icon

Môžem otehotnieť aj na konci cyklu?

ivana1410
26. feb 2014

Dá sa otehotnieť aj na samom konci cyklu???

belasy_motylik
26. feb 2014

Počas cyklu môže byť aj viacero ovulácií, takže otehotnieť sa dá kedykoľvek, inak by neprichádzalo napr. k otehotneniu počas menštruácie.

mirkava
26. feb 2014

záleží od toho, kedy príde ovulácia, myslím si že je to možné 🙂

petra16
26. feb 2014

Podla mna ano. Ale je to menej obvykle. Jedine, ze ovulka je na konci cyklu

anexis
26. feb 2014

ivana..ak nechces otehotniet, netreba sexovat, lebo sa to moze stat kedykolvek, aj pri pouzivani ochrany

paskolinka
26. feb 2014

na konci cyklu myslis 1-2 dni pred ms? no ja neviem, podla mna nie. lebo vsak oplodnene vajicko sa potrebuje uhniezdit v maternici a pocas ms sa to urcite nepodari a tesne po ms asi tiez nie (vystelka este nebude pripravena). ak sa take nieco aj stane, tak to bude velmi vynimocne... vsak vsade sa pise, ze lutealna faza (od ovulacie po zaciatok ms) by mala byt aspon 10 dni...

adkasmolka
26. feb 2014

no jezis 😀 Ja som zivy priklad - teda moj syn 😉

rakheta
26. feb 2014

Jasne ze da 🙂

siska765
26. feb 2014

Ano da sa ja som tak otehotnela par dni pred ms tusim na 24DC

nataliska1991
27. feb 2014

Ahojte dievcata. Precitala som si uz milion clankov ale predsa mi to neda sa vas nespytat ci ste zazili nieco podobne ..Menstruaciu mi naposledy zacala 18.februara bola normalna 5 dnova .uz pocas nej ma ale akosi zacali svrbiet bradavky a to ma nikdy prsia neboleli/nesvrbeli.pretrvava to doteraz kazdy den zacitim svrbenie bradaviek aj celkovo na hrudy taky tlak .S priatelom sa snazime o babo uz 5 mes. Doteraz nebol naznak ale toto sa mi nejak nepozdava,priatel tvrdi ze som ina,ze sme urcite v tom ale neverim.test som si robila pred tyzdnom ciarku som mala jednu ta druha bola daleko pri oznaceni max . Co vy na to dakujem za odpovede 🙂) j