Možné tehotenstvo. Čo mám robiť?
Čaute, som jediná baba v rodine takže musím vám to napísať sem 😁 s mužom sme sa rozhodli, že tento mesiac si pozor dávať nebudeme. . Lenže... Pozajtra sú Vianoce, budeme obklopení alkoholom (jeho otec ľúbi víno a k tomu ešte aj vlastní vinárstvo) a ja neviem čo im povedať, že si nedám ani deci. Podľa všetkého som 9DPO, tehu test (ranný moč) samozrejme negatívny, o príznakoch nechcem ani hovoriť, síce mi je nevoľno a mám stmavnute bradavky, ale ktovie možno že som len šiši z tejto témy 🤣 To, že som chorá a beriem antibiotika zase kvôli COVIDu nechcem pred rodinou hovoriť. Na druhej strane nechcem aby boli sklamaní keď nám to nevyjde, čo je v dnešnej dobe dosť pravdepodobné (asi nebudeme mať také šťastie, že nám to vyjde na prvú šupu). . Čo by ste robili vy? 🤪
Juj, ja by som bola abstinent vyse 5 rokov podla tvojho pristupu. A najlepsie na tom je, ze ked.som konecne otehotnela, mala sesternica svadbu a tam sme pili domacu ostosest. Ked som potom za par dni zistila, ze som tehotna, ma skoro porazilo. Ale babatko je v prvych tyzdnoch riadne chranene, takze sa mu nic nestalo a uz ma 8 mesiacov a je sikovny chalanisko.
Vyhovor sa, že si dávaš očistny mesiac, boli ta hlava, berieš ATB,... Ale myslím si už tak ako pislai baby že jeden pohár vínka alebo sampusu nijak neuškodí babo ešte tak skorom štádiu nieje napojené na tvoj krvny obeh 😊
@veronikaszabova presne,aj ja som zistila v nedelu ze som tehotna (6tt) a piatok sobota som pila tolkooo ze sa cudujem ze som neskoncila v nemocnici..🤣 samozrejme som sa zlakla,hned som si zalozila diskusiu na MK a vsetci pisali ze to je v pohode a babatku sa nic nestane😊 dokonca moja kamoska uz citila ze je tehotna a naschval si nerobila tehu test lebo mala oslavu a aby mohla pit🤣🤣
Povedz, ze ti je tazko na zaludok a ze keby si aj pila na to všetko jedlo tak to by ta dorazilo 😉👍
Ja som si nechala naliat a tvarila sa ze pijem,,v nestrazenej chvili som to bud vyliala alebo to vypil muz. Svagrina sa vzdy vyhovori na soferovanie,lieky a pod (jej uz ani neponukam alko,bo vzdy bud soferuje,je tehu,koji, berie lieky...)
A kedy by si mala dostat menzes? Neda sa navsteva odlozit na neskor?,ak by dosla ms,tak nic a ak nie a test pozitivny... 🙂 inak alko je dobre podla mna uplne vylucit uz v procese snazeniap

Páli ta žáha, mas kyselinu, beries atb..... Tolko vyhovoriek existuje