icon

Môže bazálna teplota v jednej línii indikovať hormonálny problém?

17. nov 2023

Dobré ráno, prosím vás, nenašla som mojmu podobný graf, máte skúsenosť? Môžu zato hormóny? Nevadí to? Žiadny výkyv nič, len exitus 😁

Môže bazálna teplota v jednej línii indikovať hormonálny problém?
anjelicek26
•
17. nov 2023

No je to riadny unikat, ale prakticky normalny ovulacny graf... pockaj co bude o dva-tri dni, ci nevyskoci vyssie.

autor
•
17. nov 2023

@anjelicek26 dakujem, ja len ci nie je nieco ,,zle" ked nemam ziadny vykyv. budem cakat 🙂

anjelicek26
•
17. nov 2023

Skakanie teplot hore dole pod ciaru je zle, vsetko ostatne je v poriadku...praveze mas stabilne hormony, ked mas taketo teploty, to je fajn...

autor
•
17. nov 2023

@anjelicek26 jej super, to je dobra sprava, dakujem

pet888
•
17. nov 2023

Mas teplomer na 2 desatinne miesta?Vtedy by si mohla vidiet vacsie rozdiely.

autor
•
17. nov 2023

@pet888 len na jedno mam, chcela som skusit meranie tento cyklus, tak pouzivam obycajny digi teplomer

pet888
•
17. nov 2023

Tak to bude tym,ak planujes merat pravidelne,lepsi je na dve desatinne miesta,ale ovulacie ti samozrejme vyznaci aj pri merani takymto.

autor
•
18. nov 2023

@pet888 dobre ďakujem uvidím ešte 😊 ale chcem sa ešte opýtať, ovulacne bolesti som mala až 10dc keď už bola teplota hore. mohla prebehnúť až vtedy? Ten výskok som vôbec neočakávala, žiadne príznaky neboli

pet888
•
18. nov 2023

Nie,ked uz je hore teplota,to uz je po..mohli to byt pozostatky tekutiny z folikulu,ktore sposobovali bolest.

adules
•
19. nov 2023

Ja keď som mala takto , pošťastilo sa

autor
•
20. nov 2023

To by bolo super 🙂 dnes takto ale test skôr negatívny, možno kanálik

pet888
•
20. nov 2023

Pozdielaj😊

autor
•
20. nov 2023

@pet888 no rada by som len to neviem ani odfotiť, strašne slabucke to je, ale kúpim dnes testy, čítam že slunicka majú dosť farbiva a skúsim zajtra ráno. Dnes som skúšala baby toptest

nikapuggioni
•
26. nov 2024

Ahoj našla som tento príspevok. Ako si dopadla? Bolo to tehotenstvo?

autor
•
27. nov 2024

@nikapuggioni ahoj, nie nebolo bohuzial