icon

Na aké vyšetrenia ma môže odporučiť gynekológ, keď sa nám nedarí otehotnieť?

luciik2111
14. jún 2023

Máme problém otehotnieť už vyše roka a teraz som v nemocnici kvôli bolestiam kde spomínali,že to môže byť aj z gynekologickeho hľadiska keďže na testoch je všetko v norme. Mala som mať návštevu u gynekológa onedlho kvôli tomu a tak ma zaujíma aké výmenné lístky na aké vyšetrenia mi môže v takýchto prípadoch dať. Nemám žiadne cysty ani nič preventívku som absolvovala

lilope
•
14. jún 2023

@luciik2111 okrem ďalších detailných vyšetrení u gynekológa vás môže odoslať na genetiku, hematológiu, reproimunológiu. U muža by bolo vhodné urobiť spermiogram.

luciik2111
autor
•
14. jún 2023

@lilope ďakujem pekne,to len aby som vedela ak by doktor protestoval s vetou že na čo mi to je 🙂) už som sa s takými bohužiaľ stretla

lilope
•
14. jún 2023

@luciik2111 chápem, ak som na niečo zabudla, určite ti to tu niekto dopíše. Na tieto som si hneď spomenula 😉

ninka99865
•
14. jún 2023

@luciik2111 endokrinologia

s_o_n_i_k_e
•
14. jún 2023

@luciik2111 môj gynekolog mi nebol schopný urobiť ani test na AMH, tak už je ex gynekolog. Jasné, že mi vytkol, keď zistil že idem z CAR, že prečo bez jeho vedomia a prečo to s ním neriešim, keď nemal on záujem nemám ani ja. My sme šli do CAR urobili vyšetrenia nebudem sa niekomu stále do okola prosiť.

petamich
•
14. jún 2023

no zvycajne sa zacina spermiogram (urolog alebo niekde v CAR) a AMH, hormonalny profil (to zvykne aj gynekolog robit) a nasledne moze odporucit hematologia, endokrinologia, genetika, reprodukcna imunologia