icon

Môžem byť ešte tehotná po negatívnom teste?

Včera o 08:42

Dobrý deň, chcem sa opýtať. Budem stručná. 1.5 som mala s partnerom styk a ovu som mala 5.5.. Potom 20.5. som dostala slabú ms čož ja absolútne nemávam a kamarátka mi hovorila, že niektoré ženy majú slabé ms keď sú tehotné. Dnes ráno som si robila test a bol negatívny ale bol pepino a viem že veľa ľudí na nich nadáva že ukazujú zle ale ja som si aj predtým robila testy pepino aj iné a všetky boli negatívne. Moja otázka znie môže mi test ešte ukázať pozitívny výsledok či už to je definitívne. Poprosím slušne ďakujem

galganka
Včera o 08:46

Dostala si menštruáciu, o 9 dní negatívny test. a predtým xyz iných negatívnych testov. Aká bude asi odpoveď?
Lebo kamarátka povedala, z toho ešte nikto tehotný neostal.

krasneleto
Včera o 08:47

@anonym_autor nie... 9 dni aj pri slabom krvacani a posunutej ovu by tehotestvo rozhodne ukazalo

anonym_8358b9
Včera o 09:02

@anonym_autor 1.5 si mala sex, dnes je 29.5, keby si bola tehotna na kazdom teste mas dnes kolajnice. 100% nie si tehotna.

anonym_4456e9
Včera o 13:55

@anonym_autor ak sa bojíš tehotenstva, kašli na to, tentoraz tehotná nie si. Radšej ako polemike o možnom tehotenstve sa venuj možnostiam antikoncepcie.

Ak naopak po bábätku túžiš, neupinaj sa na lovenie “ducha” z minulého cyklu, už sa sustred na najbližšiu ovu.