icon

Muž sa prestáva snažiť o dieťa: Ako pokračovať?

6. feb 2025

Ahojte, nevie ma niekto usmerniť? Muz chce nechávať na voľný priebeh ďalšie dieťa ale ja uz som z toho unavená prešlo 8 mesiacov uz a stále nic a nechce sa snažiť dostatočne ako mu to mám ešte vysvetliť? Kebyže sa milujeme celý mesiac 2-3krat do týždňa nic netlačím neriešim, no vždy mu musím naznačiť že začali moje plodne dni . No max 2x za to 6 dňové plodne okno a koniec potom uz sa mu nechce a mňa nebaví stále byt len ja iniciatívna… som z toho vyčerpaná chcem s ním dnes o tom znovu hovoriť a veľmi by ma povzbudili nejaké slova od vás ako čo mu mám ešte povedať :(

Strana
z3
autor
6. feb 2025

@lienka.7 nestačí už píšem v správe vyššie že som tomu nechávala voľný priebeh prvý polrok nevedel čo ako kedy mám a pri prvom tak isto 9 mesiacov voľby priebeh a na 10 som sa spýtala či to môžeme skúsiť častejšie až vtedy to vyšlo ;)

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
6. feb 2025

@lonely66 smiem sa opýtať mas deti ? 😆

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
6. feb 2025

Úplne najlepšie je že názov tejto mojej otázky prepísal niekto na modrom koniku inak znela úvodná otázka. 😆 asi aby viac upútala všetkých tu diskutovať

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
6. feb 2025

@lonely66 ja len nechcem nic podceniť nakoľko mám za sebou operácie malej panvy, zápaly, zrasty, diagnózu pri ktorej mi povedali že budem neplodná a hold dcéru mám som za ňu vďačná najviac na svete no prepadla ma túžba dať jej súrodenca- aj to robi s nami príroda, zostava pár mesiacov dúfala som reťazovú materskú, v dnešnom svete je bežne si veci plánovať. Iba som chcela počuť názory iných. V konečnom dôsledku je aj tak všetko na nás a na prírode.

domkakvet
6. feb 2025

Ten tvoj natlak by ma nebavil, ze ideme skusit dieta.

autor
6. feb 2025

@domkakvet úplne normálne vo svete ľudí ktorí deti chcu a neprišli na prvý sup 🙂

domkakvet
7. feb 2025

Ano su taki a je ich vela, ale prave pod tym natlakom sa to ani nepodari, musis na to prestat mysliet, uzit si sex bez toho, ze ideme robit dieta a vtedy aj bude.

really8
7. feb 2025

@domkakvet 😂😂😂😂 tieto kecy ma vzdy rozosmeju

domkakvet
7. feb 2025

@really8 uz som to poradila viacerym a podarilo sa, jasne ze nie vsetkym, ale tam islo o zdravotny problem. Ved si len zober co dokaze stres.

really8
7. feb 2025

@domkakvet nepodarilo sa to pre to ze ty si povedala nemysli na to a oni na to nemysleli. Ak raz zena zacne riesit ze to nejde alebo ze chce babo tak si pri kazdom jednom sexe na to spomenie. To ti garantujem.

autor
7. feb 2025

@really8 presne tak a vyššie som písala že v minulosti boli nejaké zdravotne problémy ale vôbec to uz nemusíme riešiť bude ako bude 🙂

Strana
z3