vypytujem .))))chi
@marikac no tomu som nejako nerozumela ci sem http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... davas datu svojho narodenia alebo aky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@skrecok
ono metoda Dr.jonasa nie je zavisla na menstruacnom cykle.
ja mam som mala doma vypocet od Dr.Jonasa, pretoze sa nam nedarilo otehotniet. No a ostala som tehotna v cervenych dnoch a o10 dni som mala svoje ovulacne dni a aj v nich som ostala tehotna. mam krasnych chlapcov, dvojvajecne dvojicky, ktore boli pocate v rozlicnych datumoch s odstupom10 dni, co bolo potvrdene aj na sone.
No a prave pisem o dalsi vypocet, kedze by som este dievcatko chcela. Ale teraz si dam bacha, aby z toho zase neboli dve.... 😀
@adikad dakuujjeemm a ako si to spatne kontroluju baby, ze uz maju napr narodene a len tak prisli na jonasovu a kontroluju, ze to vychadza. skontrolovala by som datumy mojich chlapcov 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
no a ked pisete mail, tak vam to upresnuje alebo je to rpesne podla tej tabulky na nete a ozaj uctuje za to?
@marikac Zakladny vypocet stoji 16,50 € s specialny 21,50 €.
Upozornuju, ze "Podpísaná prehlasujem, že si uvedomujem, že metóda Prirodzenej regulácie počatia Dr. E. Jonáša (preskúmaná od r. 1956 do r. 2000) je správna v 98% prípadov. Ak by som ja sama bola náhodou výnimkou, nečiním si žiadne nároky." Takze sa neda reklamovat. 😅 😀
Ahojte kocky,som tu nova,chcela by som sa Vas opytat kde a na aku adresu,e-mail mam napisat ak chcem ten vypocet na plodne dni.Ako vlastne postupovat.Velmi pekne dakujem a vsetkym drzim palceky 🙂
@danutta
tel.cislo: 035/ 6595127
info@centrumjonas.com
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
ale toto nie je orig. jonasova stranka - pozor 🙂
@marikac je vela stranok, kde sa odvolavaju, ze ide o Jonasov vypocet, pripadne o vypocet podla Jonasovej metody... ak chces jeho orig. stranku:
https://www.centrumjonas.com/slovak.kontakt.html
treba vyplnit formular, pockat si na jeho kalendar a pokyny... 😉
baby, dostalasom prihlasku..aky je rozdiel medzi malym a velkym vypoctom? ja uz jedno babo mam, druhe som bohuzial potratila, tak asi by som sa mala pytat na zivotaschopne asi , ze? alebo ako ?
@mgurnak pri "velkom" vypocte musis udat presny cas svojho narodenia - s presnostou na 4min. - nie kazdy vie tento udaj presne... a vo vypocte budes mat navyse (oproti "malemu" vypoctu) upresnenie casu porodu pocateho babatka - tj. v ranných alebo nocných hodinách... a udaj o dalsom pohlavi dietatka, kt. by si chcela v buducnosti...
tak podla mna ti staci maly vypocet (udaj o datume narodenia, pripadne priblizny cas a udaje pre IV. skupinu - o aborte...) a samozrejme IV. skupina...

Ahojte, aj ja mám už doma výpočet...chceli by sme začať pracovať na bábatku hneď ako bude vhodný termín, chceme totiž dievčatko, ak sa podarí...