icon

Moje zlatíčko

petradobsova
1. aug 2016

Toto je vysledok toho co nemenovany doktor nazval ,,nador,, ktory mi chcel vyoperovat.

Moje zlatíčko
cervikpepik
1. aug 2016

@petradobsova sikovny to doktor,skutocne....a gratulujem ku krasnej bambulke 😉

yanni
1. aug 2016

@petradobsova noooooo isla by som mu ten "nador" ukazat. Krasna, jamky ma ako nasa.
Vela zdravicka prajem.

glorikarebeka
1. aug 2016

@petradobsova krasny nador 🙂

laura1804
1. aug 2016

Hej, to poznam, aj moja mamka ma doma uz 17 rokov krasny, zdravy, inteligentny "nador" 🙂

annajakub
1. aug 2016

Jemine aka je krasna smejka 😃 a aka okana. Gratulujem k malickej a vela zdravicka zelam ❤️❤️

standusina
1. aug 2016

@petradobsova jeeej aka krasna, a aku krasnu jamku ma na licku, no bambulka mozem byt stastna za tvoju dcerku. Vela zdravicka prajem 😉

lumma
1. aug 2016

Aké krásne usmiate dievčatko 🙂

grankosko
1. aug 2016

@petradobsova Môžeš byť šťastná že máš také usmievavé dieťatko, krásna je, len si ju poriadne užívaj🙂

moonka1
1. aug 2016

@petradobsova jamka na licku. Krasne dietatko mas 🙂

petradobsova
autor
2. aug 2016

Vytuzena je. A takych doktorov by som najradsej hned zavrela co sme si vytrpeli.

misel0806
2. aug 2016

Ake krasne slniecko usmiate a ta jamka jej velmi svedci.. Doktori su idioti,zjedli vsetku mudrost sveta aj tak hovno vedia😃

yonce
2. aug 2016

@petradobsova doktori vedia veru riadne vyplasit. Robia sa najmudrejsi a aj tak malokedy pomozu. Verim ze ste si vytrpeli ale teraz uz len radostny zivot budete mat, prajem vela zdravia a poriadne si malicku uzivajte, je krasna😉

tana85
2. aug 2016

@misel0806 dostan sa na medicinu, vystuduj 6 rokov pkus 5 rokov atestacia a potom pocuvaj aky si idiot...su taki aj taki, mame moznost si vybrat. nie som lekarka, ale taketo oznacovanie na vsetkych je velmi hlupe

zdenusa4
2. aug 2016

Doktori to nemaju v dnesnej dobe lahke, musia vela studovat aby sa uchytili a boli naozaj dobry. Verim ze autorka sa vela natrapila, je to minus doktorom ze sa takto zmylili ale nie vsetci su rovnaki

bobulazelena
2. aug 2016

Aj ja by som chcela taky 🙂
Babtko je krasne

bobulazelena
2. aug 2016

* babatko

krystofkal
2. aug 2016

Máš krásnu dcérku 🙂

misel0806
2. aug 2016

@tana85 a co som zle povedala tak bud som lekar stanovim diagnozu s ktorou som si ista,,alebo nie som si ista a budem zavadzat pacienta. Ako ked mi dr oznami ze mam tyzden zivota a pritom to neni pravda tak mam sklopit usi pomodlit sa a cakat na smrt?? Mylit sa je ludske do dr.by sa nemali a uz vobec nie v takych veciach ako je nador sak cloveka moze aj porazit.. Tolko k teme..

bobulazelena
3. aug 2016

@tana85 suhlasim s tebou... Ano su niektori aj idioti ale to je v kazdom povolani.

bobulazelena
3. aug 2016

@misel0806 ale ty si to zovseobecnila na lekarov ako takych...nie na nejakeho kontretneho

tana85
4. aug 2016

@misel0806 citas s porozumenim? lebo som napisala, ze je hlupe povedat na vsetkych lekarov, ze su idioti a nic nevedia. chybu urobil jeden, toho pokojne nazvy ako chces, ale ja mam okolo seba niekolko vybornych lekarov, ktori svoje povolanie robia skvele a velmi mi pomohli