icon

Muž odmieta ísť na spermiogram

2. dec 2025

Skoro rok sa nám nedarí otehotnieť a nuž stále odmieta ísť na spermiogram. Síce mi nasľuboval, že určite pôjde aj našiel kliniku ale objednať sa nechce stále to naťahuje. Každý deň povie, že sa objedná a nič. Som z toho už zúfalá. Vyšlo to z neho, že pôjde ja som ho nenutila ani raz nenaznačila a teraz ja čakám a on nič. Som sa potešila, že chce niečo pre to spraviť.

Strana
z2
pr85
2. dec 2025

@anonym_autor Ja som bol objedny 2x , lebo pri prvom dieťati po 4 mesačnom snažení nič nebolo. Žena ma nechala len tak, ja som za tým urologom siel a povedal som mu, čo chcem. Večer som sa vrátil a povedal žene, že mám termín a dlho nič nehovorila až po pár minútach mi povedala, aby som to zrušil, že je tehotná. Chcela mi to povedať až o mesiac na wellness pobyte. Druhýkrát som chcel ísť tento rok, keď po vyše 11 mesiacoch nechránenom styku stále ešte nebola tehotná a už som išiel vybavovať termín a podala mi test s 2 ciarkami. Takze spermiogram som vlastne nikdy neabsolvoval a zdá sa, že to už ani nebude treba.

anonym_a21b29
2. dec 2025
@anonym_autor

Či ste mali aj vy problém takýto s vasimi chlapmi alebo išli v pohode ? Každý deň sa pýtam na termín a úplne to ignoruje.

@anonym_autor Môj šiel v pohode asi po roku snaženia. Prišli mu na to, že má aazospermiu- tak nejak sa to volalo. Dieťa vylúčené. Už je to 12 rokov.

anonym_f3de81
2. dec 2025

Môj tiež nechcel ísť, tak som mu povedala že idem na umelé a buď dá, alebo iná možnosť ako darca nebude :D Tak sme sa dohodli že ešte 2-3 mesiace poskúšame a potom pôjde.

anonym_1c930d
2. dec 2025
@anonym_autor

Či ste mali aj vy problém takýto s vasimi chlapmi alebo išli v pohode ? Každý deň sa pýtam na termín a úplne to ignoruje.

@anonym_autor chlap, ktory dietatko chce sa premoze... moj muz isiel bez problemu, pretoze chcel rodinku. Normalne som objednala a nemal problem ist 😉 aj ty objednaj a chodte, mozes tam ist s nim sj do tej odberovej miestnosti... ale ak nechce tak nepojde ... najprv so doma ujasnite, ci chcete dietatko obaja... Povedzme si rovno, ze spermiogram je najmenej co moze chlap spravit... vsetko ostatne je na zene 😉

anonym_11b02a
2. dec 2025

,,Sa premôže a pôjde " lol to je ťarcha si kdesi na gauči vyhoniť. normálne poklona pred tými mužmi, skláňam sa!

jakoma
2. dec 2025

@anonym_autor moj suhlasil ale neobjednal sa, cakala som par mesiacov, potom som ho objednala, podakoval, ze na to vzdy "zabudol" v pracovnej dobe. Potom na kontrolne sa uz objednaval sam. Objednaj ho a uvidis

anonym_95a154
2. dec 2025
@anonym_11b02a

,,Sa premôže a pôjde " lol to je ťarcha si kdesi na gauči vyhoniť. normálne poklona pred tými mužmi, skláňam sa!

@anonym_11b02a Chudaci🤣🤣🤣

koniarova
2. dec 2025

A si si istá,že dieťa chce? Nechceš ho náhodou len ty?

anonym_95a154
2. dec 2025

Nie si ty ta, co chce furt dieta a partner nie? Ta tu vypisuje kazdy tyzden.

anonym_8294ee
3. dec 2025

@anonym_autor ak mu toto robí problém , tak to je naozaj smutné. Žena musí chodiť ku gyn celý život, ak by ste išli do CAR ženu tam čakajú horšie veci ako masturbovať s kelimkom teda...následne musí dieťa vynosiť, byť jeho primárnym rodičom, event. Kojit. Môj manžel sa ponúkal že pôjde na spermiogram ešte kým sme vôbec chceli sa snaIf o dieťa, že lepšie vedieť.. samozrejme ja som ho odhovorila, že netreba hneď. Potom sa ukázalo, že spg je katastrofa, musel robiť veľmi veľa, liečba, dokonca operácie, zmena životného štýlu, atď. Nikdy nepovedal ani mäkké f, a to ja som bola tá, čo chce dieťa určite viac ako on. Keby odmietal spermiogram, dosť by sa ma to dotklo. Odporúčam citlivý rozhovor, možno nie je neporiadny a sebecký, len sa jeho ego boji výsledku. Alebo je problém inde, len rozhovor to môže odhaliť...

anonym_0974c2
Včera o 04:38
@sweet20

Ak by sa hanbil, tak coho? Ved v tej miestnosti je sam, odovzda len vzorku, ked sme to riesili s manzelom, tak to trvalo 5 min.. ale bolo to spolocne rozhodnutie, nemusela som ho nutit, ved aj on chcel dieta, normalnd tvojho muza objednaj a uvidis ci pojde, musis sa s nim porozpravat v com je problem.. len sme chceli vediet, ci ma spermie ok

@sweet20 ja som tam bola v tej miestnosti s ním a vyhonila mu 😄 nemusí tam byť muž sám.. to je celkom aj pre toho chlapa motivácia, tak nechápem, prečo niektorí chlapi robia z toho také haló

sweet20
Včera o 07:05
@anonym_0974c2

@sweet20 ja som tam bola v tej miestnosti s ním a vyhonila mu 😄 nemusí tam byť muž sám.. to je celkom aj pre toho chlapa motivácia, tak nechápem, prečo niektorí chlapi robia z toho také haló

@anonym_0974c2 ano, my sme to mali rovnako.. preto nechapem preco je to drama.. obycajna vec

melany444
Včera o 21:48
@anonym_autor

@anonym_autor áno mala ale išiel po roku lebo ho tam poslala moja gynekologicka lebo ja som mala vs vysetrenia ok

melany444
Včera o 21:51
@anonym_8294ee

@anonym_autor ak mu toto robí problém , tak to je naozaj smutné. Žena musí chodiť ku gyn celý život, ak by ste išli do CAR ženu tam čakajú horšie veci ako masturbovať s kelimkom teda...následne musí dieťa vynosiť, byť jeho primárnym rodičom, event. Kojit. Môj manžel sa ponúkal že pôjde na spermiogram ešte kým sme vôbec chceli sa snaIf o dieťa, že lepšie vedieť.. samozrejme ja som ho odhovorila, že netreba hneď. Potom sa ukázalo, že spg je katastrofa, musel robiť veľmi veľa, liečba, dokonca operácie, zmena životného štýlu, atď. Nikdy nepovedal ani mäkké f, a to ja som bola tá, čo chce dieťa určite viac ako on. Keby odmietal spermiogram, dosť by sa ma to dotklo. Odporúčam citlivý rozhovor, možno nie je neporiadny a sebecký, len sa jeho ego boji výsledku. Alebo je problém inde, len rozhovor to môže odhaliť...

@anonym_8294ee môj muž odmietol spg koli etickemu problému a to som chápala.
Obaja nie sme za masturbaciu a podobne.
Nakoniec keďže mal problémy musel chodiť na spg pravidelne lebo mal liecbu od urológa tak sme sa stým zmierili ze musí keď ináč sa nedá.

anonym_bbbf12
Včera o 21:54

Veď ho objednaj ty. Ja som tiež chlapa objednala, on by sám od seba nešiel.

pr85
Dnes o 06:13
@melany444

@anonym_8294ee môj muž odmietol spg koli etickemu problému a to som chápala.
Obaja nie sme za masturbaciu a podobne.
Nakoniec keďže mal problémy musel chodiť na spg pravidelne lebo mal liecbu od urológa tak sme sa stým zmierili ze musí keď ináč sa nedá.

@melany444 tak toto riešia aj katolícki muži, že ako etický odobrať ejakulat bez masturbácie. Existujú na to špeciálne nelubrikovane kondómy, ktoré majú dierky, ktoré treba prepichnúť, aby zachytili spermie, ale zároveň prepustia cez tie dierky aj iné spermie do vagíny, čím je otvorenosť životu splnená.

Strana
z2