Modlitby tehuliek
Ahojte, práve som sa sem registrovala, keďže potrebujem pomôcť a myslím, že tu som správne. Je tu veľa mamičiek a tehotných žienok a ja hľadám veriace mamičky, ktoré nosia pod srdcom dieťatko a veľmi prosím o modlitbu za mňa, teda nás. My už dieťatko máme, ale veľmi túžime po druhom. Druhé tehotenstvo skončilo diagnózou MA ☹ a odvtedy hneď po otehotnení, po pár dňoch všetko skončí, tak naša radosť trvá krátko ☹ výsledky mám v poriadku a som z toho veľmi smutná...našla som však príbehy mamín, ktoré nemohli mať bábo a vďaka modlitbe iných tehuliek spolu s ich bábätkami v brušku, sa im to podarilo. Prosím žienky, ktoré nám chcete pomôcť, modlite sa za nás...Ďakujeme
@renimac je mi to ľúto, že sa nedarí ☹ viem, že túžba po dieťatku je obrovská a sklamanie z jej nenaplnenia ešte väčšie ☹ ja si myslím, že všetko, čo sa deje, má zmysel, možno pre nás nepochopiteľný a ťažko prijímateľný. Ja neviem, aký plán má s tebou Boh, ale viem, že nikoho nenechá skúšať bez sily zvládnuť skúšku, možno prostredníctvom tohto kríža, ktorý nesieš ťa učí niečomu, čomu teraz nerozumieš. Tak veľmi by som ťa chcela povzbudiť, ale niekedy sa cítim podobne rozhorčene, sklamane a ubolene...verím však, že to má svoj zmysel, už len ten, že som založila túto diskusiu a spoznávam podobné trápenie ako to moje a modlím sa, aby Boh všetky kríže pomáhal niesť...
@pukita pozri, tiež nie som dokonalá, mnohokrát som hodila kameňom, za čo sa strašne hanbím. Často som ublížila slovami, lebo som strašne prchká povaha. No napriek všetkému si myslím, že u Boha to nefunguje tak, že sa budem správať ukážkovo a všetko dostanem. Som len človek a robím veľa chýb, no snažím sa polepšiť, i keď pri každej sviatosti zmierenia zistím, že som robila zase to isté, čo sa pokúšam meniť...no dôverujem Bohu, verím, že má svoj zámer so mnou, verím, že ma formuje cez to všetko, čo mi dáva. A to najdôležitejšie, máme žiť život tak, aby sme boli pripravení na večnosť, tu sme len chvíľu...
@pukita
@simaminka dievčatá, nemyslím, že všetko ma zmysel, že za všetkým treba hladať nejaký dôvod prečo mi boh nedoprial, či mam zmeniť aby mi doprial, aby som mohla mať babo, či nebola chorá. V Boha verím, ale veci sa proste deju, aj zlé - bez dôvodu... Ved čo už by boh chcel aby zmenilo 2 ročné dieťa, ktoré smrtelne ochorelo? Čo ono malo vo svojom živote zmeniť? Proste niekto ma problem otehotnieť, niekto ochorie - deje sa to bez rozdielu náboženstva ktoré človek verí, pohlavia veku. Zle veeci sa deju veriacim i ateistom, ludom žijucim príkladne i tým čo kradnu, zabíjaju, problem s polodnosťou maju tak pary v manželskom zväzku ako pary nezosobašené, umieraju rovnako dospelí ako i nevinne deti. PRoste je to tak a zmysel to nemá
@veriacasnazilka vela razy myslim na to, ze naco sme tu. Podla mna je to ako skuska- ako sa chovam tu, tak bude aj zivot vecny
@pukita nie anarchia neverím, že boh na niekoho dopušťa chorobu aleboneplodnosť pre niečo - toto su biologické zákony ktorým podliehame tu na zemi v našom ludskom tele tak ako im podliehaju i iné živočíchy. Naše telo ma jednoducho biologicku podstatu preto by nedavalo logiku, keby nepodliehalo rovnakým zakonitostiam ako telá iných živočíchov.
@yollanda život je dar a my sme ten dar dostali. Ako sa správaš k daru, ktorý ti dá niekto veľmi dôležitý? Vážiš si ten dar, či ho zavrhneš? Možno to, že si tu, mnohým ľuďom vôkol teba pomohlo. Často ani nevieme, ako ovplyvní to, čo povieme alebo urobíme iných navôkol. Teraz mnohým veciam nerozumieme, no určite sa raz všetko objasní a zapadne do seba ako skladačka...
@veriacasnazilka vies, vela som si vytrpela, tyranie otcom, depresie atd. Dlho som mala pocit, ze som tu omylom, v com ma aj matka utvrdila. No, nejako som sa pozbierala, mam rodinu uz sama, manzela uzasneho a k tomu aj super psa 😊
@renimac nie nezazila som take trapenie, to mas pravdu. Len si myslim ze stres nepomaha pre otehotnenie. Skuste sa upokojit baby. Kamoska nemohla otehotniet lebo mali aj s manzelom stresy v praci (obaja robia lekarov na are). A to si robili ovulacny test a presne v den ovu mavali pohlavny styk. Babo nevzniklo. A potom sups vzali si obaja dovolenku isli na chatu a tam vzniklo babo. Studovala som psychologiu a viem aky silny je dopad psychiky na zivot. Tak baby skuste sa co najviac uvolnit, pripadne sa vyrozpravajte manzelom, kamoskam, tu na mk... Alebo navstivte psychologa ci knaza. Vsetkym vam uprimne zelam babo a drzim palceky v otehotneni! 🙂
@yollanda to ma mrzí ☹ ale teraz zažívaš to, čo ti bolo odňaté v rodine, lásku...veľmi ti prajem, aby si ju mohla dať ďalej, dieťatku a modlím sa, nech Boh naplní tvoju túžbu 🙂
@simaminka keby to bolo také lahké to sa lahko píše ukludnit sa nemysliet na to.
@butterfly333 ja viem, nie je to vobec lahke... Drzim palceky aby vam to islo!
@simaminka vies, keby tvoja teoria fungovala, dnes by som uz mala rocne dieta. Prvy rok som to totiz nesilila, nemerala, o MK som ani netusila. V podstate sme si uzivali, ze mame castejsie sex. Zijeme zdravo, sportujeme, v tom case som stres v praci nemala, wellness, dovolenky.... a nic. Psychika zacala haprovat az po roku a pol. A to uz nemusim pokracovat 😉.
@renimac
@butterfly333 baby, neviem ci vam to pomoze, ale budem sa za vas modlit. Ja som bola ruhajuca sa osoba, no Jezis sa mi dal najst, lebo som ho hladala. Jezis je cesta k bohu. Kamoska dvakrat potratila, no myslim si, ze tie jej deti su u boha v bezpeci, nic ich neboli a netrapi. Jedneho dna sa stretnu. Ja ked som sa neliecila na depresie, chcela som stale zomriet. Teraz som stabilizovana + - a viem, ze ked zomriem, pojdem s jezisom (dufam). Snad ma nevypluje samo peklo 😄 Snazim sa zit prikladne. Robim vsetko preto, aby deti boli zdrave a stastne, lebo dieta je ako cisty papier ked sa narodi a len rodic nan pise. Mne moj papier pokrcili, znicili, ale uz som rodicom odpustila.
Jaj, žienky a zase je tu jeden z tých dní, keď mi je ľúto, že moje // čiarky na tehu testoch po pár dňoch zmiznú spolu s príchodom MS ☹ stále verím, že Bohu nič nie je nemožné...
@veriacasnazilka vsetko sa deje ako sa ma!!! My mozno tomu nechapeme, no boh vie co robi!!! Ako dlho sa snazis?
@veriacasnazilka modli sa k jezisovi! On je cesta! Nikto iny svaty!

@sarase áno, máš pravdu, boli to len ľudia, ale zapálení pre Boha, prostredníctvom nich konal Boh veľké zázraky. Aj Matka Ježišova bola tiež človekom a tiež sa k nej modlíme, veď sám Ježiš, ktorý za nás zomrel, ju pod krížom dal nám ako matku.