Močové cesty vs. plodné dni a snaha o dieťa
Mam otazku..tie co mavate problemy s mocovymi cestami ale napriek tomu skusate babo prirodzene prosim vas co mam najlepsie pre to robit? Ja kvoli zapalom idem po sexe sa vycikat a trosku dole umyt..davam si aj pred ovulaciou sem tam lactobacili bo mavam diskomfort pred nou..avsak velmi sa obavam ci tym nezabijam potom spermie ktore sa uz do mna dostanu po sexe..pretoze vzdy ked idem potom preventivne cikat vidim ako zo mna vsetko semeno lezie doslova to tak musim povedat a mam pocit akoby uz tam potom nic neostalo ..ako to najlepsie urobit aby som ochranila aj seba pred zapalmi po sexe a zaroven dala co najvacsiu sancu spermiam uz vo vnutri?a ako sa vam podarilo aj otehotniet aj si dat pozor pred zapalmi?🙄🙄😟
@doda26 fakt?? No super dava mi to nadej..bo som mala fakt vzdy pocit ze tou hygienou to zabijam..

@kawasakier6n ja som zacala mat problemy s mocovymi napriklad presne odvtedy ako sme sa zacali snazit o babo...sme spolu 9 rokov, cely cas nic a od prveho sexu kedy sme skusali som hned dostala zapal...uzivala som antibiotika a po par tyzdnoch som zistila ze som tehotna 😅 a vzdy som to robila tak, ze som sa hned isla vycikat, aj umyt a spermie si aj tak nasli svoje miesto a tiez som citila ze to vyteka 😄 takze neboj ono to nezalezi na tom ci sa vycikas ci nie, ci sa umyjes ci nie...horsie je, ze teraz ako som uz tehotna tak nemozeme mat sex s ejakulatom do mna lebo potom dostanem vzdy zapal...je to cudne ale je to tak...