icon

Môže žena otehotnieť 1 deň po skončení šestonedelia?

taniat87
26. jan 2015

😉

Strana
z2
evitka83
26. jan 2015

mozne je vsetko 🙂

evitka83
26. jan 2015

@evitka83 teda poznam osobne....moja kamoska ma o 10 mesiacov starsiu sestru 🙂 ale zase ich mama rodila ako ceresna kazdy rok 🙂

anci852
26. jan 2015

Áno pravdaže

rachel36a
26. jan 2015

Kde chodite na taketo blbe otazky? Ty si sa tu nepytala aj vcera ci predvcerom? Kazda zena ktora je este alebo uz v plodnej faze svojho zivota moze otehotniet pri nechranenom styku... Kolko mas rokov? 5?

taniat87
autor
26. jan 2015

Mila rachel36a.. pýtam sa len informačne,kedze kolko ludí tolko chuti.. kazdy pise inak,dokonca aj lekari si v nazoroch odporuju..

karin1811
26. jan 2015

@taniat87 tak najlepšie urobíš, keď sa opýtaš svojho gynekológa

rachel36a
26. jan 2015

@taniat87 no pochybujem ze by ti nejaky lekar pivedal nieco ine ako ANO...len si ma utvrdila ze si to ty co sa na to pytala ze tri mesiace po porode zena nemoze otehotniet, on ti lekar isto povedal ze to nie je vhodne, nie ze nemoze...hold priroda, je priroda...

belllinka
26. jan 2015

Podla mna sa da otehotniet najskor az 2 dni po skonceni 600nedelia 🙄 🙄 🙄

sednaja
26. jan 2015

@taniat87 Môže aj POČAS šestonedelia (osobne poznám)

dejnas
26. jan 2015

@taniat87 a koľkých lekárov si sa už pýtala, keď tvrdíš, že si odporujú?
a k veci: poznám ženu, ktorá otehotnela ešte počas šestonedelia....

taniat87
autor
26. jan 2015

rachel36a - ja viem asi najlepšie, čo a ako mi to lekár povedal ... veľa žien, čo čítam na nete, píše, že tiež o niečom takom počuli.. chcem počuť aj názor iných, mám 6 týždňové babätko (prvé) a tak sa s takýmito vecami ešte len zoznamujem, informujem a radím sa, rada si vypočujem skúsenosti iných. Ak ma niekto problém s mojou otázkou,tak nech sa k nej radšej nevyjadruje.
Dakujem

taniat87
autor
26. jan 2015

@belllinka
😉
prečo si to myslíš?

junova
26. jan 2015

@taniat87 na robí si len žart. Jasné, že môžeš otehotnieť aj počas sestonedelia. Je veľa žien, ktoré majú druhé dieťa po roku.

junova
26. jan 2015

@taniat87 moja teta mala štyri deti po roku.

katarinamarkova
26. jan 2015
katarinamarkova
26. jan 2015

@taniat87 jeeej 🙂 ta otazka vcera bola tiez od teba.
myslis ze sa za jeden den zmenia odpovede na tvoju otazku?
aj zajtra ti kazda jedna napise ze to je mozne....kedykolvek po porode....no dobre...mozno prvych par dni intenzivneho krvacania asi nie.
tak isto ako ti kazda napise xxxxx prikladov z okolia ci uz odskusane priamo na sebe ci na blizkych ze deticky sa velmi radi rodia - robia v jednom roku

kacena4
26. jan 2015

samozrejme ze mozes otehotniet ale v prvom rade musis dostat ovulaciu a ta zavisi od toho ci ekologicky kojis, nakolko kojenie oddialuje ovulaciu ako prirodzena medota "nepocatia" pocast prvych mesiacov po porode. precitaj si tento clanok trosku ti to ozrejmi ak ta to zaujima http://www.lpp.sk/index.php?option=com_multicat...

brady1
26. jan 2015

Neviem teraz či nevieš ako si počala svoje prve dieta alebo ako to myslis 😒 otehotniet možeš aj počas šestonedelia ak to robite naplno. Vytáčaju ma taketo naivne primitivne temy 😒

katarinamarkova
26. jan 2015

@kacena4 dovolim si nesuhlasit! funguje to asi tak spolahlivo ako prerusovana suloz.....cize asi len tak - trafim, netrafim ten spravny datum.....?

pribinak
26. jan 2015

Tato diskusia je jasny dokaz toho, ze sexualna vychova je VIAC NEZ POTREBNA!!!!!

Ja nedokazem pochopit ako, zena, ktora uz porodila a vie ako otehotniet sa moze spytat takuto otazku, ako prepac

rachel36a
26. jan 2015

@taniat87 no podla toho co pises si ho asi nepocuvala moc pozorne....pretoze ziaden lekar s diplomom ti taku blbost nepovie ze otehotniet nemozes...takze bud rada ze to tu povazujeme za zart a nie ze si mesuge...takze ak nechces byt znova tehu tak si daj predpisat nejaku formu antikoncepcie....to zvladne aj ten tvoj skvely gynekolog...

eli74
26. jan 2015

Na sex vychove aj tak nebudu davat pozor, vela od toho zas neocakavajte.
@pribinak
@taniat87 ak ta to zaujima, najlepsie vyskusat a ucit sa z vlastnej skusenosti, potom napises. 🙂

taniat87
autor
27. jan 2015

@pribinak : Neviem kolko deti mas za sebou,ale ja som matkou prvykrat a veci typu, ze nemam menstruaciu,kedy ju dostanem, ci mozem otehotniet, ak este nemenstruujem, ci je pravda, ze ked zena dojci,tak je mensia pravdepodobnost, ze moze otehotniet,co citam na nete,tak to tak nie je ale som nevedela... ale niesom povinna sa tu nikomu spovedat, chcela som pocut nazor inych, zrejme sme sa s lekarom dostatocne nepochopili ale urcite pri najblizsej navsteve sa poinformujem ako to myslel. Vidim, ze ty aj s rachel36a ste pojedli vsetku mudrost sveta, tak Vas poprosim.. svoje mudrosti ste uz napisli a tie zvysne si nechajte pre seba alebo ich vypustajte v inej diskusnej teme!! dik za pochopenie

taniat87
autor
27. jan 2015

@kacena4 dakujem za clanok,urcite si ho precitam 🙂

taniat87
autor
27. jan 2015

@brady1 Zeny, preboha ide len o to, ze nemam menstuaciu a ci mozem aj bez nej otehotniet,ja neviem ci vy necitate poriadne alebo len medzi riadkami. Som prvorodicka, neviem vsetko ako vy MAMICKY

taniat87
autor
27. jan 2015

@kacena4 NELODNOST PO PORODE?? TAK JE NIECO TAKE... V TOM CLANKU S APISE, ZE DOJCENIE ODDIALUJE NEPLODNOST PO PORODE

xevulax
27. jan 2015

Príroda je nevyspytateľná, žena môže otehotnieť vzdY (teoreticky), ba ani keď je tehotná sa ďalšie otehu nedá vylúčiť (prípady dvojičiek s rôznym časom oplodnenia a dokonca od rôznych otcov). takze z toho vPlyva kto nechce dieťa, musí sa chrániť a nespoliehať sa na menzes, sestonedelie, neplodné dni (pokial ich nesledujem pravidelne aj s bT....) a podobne....

taniat87
autor
27. jan 2015

@rachel36a NEPLODNOST PO PORODE
Ekogickým dojčením a prirodzenou starostlivosťou dáte svojmu dieťatku ten najlepší začiatok. Dojčenie znižuje riziko rôznych chorôb, alergií ( v prípade, že sa vyskytnú, zmierňuje ich prejavy) a prospieva celkovému zdraviu dieťaťa, jeho citovému a intelektuálnemu rozvoju.
Satie dieťaťa má veľký význam aj pre vás - spôsobuje rýchlejšie stiahnutie maternice do stavu pred pôrodom a predlžuje prirodzenú neplodnosť po pôrode

Základným princípom ekologického dojčenia je stála blízkosť matky a dieťaťa a časté satie.
Dodržanie tohto princípu umožňuje, aby dieťa pilo, kedykoľvek potrebuje, v dôsledku čoho môže matka očakávať predĺžené obdobie neplodnosti po pôrode.

adula12
27. jan 2015

ked sa da otehotniet pocas menstruacie, tak preco nie aj po sestonedeli??? vsetko je mozne... kazda zena je ina...

taniat87
autor
27. jan 2015

Predĺženiu neplodnosti prispieva, ak si matka pri dojčení počas dňa s dieťaťom pospí. Matka načerpá energiu a satie stimuluje jej hormóny k blokovaniu nástupu plodnosti. 😀

Strana
z2