Muž sa prestáva snažiť o dieťa: Ako pokračovať?
Ahojte, nevie ma niekto usmerniť? Muz chce nechávať na voľný priebeh ďalšie dieťa ale ja uz som z toho unavená prešlo 8 mesiacov uz a stále nic a nechce sa snažiť dostatočne ako mu to mám ešte vysvetliť? Kebyže sa milujeme celý mesiac 2-3krat do týždňa nic netlačím neriešim, no vždy mu musím naznačiť že začali moje plodne dni . No max 2x za to 6 dňové plodne okno a koniec potom uz sa mu nechce a mňa nebaví stále byt len ja iniciatívna… som z toho vyčerpaná chcem s ním dnes o tom znovu hovoriť a veľmi by ma povzbudili nejaké slova od vás ako čo mu mám ešte povedať :(
@lonely66 smiem sa opýtať mas deti ? 😆
Úplne najlepšie je že názov tejto mojej otázky prepísal niekto na modrom koniku inak znela úvodná otázka. 😆 asi aby viac upútala všetkých tu diskutovať
@lonely66 ja len nechcem nic podceniť nakoľko mám za sebou operácie malej panvy, zápaly, zrasty, diagnózu pri ktorej mi povedali že budem neplodná a hold dcéru mám som za ňu vďačná najviac na svete no prepadla ma túžba dať jej súrodenca- aj to robi s nami príroda, zostava pár mesiacov dúfala som reťazovú materskú, v dnešnom svete je bežne si veci plánovať. Iba som chcela počuť názory iných. V konečnom dôsledku je aj tak všetko na nás a na prírode.
Ten tvoj natlak by ma nebavil, ze ideme skusit dieta.
@domkakvet úplne normálne vo svete ľudí ktorí deti chcu a neprišli na prvý sup 🙂
Ano su taki a je ich vela, ale prave pod tym natlakom sa to ani nepodari, musis na to prestat mysliet, uzit si sex bez toho, ze ideme robit dieta a vtedy aj bude.
@really8 presne tak a vyššie som písala že v minulosti boli nejaké zdravotne problémy ale vôbec to uz nemusíme riešiť bude ako bude 🙂

@lienka.7 nestačí už píšem v správe vyššie že som tomu nechávala voľný priebeh prvý polrok nevedel čo ako kedy mám a pri prvom tak isto 9 mesiacov voľby priebeh a na 10 som sa spýtala či to môžeme skúsiť častejšie až vtedy to vyšlo ;)