Možné tehotenstvo a tabletky na vyvolanie menštruácie
Potrebujem radu od skusenejsich
Poslednu ms som mala 14.07.2018
Sex 29.07
Priblizne neviem presne cca 19-21 dni od posledneho pohlavneho styku
Kedze mam PCO netusim kedy a ci ovulacia bola
Poberam clomid na podporu ovulacie Akurat posledne 2 mesiace som
Mala pauzu kedze mi dosli ...
Lekar mi predpisal tabletky na vyvolanie menstruacie pre pripad ak by mi meskala dlho
Lebo ... ak nemam clomid tak mi zvykne meskat aj mesiac
Tabletky sa volaju medroxyprogesterone ( som v UK )
Nikdy predtym som ich nemala ani ziadne ine
Ms mi uz meska 5 dni
A ja neviem ci by mi uskodili ak By som nahodov bola tehotna citala som ze obsahuju zlozky nevhodne pre tehotne
mam este pockat ? Manzel namna tlaci nech Este tyzden pockam ale ved posledny sex bol pred 21 dnami
To by mi uz snad tehu test nieco ukazal nie ? Vsetky testy su negativne
Chcela by som vediet vase skusenosti stretli ste sa Z tym aby tehu test neukazal aj po takej dlhej dobe ? Mam
Pockat alebo .. uz nieje sanca aby som tehu bola a mam si zobrat tu...Vyvolavacku ?
Tie tabletky som si chcela cim skor nasadit
Aby som mohla zacat poberat zase clomid a mohli sa snazit o babo ... no obavam sa ze ak som nahodov tehu tak aby som si...neuskodila
Netusim co mam robit cakat necakat ? 😏😒
Vopred
Dakujem za vase rady 🙂
@micayla997 dakujem si zlata ale
Pochybujem vcera boli testy negativne
A dnes mi uz ms meska tyzden takze to
Zrejme tehu nebude ale uz som s tym aj zmierena skusim ... este dnes
@ruzicccka nejde mi pridať fotku mne po 10dnoch meškania ukázal test úplne slabú čiarku
@micayla997 ale nevedela si kedy si mala ovulaciu ?
Baby citam tuto diskusiu a som zhrozena sky pristup maju lekari k tehotenstvu v Uk. Ja ked som bols tehu tak som sa na poradniach u lekara stretavala s jednou mamickou ktora mesiac co mesiac chodila z UK na poradne na Slovensko presne koli tomuto.no netusila som ze je to tam az tak zle
@ruzicccka ahoj ja som mala MS posledne 09.06.; 21.7.som dokonca bola u lekára ktorý na sone absolutne nič nevidel a dal mi tiež tabletky na vyvolanie MS; a až minulý pondelok 14.8. mi test ukázal dve slabunké čiarky. U lekára som bola včera a tentokrát mi už potvrdil že som v 8.tt čiže možné je všetko. Mne tiež až do 7tt všetky testy ukazovali že tehotná niesom... ;)
@ruzicccka nie vôbec
@micayla997 zajtra skusim digitalny clear blue
Vraj je spolahlivy
@miculiatko
Ahoj ,
Lekari su tu hrozny vsetko
Podla nich riadi priroda
Kamoska bola tehotna zacala velmi krvacat
Bola v 7-8tt
Lekar jej povedal ze srdiecko nebije teda ze plod je mrtvy a ze jej da tabletky aby ... dostala ms
A aby sa vycistila sama kyretaz tu robia iba ak je to nevyhnutne
V 12tt
Tak kamoske to nedalo a sla na slovensko kde ju lekar vysetril narodil sa jej krasny zdravy syncek
@ruzicccka no ako teda ?
@micayla997
Zobrala som si uz tabletky na Vyvolanie
Ms dnes su to uz 10 dni ... tehu urcite niesom
Idem do noveho mesiaca plna nadeje ... a verim ze tento cyklus bude ten nas ✌️
@ruzicccka otrasny pristup.asi je to sposobene kulturou naroda alebo cim. Neviem si to predstavit nebyt sledovana pocas tehotenstva, byt plna neistoty.. zlate dobre Slovensko
@miculiatko veru zlate dobre Slovensko
Kazdy sa na slovensku stazuje na zdravotnictvo
Ale ... to zial nevedia co maju !! 🙂
@ruzicccka aspon v niecom sme popredu
@miculiatko nielen v zdravotnictve, ale aj v dlzke materskej.
@katharines noo dlzka ano ale nie vyska🙁
@miculiatko to je pravda, no Slovaci su skutocne skromny narod. A obcas je cas straveny s dietatom viacej, ako mamona. Ked si vezmes, ze do 3 rokov sa formuje mozog dietatka a vstepujes mu hodnoty.
Baby mne to už mešká 16dni a z toho už beriem 5dni duphaston na vyvolanie MŠ a furt nič. Tehotná niesom lebo nemám skym byť. Pobolieva má dolu jak keby som mala mať menzes ale nič

@ruzicccka pošli foto potom myslím nám teba furt 🤣❤️ Toto uz na 100% si tehu