icon

Možné tehotenstvo ?

adusik12457
9. dec 2019

Baby chcem sa spytať ms som dostala pred 3 dňami mala som ju ako vždy bolestivú a silnú dnes je 4 deň q už sa mi zastavila včera som sa kúpala zastavila sa úplne ..A potom znova len taký výtok . Vetčinou ju mávam 5-6 dní max.Je možné źe by som bola tehotná ? Test som neskušala keđ som to dostala ale raz sa spustí raz neni takže neviem.Mala som zápal maternice či to nieje aj z toho.Vďaka za odpoveđ

javorinska
9. dec 2019

podla mna ak mas taku silnu ms ako mavas normalne, len bola trochu kratsia tak tehotna nebudes. moze sa cokolvek udiat, mozes byt viac v strese alebo co a uz sa moze cyklus zmenit, moze byt kratsi, dlhsi, nemusi prist vobec

javorinska
9. dec 2019

@adusik12457 tak nerob si velke na deje, podla mna mas len nejako zvlastne ms ale vies ako to je. Vsetko je mozne. Skus si spravit za par dni test pre istotu

adusik12457
autor
9. dec 2019

@javorinska mala som normalnú ako mávam ale krátko 3dni minulý mesiac som mala 5 dní ale teraz bola taká najprv silná potom sa zastavila a teraz len výtok ja som mala zápal maternice tak asi kvôli tomu možno ... uvidim možno vyskúšam o pár dní test

angi07
9. dec 2019

@adusik12457 ja za tych 20 rokov co mam MS som mala vzdy inu dlzku .2 dni hore dole nemusis riesit. bezne sa stava ze zena ma niekedy 5 dnovy niekedy az 7 a niekedy 3.nie je to nic vynimocne 😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lypka
9. dec 2019

Ja vždy keď som si dala teplejšiu sprchu sa mi skrátila alebo zoslabla. Pri synovi som mala len taký hnedý výtok namiesto ms a vtedy som bola tehotná.

modrykoniicek
9. dec 2019

Od 11 som mala 7 dňovú.
Od 16 trvala 3 dni.Potom 5 dní.

Menštruácia sa mení časom.
Určite tehotná nie si keď intenzita bola ako
zvyčajne.
Inak je toho plný internet :D stačí hľadať.