icon

Môžem otehotnieť počas dojčenia?

24. aug 2022

Zdravím, môžem otehotnieť ak dojčím? Ďakujem za informácie a pripadne skúsenosti ( chceli by sme babo )

xena0
•
24. aug 2022

Áno, dojčenie nie je ochrana

babovka2321
•
24. aug 2022

Moze, ale nemusi sa to podarit.

drake122
•
24. aug 2022

Z dojčenia sa nedá otehotnieť, na to musíš mať bohužial sex🤣

autor
•
24. aug 2022

@xena0
@babovka2321
Baby a ako sa ro dá vyratat?plodne dni? Alebo to je len že náhoda? Lebo teda dojčím momentálne a ms nemám

stastnamamana4
•
24. aug 2022

Ja som vždy dojčila na požiadanie, nikdy z toho nič nebolo až kým som nedostala prvú ms a tak som otehotnela dva krát, že už neprišla druhá☺️ kým som ms nemala, tak sa nedarilo...

katkine_terapie
•
24. aug 2022

Autorka: Musís použit inu ochranu ako plodne a neplodne dni pocas dojcenia.

neanonymna
•
Autor odpoveď zmazal
•
login1234
•
24. aug 2022

Ano, dojčim na poziadanie a otehotnela som

jaskolka
•
24. aug 2022

Samozrejme. Pokiaľ nemáš ešte menzes, tak sa nedá vyrátať, len skúšať, či už nenabehla ovulácia a keď to vyjde, tak už ani menzes nepríde 🙂
Keď už menzes máš, tak dá sa ovulácia od sledovať

stanulienkat
•
24. aug 2022

Neveriiiiim😁

luccija
•
24. aug 2022

Menzes som nemala rok aj pol ako chces otehotniet, ked nemas menzes?to, ze sa zrovna uvolni vajicko je velka nahoda, ze nabehne prave vtedy menzes.
Tak bud kojis a koj, alebo odstav a cakaj na menzes a snazte sa

bibina32
•
24. aug 2022

Ja som dojčila, menzes som nemala a otehotnela som.

zuzanaete
•
24. aug 2022

Plodne dni sa nerataju, ale sleduju - priznaky. Niekomu nabehne cyklus uz pocas dojcenia, niekomu az po uplnom odstaveni dietata.

zuzanaete
•
24. aug 2022

@bibina32 Vystihli ste prvu ovulaciu a kedze si otehotnela, tak menzes ani neprisiel.

banalu
•
24. aug 2022

@luccija hlasi sa ta nahoda 😂
Nikdy nevies kedy tvoje telo spusti ovu po porode 😉 niekomu skor, niekomu neskor. Moja mama este plne a vela dojcila brata, mal 5 M ked som sa nahodne podarila... za sociku sa dost ficalo na dojcenie = antikoncepcia 😊

majulino
•
24. aug 2022

@luccija normálne ako väčšina žien, medzi nimi aj moja sestra. Nemala menštruáciu a otehotnela. Medzi deťmi má rozdiel rok mesiac a 19 dni

mamabudiakova
•
24. aug 2022

Áno otehotnela som počas dojčenia syna. 6 mesiacov po pôrode, termín pôrodu mám v decembri. Čo sa týka otehotnenia, prvú menštruáciu som dostala po šestonedelí, keď mal 3 mesiace. Autorka, ak máš nejaké otázky kľudne mi napíš súkromnú správu. Držím palce, aby sa vám bábätko čím skôr podarilo!

euka210
•
24. aug 2022

Tak ked ms nemas, tak bohuzial zatial asi dalsie babo nie. Mne sa vratila raz v 8mes, druhy az ked mal maly 11mes. Ale niekto bude tehu pri dojceni aj po 3 mes, hoci sa pise, ze pri plnom dojceni tych 6mes je mala sanca tehu...ale vsetko zavisi od organizmu a navratu plodnosti po porode.