Môže byť ovulácia klamlivá? Ako rozpoznať príznaky?
Ahojte, bola som u gynekologicky, pozrela mi, ze mam 2 male folikuly a povedala, ze ovulacia na druhy den urcite nebude. ze az o par dni moze nastat. Vtedy som mala 12 DC co by teoreticky zodpovedalo. Ale na druhy den som mala ovulacny hlien a dost bolestive vajecniky a kebyze sa pozeram na signaly tela, tak by som povedala, ze ovulacia prebehla v 13DC. Odvtedy som uz nic nemala. Ovulaciu mavam bezne bolestivu, citim ju, a je sprevadzana vytokom. Ale ako sa mam riadit, ked telo hovori nieco ine ako je vidiet na sone? Ja som z toho uz uplne schaosena. Cyklus mavam viacmenej pravidelny, tych 28 dni.
@anonym_autor ja som zas čítala, že ovulačný hlien vidíme skôr ako je ovulácia. Že ona prebehne práveže hneď potmm ako ten hlien skončí. Ale aj lekárka nemusí mať pravdu. To sa žiaľ tiež stáva, hoci im človek dôveruje.
@anonym_autor ovulacne testy mi pomohli, keď bol ovulacny test pozitívny, boli sme spolu na to 2 dní som išla ku gyn. Na sosne mi potvrdil, že prebehla ovulka, a o 10dni som mala pozitívny tehotensky test. Keby mi testy neukazuje chodila by som na sono. Veľa šťastia 🤞🤞🤞

Nie vždy čo povie lekár, je pravda. Tiež len odhadujú. Ja by som viac verila svojmu telu.