Môžem byť tehotná?
ahojte zienky viem budete mi odporucat aby som sla ku ginde ale najprv by som chcela vediet vas nazor na situaciu v ktorej sa nachadzam .....takze mala som mrchu dva dni no ja zviknem mat 8 az 9 dni napadlo ma co ak som tehu tak som cakala kus presne 10 po tom co som krvacala som si urobila test bol negativni no mam vsetky priznaky tehu tak neviem poradte mi vopred vam dakujem za odpovede a rady pekny den vsetkym .
nie, ak by si mala priznaky tehotenstva, test by nebol negativny, kedze priznaky = vysoke HCG = pozitivny test
Mrchu? 🤦🏻♀️
Dobryý deň chcem sa opýtať idem o mesiac na operáciu mam cystu na ľavom vaječniku (krvavú ) ma asi 6 cm mam ešte len 26 rokov detí ešte nemam mysli si že po operáciu môžem mať poroblem otehotnuť ? som s toho úplná zúfalá
@oxana12 ahoj neviem presnu odpoved na tvoju otazku ale moja mama bola tiez v tej istej situacii v akej sa teraz nachadzas ...no stim rozdielom ze ona otehotnela apocas tehotenstva jej to zistili a po porode ju operovali ...no racej sa spitaj odbornika ale drzim palce aby sa ti splnilo vsetko pocom tuzis a hlavne vela zdravicka.

Nie