icon

Môžem mať dvakrát do mesiaca ovuláciu?

24. júl 2020

Dobrý večer žienky. Môžem mať dvakrát do mesiaca ovuláciu, po 14 tich dňoch??? 🤦‍♀️Povedala som si že budem merať celý cyklus lebo neviem kedy mam ovu. Mam zajtra dostať ms a špinim už 4 deň boli ma v podbrušku občas nič strašné.. Ďakujem za rady

noemikatka
•
24. júl 2020

Môžeš síce sa to mne nestalo ale čítala som ze niektorým babam ano

noemikatka
•
24. júl 2020

Ale taktiež to môže byt aj uhniezdenie vajíčka ak ste sa snažili 😊

evita1233
•
24. júl 2020

Môžeš mať aj 2x, ale môžeš byť aj tehotná... Napr. Ja som si robila ovu testy od jedného po druhý cyklus, n
Najskor mi správne ukázali ovulaciu a potom pár dní pred MS mi zase začali ovu testy silniet, bola som tehotná... Takže naozaj aj ovu test dokáže zistiť skôr tehotenstvo ako tehu test....

sense
•
24. júl 2020

Mozes byt aj tehotna

autor
•
24. júl 2020

@evita1233 ale ja aj špinim dohneda nieje to silné 🙄a pred piatimi dňami strašná bolesť v noci keď som spala.. Ako prichádzajúca ms..

evita1233
•
24. júl 2020

Ja som spinila dva dni aj krv slabo myslela som si ze nič a bola som...

autor
•
24. júl 2020

@evita1233 tak to by som bola nesmierne šťastná keby to vyšlo konečne 😊

pininka1
•
25. júl 2020

Ja som tak mala,ked som zacala brat kyselinu listovu, nic ine som nebrala. Ked sim ju vysadila po troch mesiacoch tak som opat mala len jednu a az potom som otehotnela

autor
•
25. júl 2020

@pininka1 ja beriem rok kyselinu🙄mala by som dať pauzu?

stevvvka
•
25. júl 2020

Len vynimocne sa dvakrat mesacne uvolni vajicko a vzdy je to v priebehu par hodin, nejake tri dni maximalne. Ak si si ista, ze si uz mala ovu, po 14 dnoch to bude tehotenstvo

pininka1
•
26. júl 2020

Skus, ja mam taku skusenost. Roky si sledujem ovulaciu, viem presne kedy pride, tak som si vsimla ze bola dvakrat, tri mesiace po sebe. Potom som ju vysadila a dalsi mesiac uz prisla normalne a aj som otehotnela.