Môžem mať nádej na tehotenstvo?
Ahojte po 3 rokoch snaženia, 2 biochemických a už odporúčaní od lekára na inseminaciu, dnes ráno 10dpo (viem že skoro ale tak ma bolia kríže…) myslite, že by to mohlo byt a vidíte tam niečo tiež, či mám už túžbou zahmlené ?
Ten horný je pred vcerom a ten dolny dnes
.. a áno viem že mám počkať do MS ale po tolkych pokusoch je ťažko si to nakázať 🫣
Oba testy negatívne, kríže ťa bolia z blížiacej sa MS.
Nevidím tam ani náznak. Prajem ti nech sa ti to podarí, ale bohužiaľ sama vieš, že ani slabo pozitívny test, nezaručí správne sa vyvíjajúce tehotenstvo. Ja som si tým tiež prešla a kým nebudem počuť biť srdiečko, tak sa ani z pozitívnych testov tešiť nebudem. Neupínaj sa na každý slabý náznak možnej čiarky.
Na tom spodnom pri dlhsom pohlade nieco asi je. Ale obavam sa, ze to znamena, ze MS pride. Lebo asi nieco zacalo a aj skoncilo. Ale telo stihlo zareagovat mensou produkciou hcg, ktora je uz ale na ustupe.
Clovek by ten zazrak doprial. Ale tu najskor zial nebude.
To su cisto biele testy, prosim nedavajte falosne nadeje zufalej zene. A ty autorka si naozaj nakaz testovat sa az ked ti bude aspon par dni meskat menzes, lebo v opacnom pripade sa z toho zblaznis.
Snáď ten spodný nieje Pepino,lebo niečo slabunkeeeeee tam vidím
Ten spodný vyzerá skôr ako odparovy kanalik, prepáč, ale netestuj sa takto skoro..
Moja teta bola na inseminácii a dnes ma krásneho 16 ročného syna. Inseminácie vyšla na prvý krát. Počatie nemusí prísť len prirodzene ak ťa to stojí tvoje mentálne zdravie a neznamená to, že budeš horšia žena len preto, že sa ti nepodarilo otehotnieť prirodzene. Určite choďte do toho.
Držím palce a verím, že onedlho budeš vidieť dve silne čiarky na teste a následne aj babatko 🙏🏻
Ten spodny test je Pepino a to vobec nebrat do uvahy. Mala som krasnu ruzovu ciarku na nom a tehotna som nebola...☹

@kvetkahana Prepac, ale tie testy su snehovo biele. Drzim prst nabuduce.