icon

Môžem otehotnieť pár dní po menzese?

deluso
22. jan 2015

Baby prosím poraďte mi. Pred 5 dňami, t.j. v nedeľu/18.1./ sme mali nechránený styk so všetkým, dňa 12.1. som dostala menzes, skončili mi v sobotu 17.1. Chceme bábo a preto sa snažíme. Môžete mi poradiť, kedy si mám urobiť prvý test ??? Akosi sa nevieme dočkať 🙂

Strana
z2
adeala
7. feb 2015

@katrin21 tesne pred MS je to nemožné 🙂 ale ja som to písala hlavne preto, aby prestala stresovať a myslieť na to..
neboj sa, o fungovaní ženských cyklov toho viem viac, než by som chcela.. aj o samovolných potratoch a podobných super témach 😔

katrin21
8. feb 2015

@adeala moja sestra otehotnela tri dni pred ms...vie to na beton. rovnako je to mozne aj pocad ms...je vela "neplodnych" parov,ktore sa po rokoch dockali dietata,lebo im napr.doktor Jonas poradil mat styk cez ms... nuz funguje to.ako,to vie len vesmir a ten hore,ale je to tak.

adeala
8. feb 2015

@katrin21 jasné, existuje veľa žien, ktoré "100%" otehotneli pred MS. Ale to je biologicky nemožné a zaručujem ti, že by do pár dní od toho styku MS nemali (minimálne tak 10 dní pred MS). Jednoducho sa im posunula ovulácia, toť vše.

Strana
z2