Mohlo sa bábo uchytiť i napriek menzesu?
Ahojte, potrebujem od vás radu, stalo sa vám ako napríklad mne, že od 24-27 júna som mala MS(robila som si aj test ale nič som tam nevydela) aj sme sa snažili o bábo len prišla ms tak som si myslela že ôk, tento cyklus nič, keďže ms prišla v normálnej paráde .. A po tomto nevydarenom cykle sme si dali pauzu tak že celý júl nič.. A MS som dostala včera iba taku slabú.. Je možné že sa tam bábo uchytilo aj napriek ms? Test doma nemám, potrebujem si kúpiť.. Stalo sa vám niečo také? 👶🤔
@simik7192 este sa ti moze rozbehnut. Ak by si bola tehotna z minuleho cyklu, bola by si priblizne v 8tt, uz by si mala aj nejake priznaky.
@simik7192 takto, spermie preziju v tele zeny az tyzden, kludne mohli prečkat MS v tvojom tele a mohli sa k vajicku dostat po MS teda si mohlo byt oplodnene, ak si mala slabsie krvacanie na dalsi cyklus a uy si tehotna je to normalne ( ja som to mala tiez, len take spinenie) ale vsetko to co pisem je dost malopravdepodobne priam az vynimocne no mohlo sa to stat. hovorim z vlastnej skusenosti, u mne podla lekara doslo k oplodneniu 4 dni po MS 🙂
Ja bezne mavam jeden cyklus silny a dalsi slabsi a nerobim si kvoli tomu test.
Tak občas sa to stane, že menštruácia nejako ide aj napriek tehotenstvu, ale veľmi by som si nádeje nerobil...

nemyslím si, že by si bola tehotná, je to veľmi, veľmi malá pravdepodobnosť.