icon

Môže slabé krvácanie znamenať tehotenstvo?

24. máj 2026

Dobrý deň žienky, mám takú otázočku. S partnerom sa snažíme o bábo a na 11. Deň cyklu sme mali styk, ale na 30. Deň cyklu mi začalo slabé krvácanie, že mi stačilo raz za deň meniť vložku. Kamarátka mi hovorila že aj keď je žena tehotná tak môže dostať ms ale, že nebude taká ako vždy, ale bude slabá. A keďže ja nemávam slabé ms tak som myslela, že to tento raz vyšlo, ale mám negatívne testy a je to už plus-mínus 21 dní od styku a moja otázka znie môže sa mi výsledok ešte zmeniť? Viem že je to už asi nepravdepodobné ale furt mám malú nádej. Budem rada za každú odpoveď a poprosím slušne.

anonym_6b33fa
24. máj 2026

@anonym_autor ziadna nadej. 11 deň cyklu ste maly pohlavny styk, 30 den ste dostali menstruaciu, ktora u vas zrovna prebieha.. len slabšia, hormony atď.. viete kedy mate ovulaciu ? (Len nenapiste, že podla appky) ... čiže je nulová šanca, že by ste bola v tom

autor
24. máj 2026
@anonym_6b33fa

@anonym_autor ziadna nadej. 11 deň cyklu ste maly pohlavny styk, 30 den ste dostali menstruaciu, ktora u vas zrovna prebieha.. len slabšia, hormony atď.. viete kedy mate ovulaciu ? (Len nenapiste, že podla appky) ... čiže je nulová šanca, že by ste bola v tom

@anonym_6b33fa No ovu som dostala na 15. Deň cyklu a tá ms mi prišla aj o 3 dni skôr a dneska je to už 5. Deň čo krvácam tak hádam, že iba slabšia ms, ale aj som sa trocha zľakla, keďže ako som povedala slabé ms nemávam

anonym_1a7416
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_6b33fa No ovu som dostala na 15. Deň cyklu a tá ms mi prišla aj o 3 dni skôr a dneska je to už 5. Deň čo krvácam tak hádam, že iba slabšia ms, ale aj som sa trocha zľakla, keďže ako som povedala slabé ms nemávam

@anonym_autor za mna nie

anonym_92cc5f
24. máj 2026

Ja som to mala tiez tak, ze v case v ktorom som mala dostat menzes slaby ruzovy vytok uz som si myslela, ze mozno uhniezdenie, ale prd. Moze to byt len hormonalna nerovnovaha. Po 2 dnoch od tohto vytoku sa mi rozbehol menzes..

anonym_4eb54b
28. máj 2026

@anonym_autor ja len taka otazka, ak som dobre pochopila, snazite sa s partnerom o babatko a sex ste mali iba 1 den pocas plodnych dni? Ko dlho sa uz takto snazite? Nechcem byt utocna, takze ak to tak vyznie, ospravedlnujem sa, ale my s manzelom sme sa snazili o babo 2 mesiace, prvy mesiac som bola dost chora, tak som aj cakala, ze to nevyjde a na druhy mesiac to vyslo, ale pocas toho obdobia po menstruacii sme sa snazili kazdy druhy den a pocas plodnych dni kazdy den, aby sme mali istotu, ze to zachytime. Netvrdim, ze to tak mate robit aj vy a urcite vam to vyjde, kazde telo je ine, ale myslim si, ze ak sa realne snazite o babatko a naozaj ho chcete, tak mat styk len 1x pocas plodnych dni a to tiez niekolko dni pred ovulaciou, kedy by mali prezit tych niekolko dni ale nemusia, zavisi od kvality, to je podla mna malo. Pri dalsom plodnom obdobi skuste mat pohlavny styk viac ako len 1x. Ak som to zle pochopila, ospravedlnujem sa a povazujte tuto spravu za bezpredmetnu. Prajem este vela stastia pri snazeni 😊