icon

Musí byť v tehotenstve pozitívny ovulačný test?

moni144
23. máj 2013

Baby, boli ste niektora tehotna a nemali ste pozitivny ovulacny test?

bibuska2
17. jún 2017

Zienky co poviete vidite tam aj vy ducha na teste?

veronika1603
17. jún 2017

@bibuska2 ja vidim alr je to dost slabe.kolky dpo si?

bibuska2
17. jún 2017

6 dni po sexe som si robila test rappid clear a tam pise 5 dni po oplodneni tak nwm😔

veronika1603
17. jún 2017

@bibuska2 este je skoro..pisat mozu ze 5dni po mozes no podla mna je to blbost.pockaj ked budes aspon 10dni po a potom bude výsledok

sestinka3
18. jún 2017

Ahojky...grafik uz nemam...ale dopadli sme tak ze sme v 5 mesiaci tehu😀😊💜.

sestinka3
18. jún 2017

bibuska 2 este pockaj...my sme robili tiez raopid...7 dni po ovulacii a sexe a ukazalo nam cisto jasnu iba jednu ciarku....o dva tyzdne na to uz clear blue ukazal jasne tehu.este pockaj😉

bibuska2
18. jún 2017

Dakujem tak uvidime som zvedava co mi ukaze druhy testik uz by som sa nechcela sklamat☹

majka0
26. mar 2018

Zienky tema je uz sice starsia ale predsa prispejem svojou skusenostou lebo vzdy som si myslela ze s ovu testami v tehotenstve su len famy :D ale nie ja len ze moj ovulacny test je silno pozitivny pricom tehot.testy slaba ciarka (den ocakavanej ms) pridavam foto dnesneho ovu..

polovnicka92
22. apr 2018

@majka0 testovala si rano ci v priebehu dna?? ;) a si tehu??

kikuta
22. apr 2018

Ja som si spravila keď mi meškala ms 1 deň ovulacny ani neviem prečo či som sa pomýlila a v živote mi tá druha čiarka nevyšla výraznejšie ako v tehu... potom na tehu teste to bolo úplne slabunke a teraz pri treťom zas ovulacny lebo som si ho robila ešte pred ms

soldi
22. apr 2018

Ja aj moja susedka sme mali uplne pozitivne tehotenske testy a ovulacne boli biele.

Ovulacnymi testami sa tehotenstvo naozaj zistit neda.

soldi
22. apr 2018

no a podarilo sa mi najst aj foto. tehotensky pozivitny, ovulacny biely 🙂
ale napr v prvom tehotenstve som mala pozivitny aj ovulacny, neviem, od coho to zavisi.

sestinka3
23. apr 2018

No asi to bola iba nahoda s tym ovulacnym testom....ale zato sa vtedy predsa podarilo a teraz vedlam na lezi moje 5 mesacne zlaticko☺☺☺

majka0
24. apr 2018

@polovnicka92 testovala som pocas dna. Ano som tehu 7tt+2 ;)

polovnicka92
24. apr 2018

@majka0 gratulujeeemTi 🙂 a mala si hned aj tehotensky test pozitivny?? 🙂 ci pozdejsie ;)

majka0
25. apr 2018

@polovnicka92 Dakujem krasne po 3potratoch su to strasne obavy uvidime. Ano boli aj tehu slabo pozitivne este pred vynechanim ms.

zuzans258
22. jún 2018

@soldi síce staršia téma....ale toto ma riadne povzbudilo,lebo ovu testy som mala vždy biele...len teraz úplne slabá čiarka...ms mešká 10dni a dufam ze tehu tedt bude ráno už konečne pozitívny

veronika1603
22. jún 2018

@zuzans258 vždy si mala ovu test biely? Kedy si ho robievala?

zuzans258
23. jún 2018

@veronika1603 od posledného dňa ms som si robievala... bol biely...potom som preskakovala dni že nap po dvoch troch a tiež....no teraz tam mám slabé čiarky...ale smola.. ráno som si spravila tehu test a negatívny...mne sa to asi posunulo všetko aj ovu,lebo som prechladla...:-\

veronika1603
23. jún 2018

@zuzans258 Zuzka keď si začneš robiť ovu testy tak po menzes začni každý deň jeden test a keď budeš vidieť ze pomaly tmavne rob si ho 2x denne inak to premeskas

zuzans258
23. jún 2018

@veronika1603 ďakujem.... vidíš to až tak som sa nikdy netestovala.. .asi objednám z netu nejaké čo ich je viac..

veronika1603
23. jún 2018

@zuzans258 jedna hola tu predáva lacno... Pohaldaj lauritkatesty keď už chcet otehotniet musíš robiť poctivo. Držím palce

maya1234
31. júl 2018

Baby Co myslite ovulacny test 4 dni pred predpokladanou menstruaciou bol robeny asi o desiatej vecer Posledna menstruacia bola slaba a trvala iba dve dni tt stale negativny

veronika1603
31. júl 2018

@maya1234 myslím ze super... Ze tehu tiez bude o pár dní pozitívny. Robíš tehu test 10tkovy?

maya1234
31. júl 2018

Nie neviem zohnat 10tkovy prvy krat v zivote som si urobila ovu test bola som V obchode tak zobrala jednu krabicku ze skusim a tam toto ovulku sledujem len podla aplikacie v mobile

maya1234
31. júl 2018

Mala by Byt V piatok Posledna menstruacia bola 18 jula ale bola zvlastna Nikdy som ju Taku nemala Svetlo cervena krv bola riedka ako Voda ako ked krvaca nos stacila my jedna intimka na cely den Potom jedna v noci a dalsia nasledujuci den Potom zacal husty vytok ktory je niekedy biely a niekedy tmavsi ako by dozltohneda je ho Dost vela az tak ze musim mat intimku myslela som ze mam infekciu alebo ovulaciu ale trva to Uz 10 dni tak som skusila ovu a ten je na moje prekvapenie pozitivny tt som robila vcera a ani nanak druhej Ciarky

maya1234
31. júl 2018

Prepac zle som sa vyjadrila ovu bol robeny 4 dni pred predpokladanou ovulaciou

veronika1603
1. aug 2018

@maya1234 tak by to mala byť ovulácia. Len ten výtok by nemal byt stále hustý, riedky ako vajcovy bielok je ovulacny a v takom hliene spermie prežijú a dostanú sa k vajíčku. Menzes si mala ale keby si bola tehu tak test to už ukáže si myslím. Skúste ešte 10tkovy tehu test napr. Pepino v 101 drogérie a keď nič tak to bude ta ovulka

maya1234
1. aug 2018

No to si myslim aj ja

maya1234
1. aug 2018

Ja nezijem na sk