icon

Môj test 5 dní pred menštruáciou

31. júl 2020

Je možné že 5 dní pred MS mam takto výrazný test?

Môj test 5 dní pred menštruáciou
Strana
z2
marinecka95
31. júl 2020

Aj ja chcem taký 😀🙊

jeanne14
31. júl 2020

Waw, tak vyzerá že áno keď ho takýto máš. Aj keď 5 dni pred ms som takýto ešte asi nevidela. 😉

dollyzv
31. júl 2020

No..buď posunutá ovu..alebo hádam trojičky 🙈🤣🤣

eriksonka1234
31. júl 2020

Možno dvojičky 🤷‍♀️, ja som mala takýto v deň očakávanej

zuzana_ilkova
31. júl 2020

Ahij kup si digitalny tehotndky test, je trosku drahsi ale ukaze ti presnejsie a aj v ktorom tyzdni si....

nini1010
31. júl 2020

Vies iste kedy mas ovu ci je to v strede cyklu?No moznosti je vela.1.urobila by som si dalsi test,jeden test je nic.2.posunuta ovulka alebo si uz mesiac a pol tehotna z predchadzajuceho cyklu a nevies o tom.3.dvojky.

autor
31. júl 2020

Fuha ženy nestraste ma.... MS mam ako Švajčiarske hodinky ovulku tiež minulý mesiac som bola na stery z krčku na gynde tehotná som určite nebola nezdá sa vám moc výrazná? Skúsila som 4 testy rôzne značky všade takéto koľajnice

erickatt
31. júl 2020

Potom dvojky 🥰🥰

dollyzv
31. júl 2020

Zo steru na krčku ti nezistia tehotenstvo ;) jedine sonom alebo odberom krvi na hcg hormón..ak si toto podstúpila a tehotná si teda nebola,tak je možnosť posunutej ovulácie(napr. Tesne po menštruácii) pokiaľ nemerias bazalnu teplotu,popripadne nechodíš na folikulometriu k lekárovi,nemáš ako vediet kedy bola ovu aj keď máš ms pravidelnu.alebo potom viacpocetne tehotenstvo 🙂

sunny8
31. júl 2020

Popočítala si si presne kedy máš mať ms ? 😁

handika
31. júl 2020

Jeej potom daj vedieet

veronikaszabova
31. júl 2020

ANONYM - gratulujem 👍👍❤ a nemusia to byt dvojky, neboj.

autor
31. júl 2020

@dollyzv praveze mi bolo robene aj sono mesiac pred bola vodná cysta tak bola kontrola a ster ako doplnok a tehotná som určite nebola MS mam na deň presne už skoro 17 rokov a viem kedy mam ovulku lebo keď som bola po MS na tej kontrole mi gynekológ hovoril ze mam akurát plodné dní že tak deň 2 pred ovulaciou preto som z toho nesvoja že taká mega čiarka všade je

smejko25
31. júl 2020

Fiha tak to daj potom vediet ci budu dvojicky 😁😁

nikpa
31. júl 2020

Neplas sa s tými dvojičkami. Ja som taky výrazný test s nimi nemala a to som bola uz v pokročilom 2 mesiaci ked som si ho robila. No tehotenstvo to zrejme bude ked ti vyšli 4 testy pozitívne

euka210
31. júl 2020

to je podla toho ako rychlo stupa hladina hormonu

sisa_s
31. júl 2020

Tento test by mali adminky pripnut na hlavnu stranku niekde, ze takto vyzera naozaj pozitivny test !😁 po tych stovkach duchov som sa aj potesila, ze konecne ziadne imaginarne ciarky 🙏a gratulujem 🥰

bobricek1979
31. júl 2020

Ja som mala taký 3 deň po vymeskani, gratulujem že by dvojčatá? Držim mooic

jana11061989
1. aug 2020

Dvojčatá to byť nemusia,ja keď som ich čakala,tak test mi týždeň po meškaní MS ledva ukázal slabunku ciarocku.😂

beruska1108
1. aug 2020

Takto Pozitivny test som hádam ešte ani nevidela 😀 gratulujem 😊

tana85
1. aug 2020

a nemohla si otehotniet minulu ovulaciu? menzes si mala ak vzdy? lebo mne je zatazko uverit tak silnej ciarke 5 dni pred ms, taku som mala snad v 8.tyzdni tehotenstva.

zuzka565
1. aug 2020

Ja som mala tiež skoro taky 5dni pred ms. A čakám iba jedno. Tiež ma strasili s dvojickami...

dollyzv
1. aug 2020

@zuzka565 ak bol 5dni pred ms ten úplne napravo tak ani zďaleka to nie sú koľajnice ako má autorka ;) a vlastne ani ten naľavo 🤣

bibkapipka
1. aug 2020

podľa mňa nezáleží koľko dní pred ms máš, ako koľko dní po ovulácií si. v mojom prípade 5 dní pred ms by som bola 8 dpo, čo je nereálne, aby mi test ukázal vôbec nejakú čiarku. ale keď máš napr. 30 dňový cyklus a ovu si mala hneď po ms, napr. 7 deň cyklu, tak teraz môžeš byť cca 17 dpo. a vtedy je takáto čiarka reálna. držím palce ✊🙏🙂

zuzanockamt
1. aug 2020

@bibkapipka mne test na 8 - 9 DPO ukázal druhú čiarku

susedka1000
1. aug 2020

@erickatt prečo dvojičky? Ze keď je taká silná čiarka ci prečo 🙂 to je hádam jedno aká je čiarka nie, či 🙂

bibkapipka
1. aug 2020

@zuzanockamt slabu urcite ukaze.

erickatt
1. aug 2020

@susedka1000 takto skoro pred ms.

misa11111
3. aug 2020

V dobrom závidím 😊❤️

nikiki29
3. aug 2020

AUTORKA no ako?