icon

Nájdu sa tu snaźilky po 37?

gloria13
23. nov 2014

Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka co je to AMH4,48? Urcite dam vediet☺

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 to som tiež a nedávno zisti po tých krvných testoch 🙂http://www.podpora-plodnosti.cz/amh-anti-muller...

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 našla som tam tam všeličo 😉

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka dakujem a to mi povie moj gynekolog? Urobi vysetrenie na to?

miriamn76
4. sep 2016

@petra212 dakujem☺

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 @miriamn76 áno určite ,sa ináč čudujem že ti nerobili ešte žiadne vyšetrenia kedže si mala aj MA...

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka Nie nerobili povedal doktor ze to su drahe vysetrenia a robia sa az po troch potratoch po sebe nasledujucich. Ze som mlada a mam skusat. No to som mala ineho lekara

dada_sepina
4. sep 2016

ja mam 37 rokov a 4 mesiace 😉
nas "problem" bol, ze moj partner este nebol pripraveny a stale si myslel, ze to predsa vyjde na 1x. takze koncom septembra uz bude rok, co chceme spolu. nestracam nadej absolutne, nepripustam si, ze to nevyjde a tie blaboly o tom veku... to akoze kazde telo je rovnako nastavene? dosiahne zena 40 r a "padne klec"? ja vyzeram velmi mlado, mam pravidelny cyklus a aj moje telo musi byt velmi mlade. verim, ze to vyjde...

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 to už čo že až po troch !? A máš teraz iného lekára ?

bebabetka
4. sep 2016

@dada_sepina určite to vyjde len niekedy to trosku trvá ....a niekedy tomu treba trosku dopomôcť 😉 Sleduješ si aj plodne dni,ovulaciu a tak ?

dada_sepina
4. sep 2016

@bebabetka
takychto komentarov mam, prepac, viac nez dost

bebabetka
4. sep 2016

@dada_sepina nechápem ?

bebabetka
4. sep 2016

@dada_sepina som sa len slušne opýtala a úplne normálne reagovala na tvoj príspevok ...keď nechceš žiadne reakcie tak prečo sem píšeš ?

dada_sepina
4. sep 2016

kazdy zije tym, comu veri, ja verim tomu, ze dieta neprichadza, lebo duchovne priciny a tie skumam a nie ze ovulacia, a ze TSH mam o 0,1 nizsie ako je nejaka hranica... tymito somarinami som zila a dakujem, uz neprosim, takto zit urcite nechcem.

dada_sepina
4. sep 2016

ja mam znamu, ktora chcela otehotniet, a vobec nebola u gynekologa, ani nevie, co je horm. profil. uz ma dceru a teraz sa snazi o dalsie babatko a ani nevie, co je to horm. profil. povedala, ze "ved to je osud". su zeny, ktore robia vsetko preto, aby si nevycitali, ze nic pre to neurobili. a vacsina deti sa narodi, az ked to zeny vzdaju. tak kto vie povedat, ako tento svet funguje?

bebabetka
4. sep 2016

@dada_sepina prepáč nechcela som nijakým spôsobom uraziť tvoju vieru ,z tvojho príspevku som to neporozumela tak sa ospravedlňujem a želám aby ti to vyšlo tak ako si to želáš

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka ano mam ineho lebo som prestahovana

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka odpisujem ako sa da lebo som v robote😀

bebabetka
4. sep 2016

@dada_sepina to všetko samozrejme nerozhodujeme mi ...ani ja som doteraz nevedela tie všetky veci o horm. Profiloch a tak ...náš chlapček proste prišiel ...ma downou syndróm a milujeme ho nadovšetko a ďakujeme že ho mame len mu chceme dopriať sestričku alebo bračeka tak som to začala sledovať a myslím že na tom neni nič zle ...mám 40 a rada by som mala ešte aspoň ďalšie 2 deti keď sa podarí

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 Ok 😊V pohode 😉tak to máš fajn robotu keď stíhaš 😄

bebabetka
4. sep 2016

Je každého osobne rozhodnutie sledovať alebo nesledovať a riešiť alebo neriešiť tieto otázky a je aj dosť podstatne neodsudzovať druhého za jeho rozhodnutie ...každý rozhoduje pre seba @dada_sepina

bebabetka
4. sep 2016

@dada_sepina si písala že to je " osud " ...ale osud ani viera ťa neoplodni ...o to sa predsa snažíte ty a tvoj manžel ...želám ti len to najlepšie ale hlavne troska pozitivity (o tom je viera) 😊

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka Ale da sa😀. Mozem sa spytat vedeli ste ze mali bude downik uz pocas tehu?

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 Nie nevedeli ,sme sa rozhodli nerobiť testy a na vyšetreniach bolo všetko ok( hlavička ,rozumček... ) všetko sa vyvíjalo ako ma a mame krásneho zdravého (ma len malinkú dieročku na srdiečku ale nič ohrozujúce) chlapčeka downika 😊 Je to maly šibal prefikaný nezbedný

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka sa cudujem ze to nevideli ale co uz hlavne nech je zdravy a ze vam robi radost. Robila som s detmo s downikmi su sikovny mily take mojkadla☺

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 neviem ci sú pri down volaké stupne alebo percenta postihnutia ale ňom sa to skoro nedá spozorovať (aspoň tak hovoria) ja to samozrejme nevidím 😄

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka no to je jasne😀

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 Ok zmeňme tému lebo sa tu na nás nahnevajú 😉😄 Takze Ako sa máš ? Volaké príznaky tehu ?alebo ms ? Mna do včera boleli prsia a dnes už len slabo takze asi to je na ms tento mesiac ...uvidíme ešte mám asi tak 3nekonecne dni Ps: keď xceš tak aj pn