Musí byť v tehotenstve pozitívny ovulačný test?
Baby, boli ste niektora tehotna a nemali ste pozitivny ovulacny test?
Ja som mala v tehotenstve na ovulacnom teste slabucku ciarku, silnejsia bola na tehotenskom ;)
Ja idem za chvilu do prace skusim vecer este u robit ovu test niekde som citala ze ciarka by mala slabnut po tom ked je testovacia silnejsia ako konreolna
Neviem pisat dnes....takze druha oprava :D Ja som mala ovulacny test negativny, aj lekar mi na kontrole povedal ze to na ovulaciu ten mesiac nevidi a dnes zacinam 17tt 😛 tak asi tolko k ovulacnym testom 😃 drzim palce vsetkym snazilkam 🙂
@maya1234 takže to bola asi ovulka
Asi ano
@maya1234 ono je to tak.... Ze keď je ovu pozitívny tak ovulka by mala prebehnúť cca do 24-48hodin.a keď test zbledol znamená to ze vajíčko prasklo a čaká na oplodnenie. Len nikdy nevieme koľko tam čaká. Takže keď je ovu pozitívny treba ísť na vec... Podľa mňa aj ďalšie dva dni po zblednuti
Tak tento mesiac Z toho asi nic lebo. Manzel je odcestovany
@maya1234 niekedy proste nemusi vystihnúť vrchol.ked ti hladina LH velmi prudko stupne a klesne. je najlepse spolu s testami sledovat aj hlien a merat bazalnu teplotu.ktore potom spätne potvrdi.ci ovulacia prebehla. Preto sa na presne odsledovanie casu ovulacie v domacich podmienkach odporuca viacero metod.nie len ovulacny test.
Moj bol kremovy velmy husty tento mesiac zacal hned po skonceni ms a trval 2 tyzdne a bolo ho Dost vela teraz I'm mam iba trocha
Ahojte, u mna tiez ovu testy funguju ako tehotenske. Mala som pozitivne ovu testy pocas tehotenstva
@kathrin17 čítala som, ak niesu rovnako silno zafarbené, tak je to negatívne. Musia byť iné čiarky výrazné. Tu to neplatí ako pri tehu testoch
@lucianka16 neviem ci toto patrilo mne 🙂 ja som do tejto temy prispievala este v roku 2013, ked som bola tehotna
@drnisavargova moze jasne moj ovu test mal vcera 4mes :D zajtra rano odporucam urobit tehu test
@majka0 taak ze, nemala som dnes odvahu na tehu test, nechcem vidieť ďalší negatívny vysledok, ale mala som doma ešte jeden ovu, tak ze si spravim.. Ved ked to bola vcera iba omeskana ovulacia tak by mal byt dnes predsa svetlejši.. Noo dnes ešte rýchlejší vysledok a viditelne bolo TC tmavcia ako CC.. Nemam uz doma ziadne dalsie testy, zajtra mam v plane ist rano do lekarne, ale netusim co si mam kupit 😬
@drnisavargova ved tehu test kúp neboj
@drnisavargova gratulujem 🎊
@drnisavargova grattulujem
@domcatko1811 skus nový tehu test. Držím palce.