icon

Modlitby tehuliek

veriacasnazilka
11. aug 2016

Ahojte, práve som sa sem registrovala, keďže potrebujem pomôcť a myslím, že tu som správne. Je tu veľa mamičiek a tehotných žienok a ja hľadám veriace mamičky, ktoré nosia pod srdcom dieťatko a veľmi prosím o modlitbu za mňa, teda nás. My už dieťatko máme, ale veľmi túžime po druhom. Druhé tehotenstvo skončilo diagnózou MA ☹ a odvtedy hneď po otehotnení, po pár dňoch všetko skončí, tak naša radosť trvá krátko ☹ výsledky mám v poriadku a som z toho veľmi smutná...našla som však príbehy mamín, ktoré nemohli mať bábo a vďaka modlitbe iných tehuliek spolu s ich bábätkami v brušku, sa im to podarilo. Prosím žienky, ktoré nám chcete pomôcť, modlite sa za nás...Ďakujeme

Strana
z4
empathia
18. aug 2016

@renimac nejak sa to prenieslo namna 😉

veriacasnazilka
autor
18. aug 2016

@yollanda len rok sa snažím, ale mňa skôr skľučujuje tá radosť a po nej žiaľ...ďakujem však Bohu, že Mám požehnal jedno nádherné dieťatko 🙂

renimac
18. aug 2016

@empathia 😉 😉 😉

julajlatvar
18. aug 2016

Pridavam sa k modlitbam za vás,snazilky, a zároveň aj my s malinkou v brusku prosíme o modlitby aby sme to dokazali po všetkých doterajsich neprijemnostiach dotiahnuť do uspesneho konca. +

janulqa1975
18. aug 2016

@julajlatvar Posielam vam obom vela pozitivnej energie nech vas do porodu ochranuje . Ja sa tiez modlim k panu Bohu aby nam pozehnal 13 rokov neuspechu uz staci .

yollanda
20. aug 2016

@veriacasnazilka neboj!!! To ze jedno dieta uz mas, znaci, ze si v poriadku a plodna. Ja som 2x pravdepodobne cakala dvojicky a jedno vzdy odislo. Kedze si potratila, znamena, ze dietatko nebolo v poriadku.

veriacasnazilka
autor
20. aug 2016

@yollanda ďakujem za povzbudenie 😉 a z tvojich dvojičiek ostalo stále jedno?

yollanda
21. aug 2016

@veriacasnazilka v oboch pripadoch nastastie ano! Ale to tiez bolo... Cely zivot nas otec tyral a ja som dostala depresie. Ak som chcela dieta, musela som brat aj cez tehu antidepresiva! Tiez riziko. Ale deti su zatial ok. Nevyzera, ze by ich to poskodilo

veriacasnazilka
autor
21. aug 2016

@yollanda môžem sa spýtať, ak to nie je príliš osobné, to ako na to prišli, že dvojičky? A v skorom štádiu si potratila? Nech budú zdravé aj naďalej 🙂

yollanda
21. aug 2016

@veriacasnazilka mne doktor povedal, ze vela prevela tehu je dvojickovych, ale to druhe dieta zanikne ako hematom. Cize tak

yollanda
21. aug 2016

@veriacasnazilka moj krstny sa narodil s obrovskou bulvou na hlave, volaju to ako syndrom nenarodeneho dvojcata. Cize velka pravdepodobnost v nasej rodine je, ze to mohlo byt dvojca

butterfly333
21. aug 2016

@yollanda aj môj mm sa tak narodil vyzeral ako by mal dve hlavy.

yollanda
21. aug 2016

@butterfly333 netusim ako to odstranuju

butterfly333
21. aug 2016

@yollanda jemu to len masírovali a tým sa to ako keby vmasirovalo do hlavy a zmizlo.

22111979
21. aug 2016

@veriacasnazilka ja som cele tehu nosila pasik sv. DOMINIKA http://www.dmc.sk/pasik/ poslu ti ho zadarmo s modlitbou staci napisat mail s kratkym popisom o tebe a partnerovi 😊

yollanda
21. aug 2016

@22111979 pasik nepasik, aj tak o vsetkom rozhodne boh 🤗

22111979
21. aug 2016

@yollanda ide oochranu dietatka.staci si precitat pribehy. Ja to predsa nikomu nevnucujem len som napisala moju skusenost. ☺

yollanda
21. aug 2016

@22111979 ja viem!!

pukita
23. aug 2016

Ahojte, prislo to. Zmierila som sa sama zo sebou. Mozem sa modlit bez zlych pocitov. Ak to bola skuska mojej viery uplne som zlyhala. Ak to bol trest tak som si ho zasluzila. Ak som mala padnut na dno aby sa mi otvorili oci, tak myslim ze sa stalo 🙂

ivetkab.
23. aug 2016

@salome51 usmievam sa, keď čítam Tvoje riadky o tom, aké máte deti. Poznám to veľmi dobre. My ich takto máme tri po sebe. Najstarší mal 3 roky a mesiac, keď sa nám narodilo 3tie dieťa. Všetky tri urevané, nespavé. Ešte ani keď sme prišli z pôrodnice. 20 minút spánok alebo driemanie a zase plač. A takto to bolo deň a noc. Nech som robila čo som chcela, nevedela som sa už normálne správať ani ja. Proste totálna vyčerpanosť. Všetky tri deti ešte vo veku 2 rokov mi v noci vstávali aj 15x. Bez pomoci rodičov či príbuzných je to náročné. A tak som si po čase povedala, že všetko to čo nezvládam, tie moje výbuchy a slzy obetujem Bohu. Stále keď to na mňa doľahla, v slzách a myšlienkach som povedala Bohu, že toto všetko mu obetujem ako vďaku za naše deti a za môjho dobrého muža ktorého mi dal. Teraz majú deti 6apol, 5 a 3a pol. Je to s nimi náročné, ale myslím, že som v období, kedy som viac obdarovaná ako skormútená. Naďalej všetky ťažké chvíle obetujem Bohu. Naše deti sú veľmi náročné na čas, na pozornosť, ale sme šťastní, že ich máme, a že sú takí akí sú.

anina1211
Autor odpoveď zmazal
janulqa1975
1. sep 2016

@anina1211 toto poznám aj ja a som s toho smutna

veriacasnazilka
autor
2. sep 2016

@anina1211 ja si nemyslím, teda nemám pocit, že Boh na niekoho zabúda, veď sme Jeho deti 😉 možno nerozumieme tomu čo robí, prečo to robí a prečo nerobí to, čo chceme my, ale myslím si, že On vie, čo nám poslúži k spáse a privedie nás k Nemu bližšie a preto koná ako koná, i keď tomu vôbec nerozumieme a sme smutní...poradím ti, nezameriavaj sa na to, komu Boh požehnal to, či ono, tebe tiež dal, i keď niečo iné 🙂 ja som tiež riešila, že nemám dieťa a niekto ich má a nechce...ale zmenila som svoj pohľad, čo má prísť, príde, len ver 😉

anina1211
Autor odpoveď zmazal
gir
3. sep 2016

Ak sa môžem pridať, aj ja som mala pocit, že na mňa Boh zabudol, 5 rokov čakania 7x umelé oplodnenie, neúspešne, čisté zúfalstvo. Mala som pocit že nežijem len tak prežívam zo dňa na deň. Jedného dňa som si povedala, Bože, dôverujem ti, keď si mi požehnal dobrého manžela, tak nás bez detí nenecháš. Do dvoch mesiacov som spontánne otehotnela. Syn má 9 mes a v marci budúceho roku ak Boh dá pribudne druhé bábo. Každej snažilke, tehuľke a maminke želám veľa Božieho požehnania. Ja som sa po neúspechoch začala modliť k anjelom 🙂

veriacasnazilka
autor
5. sep 2016

@anina1211 ja viem, nie je to ľahké...ale vytrvaj, možno je to skúška tvojej viery 🙂 modlím sa za teba 😉

anina1211
Autor odpoveď zmazal
dziacka
5. sep 2016

Ahoj, ak ti to pomôže, skús sa inšpirovať mojou cestou, napísala som o tom elektronickú knihu :D

http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

Strana
z4