Je možné otehotnieť 3 dni od konca menštruácie?
Je možné otehotnieť 3 dni od konca menštruácie ?
otehotniet je mozne kedykolvek..Zena moze mat odlisny cyklus od toho standardneho uvadzaneho v knihach. Teda ano, je mozne otehotniet aj 3 dni od konca menstruacie. Dokonca aj pocas menstruacie.
áno... jedinou podmienkou je ovulácia. A tá môže naozaj nastať aj 3 dni po menštruácii.... ženské telo je nevyspytateľné 😉
otěhotnět můžeš kdykoli 😉 nikdo ti nezaručí že tehdy a tehdy ne..záleží to hodně na organismu 😉
vsechno je mozne....moje kamaradka otehotnela3DEN CYKLU!!!!! zvlastni ale je to tak🙂
Ja som otehotnela hneď na druhý deň ako mi skončil menzes. Už teraz s manželom sme si povedali, že hneď po menzese ideme na to, poznačili do kalendára 🙂 a po prvom potvrdení tehotenstva to presne na ten termín pasuje 🙂 Takže tehotná hneď na šupu.
Baby to ako vážne aj tesne po ukončení? alebo po pár dnoch? a ked popri tom dojčím? Nestrašte lebo pred pár dnami by som potom mohla počať... 😒
Kate1616....moja kamoška sa spoliehala nato že koji... bola tesne po 600nedeli....na prehlaidkejej oznamili že je tehotná...netreba spoliehat na kojenie!!!!to nie je antikoncepcia
aj pocas menstruacie je mozne otehotniet, staci jedna jednina spermia, ktora vydrzi cca 5 dni 🙂 vtedy sa da hovorit o sikovnom otcovi 🙂
aj ked kojis mozes otehotniet. Vtedy niekto nema menzes, ale najprv je ovulacia a potom menzes, takze nevies aky mas cyklus.
Keďže sama mám takú skúsenosť, áno je to možné. Nám sa to tiež takto po menzese podarilo....ovulácia je citlivá na všeličo- posúva sa pri chorobe, pri strese, dokonca pri častom cestovaní....ja som často cestovala a do toho som pred otehotnením bola nachladená, končila mi menštruácia a bolo 😅
Baby, toto mi nehovorte, ze sa spoliehate na dojcenie ako antikoncepciu! Ja som si myslela, ze to uz v tejto dobe uz nie je ani mozne a vidim, ze ano 😕 😕 😕 😕 😕 😕 Este acylpyrin medzi nohy pocas milovania a je to 😀 😀 😀 😀 😀
Otehotniet je mozne v ktorykolvek den cyklu, ked je pritomna ovulacia. U niekoho je to na 11. den, u niekoho na 20. den cyklu. Ak MS trva 8 dni a na treti den po skonceni MS otehotnies, znamena to, ze ovulku mas na 11. den cyklu, co nie je nic nezvycajne, je to +/- polovica normalneho cyklu.
Takze baby, radsej ako kojenie, acylpyrin, zatvorene oci a ine babske recepty pouzivajte normalnu antikoncepciu - hormonalnu, vaginalnu, kondom a pod. 😉
Dobry den ja by som sa chcela opytat ze po menzese som na trety den a teraz sme sa manzelom po milovali a pustil do mna ale nieco vytieklo ale by sme strasne chceli babo tak ze ci mam sancu ostat tehotna prosim poradte 🙂 ?
Ahojte chcem sa opytat moja priatelka ma 2 den menstruaciu a dost silnu chcem sa spytat fakt je mozne ze by cez nu otehotnela? Lebo sa mi podarilo to co som nechcel a uslo mi. Vopred dakujem
Môj priateľ sa domna urobil mám menštruáciu dneska som dostala mala som takú slabu a teraz mám silné mám šancu že bi som mohla bit tehotná ?

nie, ale ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy. aj moja kamoška otehotnela v čase, keď lekár tvrdil, že otehotnieť nemôže a že sa to stane tak v jednom z niekoľkotisíc prípadov...