icon

Muž sa prestáva snažiť o dieťa: Ako pokračovať?

6. feb 2025

Ahojte, nevie ma niekto usmerniť? Muz chce nechávať na voľný priebeh ďalšie dieťa ale ja uz som z toho unavená prešlo 8 mesiacov uz a stále nic a nechce sa snažiť dostatočne ako mu to mám ešte vysvetliť? Kebyže sa milujeme celý mesiac 2-3krat do týždňa nic netlačím neriešim, no vždy mu musím naznačiť že začali moje plodne dni . No max 2x za to 6 dňové plodne okno a koniec potom uz sa mu nechce a mňa nebaví stále byt len ja iniciatívna… som z toho vyčerpaná chcem s ním dnes o tom znovu hovoriť a veľmi by ma povzbudili nejaké slova od vás ako čo mu mám ešte povedať :(

Strana
z3
michaela789
6. feb 2025

No mne to neznie, že by to dieťa nejako chcel 🤔

crazy_cat_lady
6. feb 2025

asi to dieta az tak nechce..

sintra
6. feb 2025

Vies co? Keby som vedela, ze musim, lebo ,vyrabame dieta', tez by som sa k tomu stavala ako tvoj partner.

danica2711
6. feb 2025

a milujete sa aj mimo plodných dní? Lebo pre chlapa môže byť dosť ťažké byť poslušne v pozore len aby vo vhodnom čase spravil dieťa...

autor
6. feb 2025

@sintra
@danica2711 ja som ochotná a iniciatívna celý mesiac niesom ten typ ženy čo chce len vtedy

reanda
6. feb 2025

sa ukludni.. lebo sa skor rozvedies, ako otehotnies..

autor
6. feb 2025

@reanda ďakujem za povzbudivé slová

really8
6. feb 2025

Aj by ma presla chut keby som vedela ze dnes MUSIM. A je jedno ci ai iniciativna cely mesiac.

zuzanita1609
6. feb 2025

Keď budeš "tlačiť na pílu,nenapiliš nič".😏 Neber to až tak technicky, skúste sa obaja viac uvoľniť. Partnerovi to môžeš časom sprotiviť.

lienka.7
6. feb 2025

@autorka ono ked mas plodné dní, tak nemusíš mať vôbec sex každý deň, spermia dokáže aj prežiť 😉
A uprimne, byt chlapom, keby takto žena uhanala, tak tiež nemám chuť. Skus skôr natlačiť na pílu, zmena miesta, nejaká dovolenka a wellness. Tam sa najlepšie "zaraba" na dieta, lebo nie ste v strese. Plus teda vyšetrenia mate ci ste ôk?

autor
6. feb 2025

@zuzanita1609 ďakujem za normálnu citlivú odpoveď… no takto budem asi čakať veľmi dlho a v minulosti som mala dosť zdravotných problémov, inak by som to až tak neriešila.. zápal v dutine, tri laparoskopie, zrasty…a on ťahá na 40

basaj
6. feb 2025

Ja ti veľmi držím palce pri rozhovore. Asi by som skúsila čo najmiernejšiu diskusiu o tom, že je pre teba únavné byť vždy tá iniciatívna, že máš potom pocit, že na to príliš tlačíš. A zároveň by som sa ho skúsila opýtať, čo by ho mohlo povzbudiť - pekné spodné prádlo, nejaké nové miesto, alebo niečo podobné. 🙂 A ako tu už zaznelo, po 8 mesiacoch by to už možno chcelo skúsiť aspoň nejaké doplnky na podporu plodnosti, alebo poriadne odsledovať ovuláciu, lebo aj 2x počas plodných dní by malo stačiť.

zuzanita1609
6. feb 2025

Upokoj sa. Aj to oplodnenie, počatie pôjde ľahšie. 😊. Veľa šťastia 🍀.

autor
6. feb 2025

@basaj ďakujem za milý prístup a ochotu poradiť 🩷 skúšala som aj také veci, ako hovorím kebyže žijeme aktívnejšie celý mesiac netlačím na nic…ovulaciu mám odsledovanu, navrhovala som nech skúsime aspoň raz za 2-3dni, a zrejme tie 2 razy nestačia.., uz som z toho v strese čiže problém je istý no keď to nebudem komunikovať s ním a nechávať tak tak to nepríde v mojom prípade. Viem to….

reanda
6. feb 2025

a co povzbudivejsie cakas, ako radu, ze sa mas ukludnit? a uvolnit? vies, ono otehotnenie nie je len o tom, ze sa ti do tela dostanu spermie.. tam toho treba viac.. a v takom stave napatia, ako si ty, ti sance klesaju.. su veci, co si nevydupes.. a kde prilisna aktivita je skor na skodu

reanda
6. feb 2025

takze bude lepsie presmerovat pozornost od tlaku na manzela, k ukludneniu seba

slavkadud
6. feb 2025

Podla mna na to jednoducho prilis tlacis. Ak by som bola na jeho mieste a mala by som ten sex takto naordinovany a nalinajkovany, tak by som zaujala uplne rovnaky postoj ako tvoj muz, prepac.

autor
6. feb 2025

@reanda áno viem, že to nieje len o nich, je mnoho veci ktoré môžu súvisieť a hrat rolu… stres,únava,váha,vek,…..ja som v pohode len ak mi nevieš odpovedať radšej to nechaj tak

tanyan
6. feb 2025

Kedy si bola naposledy na kontrole na gynekológii? Možno by neuškodilo skontrolovať priechodnosť vajcovodov a podobne.
A čo sa týka vzťahu, tak by bolo asi lepšie dať si napríklad na 3 mesiace prestávku ako zabiť vzťah. Skúste nejakú spoločenskú akciu alebo šport alebo čokoľvek, čo bude príjemné obom.

autor
6. feb 2025

@tanyan v auguste som tam bola naposledy, v máji mám najbližšiu preventivku…

autor
6. feb 2025

@slavkadud čo je nalinajkované keď poviem že tento týždeň mám plodne dni?? A nechápem čo je tak zvláštne veď mám veľa kamarátok ktoré takto otehotneli že si povedali s chlapom že kedy majú najväčšie šance, mne to nepríde nenormálne… veď niesom psycho že by som riešila presne deň čas ako nejaká chorá jonasova metoda 🙈

really8
6. feb 2025

Neklam si ze si v pohode. Keby hej nejdes plakat na kona. Navyse si pisala ze si vycerpana z toho

reanda
6. feb 2025

nemam dojem, ze si v pohode.. ale ok, rob, ako uznas za vhodne..

autor
6. feb 2025

@really8 keď nevieš normálne odpovedať tak sa radšej nevyjadruj

really8
6. feb 2025

Uuuu uplne si v pohode. Aj to ako reagujes. Uplne z teba srsi ako si v pohode. Ale evidentne nevidis chybu v sebe.

autor
6. feb 2025

@really8 ja neplacem na žiadnom koňovi každá moja odpoved je slušná, pekný zvyšok dňa

domka222
6. feb 2025

Tak mu nehovor stále dookola o tvojich plodných dňoch. Jednoducho vtedy len využi príležitosť

xxemma
6. feb 2025

Tak mu nehovor kedy mas plodne dni a ze "treba", mozno ho to stresuje. Skus ho lakat kedykolvek aby nevedel kedy je to "povinne"😊

autor
6. feb 2025

@xxemma ďakujem uz som to skúšala aj tak…

mondolina
6. feb 2025

ja si myslím, že sa toto vyrieši až kým neostaneš tehotná. potom už bude mať pokoj. dovtedy bude cítiť každý mesiac tlak, aj keď povedomý. to neskryješ.

Strana
z3