Môj test 5 dní pred menštruáciou
Je možné že 5 dní pred MS mam takto výrazný test?

Waw, tak vyzerá že áno keď ho takýto máš. Aj keď 5 dni pred ms som takýto ešte asi nevidela. 😉
No..buď posunutá ovu..alebo hádam trojičky 🙈🤣🤣
Možno dvojičky 🤷♀️, ja som mala takýto v deň očakávanej
Ahij kup si digitalny tehotndky test, je trosku drahsi ale ukaze ti presnejsie a aj v ktorom tyzdni si....
Vies iste kedy mas ovu ci je to v strede cyklu?No moznosti je vela.1.urobila by som si dalsi test,jeden test je nic.2.posunuta ovulka alebo si uz mesiac a pol tehotna z predchadzajuceho cyklu a nevies o tom.3.dvojky.
Fuha ženy nestraste ma.... MS mam ako Švajčiarske hodinky ovulku tiež minulý mesiac som bola na stery z krčku na gynde tehotná som určite nebola nezdá sa vám moc výrazná? Skúsila som 4 testy rôzne značky všade takéto koľajnice
Potom dvojky 🥰🥰
Zo steru na krčku ti nezistia tehotenstvo ;) jedine sonom alebo odberom krvi na hcg hormón..ak si toto podstúpila a tehotná si teda nebola,tak je možnosť posunutej ovulácie(napr. Tesne po menštruácii) pokiaľ nemerias bazalnu teplotu,popripadne nechodíš na folikulometriu k lekárovi,nemáš ako vediet kedy bola ovu aj keď máš ms pravidelnu.alebo potom viacpocetne tehotenstvo 🙂
Popočítala si si presne kedy máš mať ms ? 😁
Jeej potom daj vedieet
ANONYM - gratulujem 👍👍❤ a nemusia to byt dvojky, neboj.
@dollyzv praveze mi bolo robene aj sono mesiac pred bola vodná cysta tak bola kontrola a ster ako doplnok a tehotná som určite nebola MS mam na deň presne už skoro 17 rokov a viem kedy mam ovulku lebo keď som bola po MS na tej kontrole mi gynekológ hovoril ze mam akurát plodné dní že tak deň 2 pred ovulaciou preto som z toho nesvoja že taká mega čiarka všade je
Fiha tak to daj potom vediet ci budu dvojicky 😁😁
Neplas sa s tými dvojičkami. Ja som taky výrazný test s nimi nemala a to som bola uz v pokročilom 2 mesiaci ked som si ho robila. No tehotenstvo to zrejme bude ked ti vyšli 4 testy pozitívne
to je podla toho ako rychlo stupa hladina hormonu
Tento test by mali adminky pripnut na hlavnu stranku niekde, ze takto vyzera naozaj pozitivny test !😁 po tych stovkach duchov som sa aj potesila, ze konecne ziadne imaginarne ciarky 🙏a gratulujem 🥰
Ja som mala taký 3 deň po vymeskani, gratulujem že by dvojčatá? Držim mooic
Dvojčatá to byť nemusia,ja keď som ich čakala,tak test mi týždeň po meškaní MS ledva ukázal slabunku ciarocku.😂
Takto Pozitivny test som hádam ešte ani nevidela 😀 gratulujem 😊
a nemohla si otehotniet minulu ovulaciu? menzes si mala ak vzdy? lebo mne je zatazko uverit tak silnej ciarke 5 dni pred ms, taku som mala snad v 8.tyzdni tehotenstva.
podľa mňa nezáleží koľko dní pred ms máš, ako koľko dní po ovulácií si. v mojom prípade 5 dní pred ms by som bola 8 dpo, čo je nereálne, aby mi test ukázal vôbec nejakú čiarku. ale keď máš napr. 30 dňový cyklus a ovu si mala hneď po ms, napr. 7 deň cyklu, tak teraz môžeš byť cca 17 dpo. a vtedy je takáto čiarka reálna. držím palce ✊🙏🙂
@bibkapipka mne test na 8 - 9 DPO ukázal druhú čiarku
@erickatt prečo dvojičky? Ze keď je taká silná čiarka ci prečo 🙂 to je hádam jedno aká je čiarka nie, či 🙂
@zuzanockamt slabu urcite ukaze.
@susedka1000 takto skoro pred ms.
V dobrom závidím 😊❤️
AUTORKA no ako?

Aj ja chcem taký 😀🙊