icon

Môžem užívaťGynex a Duphaston spolu?

dasa118
13. sep 2020

Ahojte žienky, chcela by som sa poradiť, či niektorá z Vás užívala Gynex a Duphaston spolu? Chcela by som vyskúsať Gynex, ale užívam Duphaston. Vopored ďakujem za odpovede.

Strana
z2
millky
13. sep 2020

@dasa118 buď jedno alebo druhé. Gynex je detoxikačná kúra. Lieči problémy, upravuje funkčnosť ženských orgánov a normalizuje cyklus, pomáha s ovuláciou, zmenšuje cysty alebo ich úplne odstráni, pôsobí priaznivo na psychiku, vylučuje toxíny a čistí prsné kanáliky. Takže preto, niektorým pomôže k otehotneniu. Takže ak chceš skúsiť gynex, sprav si 1 alebo 2 kúry ale Duphaston vysaď. Ku gynexu si naordinuj kyselinu listovú a vitamin D. Nič viac. Ak chceš poradiť, ako užívať Gynex, kľudne mi píš do správy ☺️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dasa118
autor
13. sep 2020

@millky
@bambulienka25 Dakujem za reakcie. Trosku sa bojim vysadit Duphaston uz ho uzivam vela rokov, neviem co by to urobilo... uzivam aj Kyslinu. Ale zas to mam nejake rozhadzane...tento mesiac som skusala aj Alchemilku, neviem ci to mohlo nieco sposobit.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dasa118
autor
13. sep 2020

@bambulienka25 dakujem za info, len cakam, ze mi pride menstruacia, ale uz teraz meska. Tak uz nebudem kombinovat asi s nicim. A nevies mi poradit, mozem len tak vysadit duphastona a zacat s tym gynexom? Duphaston beriem uz asi asi aj 9 rokov. Ci mi to nemoze neviem co... ale asi to uz horsie byt nemoze... Tak uz nebudem ani alchemilku, som myslela, ze taky cajik nevadi. Nebrala som ich sucatne. A dakujem ze si mi poradila a napisala.

marikost
13. sep 2020

duphaston sa ma uzivat po ovulacii,ak je to na podporu otehotnenia. Mne doktorka kazala uzivat od 16. dna,uzivala som iba polroka. Potom som zistila,ze mavam ovulaciu 20.-24.dna, teda namiesto aby mi pomohol s otehotnenim,posobil asi ako antikoncepcia. Cykly som mala sice pravidelne, ale asi bez ovulacie.Teda skoda casu.

marikost
13. sep 2020

odporucam caj gynastan z lekarne, upravuje cyklus, teda aj ovulaciu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
millky
13. sep 2020

@dasa118 mňa by zaujimalo prečo to berieš už 9rokov??? Nemyslíš že telo si už tak trošku zvyklo? Gynex ti pomôže aj s ovulaciou ale nepila by som k nemu alchemilku. On ju totiž v sebe má, netreba sa predávkovať.

marikost
14. sep 2020

a doktora mas dobreho? ten isty liek tolko rokov? pomohlo ti to?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dasa118
autor
14. sep 2020

@millky
@marikost
Tak ako pomahat mi pomahal, ked som ho nebrala to bola katastrofa uplna a s nim tak normalne. Doktora mam dobreho. Len mozna ja som skor mala niektore veci resit viac.

dasa118
autor
14. sep 2020

@bambulienka25 a mozu byt aj nejake vazne? Lebo som pila Alchemilku a duphaston ale naprv to a druhy polku cyklu zas to. Dufam, ze som si tym neuskodila som nevedela, ze to moze nieco...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dasa118
autor
14. sep 2020

@bambulienka25 Dakujem, to uz urcite nebudem.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
marikost
16. sep 2020

@dasa118 ale ako ti pomahal? ze si mala menstruaciu? dolezite je ale, ci mavas ovulaciu alebo nie. Do ovulacie je rano nizsia teplota, po ovulacii je vyssia okolo 0,2' C. Oplati sa to metat a zistit kedy je ovulacia.

dasa118
autor
16. sep 2020

@marikost tak, ze mi dosla menstruacia, lebo inak nechodila alebo ta dlzka bola strasne dlha. Ovulaciu som nesledovala.

marikost
19. sep 2020

@dasa118 je to dolezite, zdrava zena ma ovu. Inak to moc nie je liecenie.

skvor
21. okt 2021

@bambulienka25 poprosím o vysvetlenie...gynekológ povedal že sa to môže brať spolu...aj ďalší...ale mám ztoho blbý pocit...diky za odpoved

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
skvor
22. okt 2021

@bambulienka25 keďže viacere ste písali..že sa to nemá spolu kombinovať..tak za to sa pytam...že ma to zaskocilo

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
skvor
22. okt 2021

@bambulienka25 s akým časovým odstupom

skvor
22. okt 2021

@skvor diky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
skvor
23. okt 2021

@bambulienka25 ďakujem pekne

skvor
27. okt 2021

@bambulienka25 ahoj..chcem sa ťa opýtať máš nejaké skúsenosti s ascorutinom pri menzes..ďakujem ti pekne za odpoved

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
skvor
27. okt 2021

@bambulienka25 áno kvôli silnej menzes

Strana
z2