Môže drsný sex súvisieť s tým, že sa mi uvoľnilo vajíčko skôr?
Dobrý večer dámy.
Ide o to, že ovuláciu som si dlho sledovala a zákonite ju mám okolo 17-25DC. Tento krát som však mala drsný sex na 12DC a vyzerá to tak, že vtedy aj prebehla ovulácia.
Môže drsný sex súvisieť s tým, že sa mi uvoľnilo vajíčko skôr?
Tak isto ako ti stres posunie menštruáciu sa ti môže vajíčko uvoľniť pod vplyvom hormónov skôr alebo neskôr. Ja tiež žasnem na povyseneckost niektorých žien tu na mk- ako si honia ego na otázkach iných.....🤷♀️
samozrejme je vedecky dokazane ze zensky orgazmus MOZE spustit skorsiu ovulaciu, samozrejme nie hned pri alebo po sexe ako na povel to je jasne. ale napr k ovu dojde o dva dni a pod...
Vela veci vplyva na zensky cyklus. Mohlo dojst k skorsej ovulacii aj vdaka sexu. Vajicko nedozreje okamzite, ale ani spermie sa nedostanu na miesto okamzite. Takze k tehotenstvu moze kludne dojst. Autorka "vtipne" poznamky vznikli na zaklade zbytocneho detailu "drsny sex", stacilo napisat po sexe alebo po orgazme. To s tym vytlcenym mozgom som sa zasmiala aj ja. Ale niektore to tu ozaj prehnali a pozeram ze viac ludi tu potrebuje nastudovat biologiu.
Už si tu písala a ja som Ti odpísala ..ovu môžeš mať viac x mesacne
😂 včera bol prvý apríl tak asi si z nás uťahovala 😀😀😀😀😀😀.
Ovulácia však môže byť vyvolaná náhle aj mimo dní, ktoré žena považovala za svoje „plodné“. Odborníci opisujú skoršie vyvolanie ovulácie, respektíve prasknutie dominantného folikulu aj vplyvom orgazmu. Ďalší vedci objavili v mužskom ejakuláte proteín, ktorý dáva ženskému mozgu pokyn na spustenie produkcie hormónov, ktoré majú za následok ovuláciu.
Zdroj Google 🙂
@rachel36a 💯👍🤣
Vajicko sa moze uvolnit AJ dobrym orgazmom! Citala som k tomu clanok od gynekologa. Nie je to ale pravidlo. Ale moze sa to stat. Vsak priroda ;)

@rachel36a