Môžu to byť príznaky tehotenstva?
Zdravím baby , chcem sa s vami podelit o mojich pocitoch posledné dni s manželom sa snažíme o bábätko , moj cyklus je 33 dnovi a dlžka 5dni posledna menstruacia bol 13.12.2020 , plodne dni som odhadovala na 30.12 az 31.12 , pohlavny styk sme mali v tom obdoby casto od 22.12 sme boli spolu a skoro kazdy den pocas tychto dni do 3.1 skoro 9 alebo 10 dni , pocas vianocnych sviatkov asi 2 alebo 3 dni z toho sme to nemali, od 31.12 hnackujem , skoro kazdy druhy den niekedy aj kazdy , tak ma prehana uplne vodnaté , citim sa unavena, mam plnsie prsia , ale nemam ich citlive ani bolave , chodim casto na wc a obcas na papieri mam taky slabsi vytok natahovaci ale len trosicka , mam slabu bolest zaludka, a ani mi nechuti jedlo , pocit nafuknuteho brucha mam asi 4 dni myslite ze moze ist o tehotenstvo? momentalne som 10 dni do menstruacie , nevyznam sa do tychto priznakov kedze som este nikdy nemala babatko , prosim neberte to v zlom len sa informujem . budem vdacna za odpovede , kedy podla vas by som sa mala skusit otestovat. s pozdravom
@gabika4 az ked nepride ms dnes ma opat boli zaludok ale neviem nemam dobry pocit kedze som mala vzdy s ovu problem 🙂 vam drzim palce , mam pocit ze mne ta ms pride , uz nejako to neriesim po rocnom snazeni asi nebudeme snazut budeme si len uzivat a casom to snad len pride :D
@danielitkaa no možno naozaj si len užívať, keď sa človek veľmi nesnaží, vtedy to ide najlepšie, veď vieme koľko mladých báb bez ochrany sa tu pýta na prípadné nechcené tehotenstva 😃 a berieš nejaké vitamíny ci piješ čaje?.... My sme mali v dedine úžasného človeka, kňaza, ktorý keď sa dotkol niekoho rúk, hneď vedel, čo ma za problém a aké čaje má piť, aby sa z toho dostal... Vyliečil toľko ľudí, že k nemu chodili ľudia zďaleka... Bola pri nom i moja mama, kedze ju tam super svokrička priviedla po roku neúspechu... Chytil ju za ruky a aj za brucho a povedal "dievča, ty budeš mať deti a nie jedno, nedaj si od nikoho hovoriť, že nie"... A to pritom mala zdeformovanu maternicu... Hneď na to otehotnela a mala mňa a do roka moju sestru 😃 a po 11 rokoch odo mňa ups brata 🤣... Možno problém odznel, keď sa upokojila a možno zabrala alchemilka, keďže tú mama pila a pije dodnes hocikedy 🙂 mne tiež pomohla pri prvej dcérke a teraz som ju opäť pila + brala som kyselinu listovú a tablety New live a pri prvej dcérke femibion... To všetko pred snažením...
@jajusqa27 no ja som mala ovuláciu dosť skoro, tuším na 13/14 deň, tak možno preto...no dúfam, že bude všetko ok...a ako sa cítiš? ja mám na fázy neskutočné bolesti v podbrušku, už dva dni som sa poriadne nevyspala ...je to divné, nepamätám sa, žeby pre pri dcérke som to tak mala, viem, že som mala silné menštruačné bolesti, ale teraz ma to bolí nejako silno, dúfam, že bude všetko v poriadku ...
@gabika4 ja som mala ovulku asi na 13-14dc.. Ale tak každému stúpa hcg inak.. No ja som mala bolesti podbruška a krížov.. Dnes som bez bolesti.. Prsia bolia stále hlavne bradavky... Tak dúfam, že to bude ôk.. Keby nie som sprostá tak sa nestresujem.. Lebo už som o hcg a testoch čítala všetko možné len čo som sa vystresovala.. Pri dcérke som prišla na to ze som tehotná až keď mi meškala 2-3 dní tam už pekný test.. Musíme veriť, že to bude ôk a budeme mat septembrovcatko 🙏😍
Ahojte, u mňa je to podobné, posledná menštruácia 13.12.2020, cyklus zväčša 31-32 dní. Zvyčajne ma začnú pred menštruáciou bolieť prsia a zjedla by som všetko čo vidím, no tentokrát to je iné. Prsia ma vôbec nebolia zato ma pobolieva už tretí deň podbruško, takisto mi akosi spomalene trávi (obed cítim v žalúdku ešte o piatej poobede :D), večer a v noci pálenie záhy a dnes sa k tomu pridal číry vodový výtok. Zatiaľ mešká menštruácia len jeden deň čiže test som ešte nerobila, no ak bude meškať ešte pár dní tak pôjdem testovať tiež 🙂
@gabika4 ahojte baby gratulujem silno , ❤️ ja mam nechut do jedla , nafuknute brusko obcas dnes silne bodanie do pravej strany vajecnik , dnes mi maju zacat kramy ale nikdy sa mi nestalo este to aby menstruacia zacinala hnedym spinenim neviete mi poradit?
@jajusqa27 dnes v den ocakavanej menstruacie tmavohnedy vytok nie krv , bazalka 37,3 :D ja nechapem no som totalne zvedava co sa bude diat dalej
@danielitkaa no môže to byt uhniezďovanie, ale mne tak začína menstruacia bežne...ale píšeš, že u teba to nie je bežné...a robila si si test?..
@danielitkaa no mne tká začína vždy ms. Ale viem aj o tom ze počas tehotenstva to nie je ničím výnimočné.. Hnedý výtok.
@jajusqa27 test negativny 🙃 nevadi hihi podary nabuduce
@danielitkaa mne tak zacina bezne ms
@jajusqa27 malé špinenie v čase očakávanej menštruácie je ok... Ja som to síce nemala ani v prvom ani v tomto tehotenstve zatiaľ, ale viem, že je to bežné... Hlavne ak to nie je jasná červená krv.. Bolesti v podbrušku mam neustále a v prvom tehotenstve boli extra silné, niekedy až také, že som letela na záchod či sa niečo zlé nestalo... Takže si myslím, že u teba je všetko v poriadku 🙂 a už si sa k lekárovi nahlásila? Ja chcem až začiatkom februára volať...

@jajusqa27 si bola na krv? Nie je to nejak skoro?