icon

Náhoda alebo zázrak s otehotnením

karolonakarol
26. júl 2021

baby ako ste vy otehotneli keď ste sa nesnažili a bola to náhoda ? 😆 zaujíma má aké náhody sa deju keďže som počula už všeličo ako sa to podarilo.

s_a
26. júl 2021

Náhoda alebo skôr nehoda? 🤔 Žiadna antikoncepcia jednak nie je 100% a hlavne nie "dal som si pozor"

janci05
26. júl 2021

9 rokov si dal pozor a ten jeden nevidalo.

janci05
26. júl 2021

@janci05 *Nevydalo

nevenka
27. júl 2021

@karolonakarol my sme si davali pozor 9 rokov a nic sa nestalo. Potom sme mali 2 deti planovane a po 5 rokoch od druheho sa to stalo. Merala som asi 2 roky bazalnu teplotu a cykly take, ze ovu skor ako na 17-20 den cyklu neprisla, takze sme mohli spokojne ist naplno aj 12 DC a v pohode. Az jedneho dna, na 14 DC teplota vystupila a uz neklesla. Uz som len pocitala dni, kedy si mam urobit test. A bolo to tam 🙂. Mame nadherneho chlapceka, dieta za odmenu. To babo som par mesiacov takmer nevedela, ze mam 😃

kacka1989
2. aug 2021

@karolonakarol Aj prvé aj druhé tehu pri prerušovanej súloží.. Manžel si bol istý, že dával pozor. 😂 Pravdepodobne kvpaky lásky alebo ani nevieme ako.. 😁

andrejka1606
5. aug 2021

@karolonakarol Tak, ja som začala s mojím, už teraz manželom, sexuálne žiť 2.8. 2017..
29.8. 2017 som mala poslednú ms.
Ani jeden krát sme nešli na plno, vždy proste vytiahol. Ale, u nás teda kvapôčka lásky má 3 roky a tri mesiace.
Teraz sa už vyše roka snažíme o bejby a nedarí sa. Takže takáto naša náhoda, nehoda. Podotýkam, že som mala čerstvých 19tnásť a maturitný ročník pred sebou.
19.5. Som rodila, do 27.5. sme boli v nemocnici a 28.5. som zmaturovala. 😆

palicka
5. aug 2021

@andrejka1606 sikovnica. V tom najlepšom slova zmysle. Stíhaš všetko

andrejka1606
5. aug 2021

@palicka Ďakujem. Vtedy som taká hrdinka nebola, ale teraz sa rada potlapkám po pleci, že ako som to zvládla. 😄😄