Musí každá žena cítiť uhniezdenie vajíčka?
Ahojte
Nemám skúsenosti preto prosím neodsudzovať
Musí mať každá žena spinenie pri uhniezdovani alebo musí to nejako cítiť ďakujem
@anonym_autor nie nemusí každá žena cítiť uhniezdovanie alebo mat krvácanie, spinenie. Ja som ale mala znaky uhniezdenia, cítila som že to vyšlo, aj skôr pred pozitívnym testom. Spinenie alebo krvácanie z uhniezdovanie som nemala
Ja som raz mala ale skončilo to biochemickym a teraz som nemala a som tehotná
ani raz som "necitila" uhniezdovanie a vobec som nespinila, je to novodoba posadnutost sledovat kazdu hodinu vlastne telo 🙈
@anonym_autor nie, žiadne špinenie ani pocity otehotnenia som nemala a predsa tehotná som. Špinenie bude individuálne, ale tie pocity "tehotenstva" pred ms, pre mňa je to absolútny nezmysel 🙄 nedá sa cítiť niečo, čo sa ešte len delí na bunky 🤦🏻♀️
@anonym_autor nie, žiadne špinenie ani pocity otehotnenia som nemala a predsa tehotná som. Špinenie bude individuálne, ale tie pocity "tehotenstva" pred ms, pre mňa je to absolútny nezmysel 🙄 nedá sa cítiť niečo, čo sa ešte len delí na bunky 🤦🏻♀️
@alyson29 dá. Ja som cítila že nám to vyšlo. Mala som v podbruší také pocity ako nikdy nie. Nezažila si tak nevieš, ale deje sa to.
Uhniezďovanie nie je nič, čo by sa dalo nejako cítiť, taký detail si väčšina žien ani nevšimne, čo sú to za hlúposti. Ak ti nejaká žena bude tvrdiť, že sa cítila dva týždne po oplodnení tehotná, najskôr to nemá v hlave v poriadku a už je prestimulovaná extrémnou túžbou po dieťati. Špiniť zase môže každá žena indivíduálne, nie je to pravidlo.
@anonym_autor ja som čítala, že implantačné špinenie má okolo 30 percent žien, ale podľa mňa to bude ešte menej. Každopádne väčšina to nemá, ja napr. z 3 tehotenstiev ani raz. Cítiť uhniezďovanie, resp. príznaky hneď po uhniezdení tiež samozrejme nemusíš. Každý je inak citlivý na hormonálne zmeny. Mne napr. začína byť zle hneď, ako začne rásť HCG (prvýkrát som netušila, že som tehotná, takže fakt to nebolo nejakým sledovaním sa - myslela som, že mám pokazený žalúdok a až po týždni, keď menštruácia nedorazila, som “pre istotu” spravila test a tam čiarky ako hrom). Niekomu nie je zle za celé tehotenstvo vôbec. Čiže fakt veeeľmi individuálne.
@anonym_autor ja som čítala, že implantačné špinenie má okolo 30 percent žien, ale podľa mňa to bude ešte menej. Každopádne väčšina to nemá, ja napr. z 3 tehotenstiev ani raz. Cítiť uhniezďovanie, resp. príznaky hneď po uhniezdení tiež samozrejme nemusíš. Každý je inak citlivý na hormonálne zmeny. Mne napr. začína byť zle hneď, ako začne rásť HCG (prvýkrát som netušila, že som tehotná, takže fakt to nebolo nejakým sledovaním sa - myslela som, že mám pokazený žalúdok a až po týždni, keď menštruácia nedorazila, som “pre istotu” spravila test a tam čiarky ako hrom). Niekomu nie je zle za celé tehotenstvo vôbec. Čiže fakt veeeľmi individuálne.
@dixitka ďakujem za pekne vysvetlenie
ani raz som "necitila" uhniezdovanie a vobec som nespinila, je to novodoba posadnutost sledovat kazdu hodinu vlastne telo 🙈
@anonym_68d5fc u niektorých žien táto “posadnutosť” sledovať každú hodinu svoje telo nadväzuje na neplodnosť a preto je tam ta posadnutosť sledovať telo, ja som to tiež tak mala, pcos vyše roka sme nemohli otehotnieť, keď sme v car absolvovali iui tak jasne že som sa sledovala. Ale aj sledovala som sa aj iné cykly predtým…
@anonym_autor 2x a nic som necitila
@anonym_autor nie, raz som citila a raz vobec.

@anonym_autor vôbec