icon

Nájdu sa tu snaźilky po 37?

gloria13
23. nov 2014

Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 pn som tým myslela internú poštu

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka Priznaky dako ziadne iba ma bolia prsia no uz nie tak silno takze tiez ocakavam milostivu .Este rano ako som vstala boleli dost no pocas dna sa dalo vydrzas mozno tomu pomaha posprsenka uvidim ked dojdem domov. Ale ja tehu priznaky nemam teda som ani pri jednom tehu nemala☺. Uvidim zajtra este testnem pokial nedojde aj ked uz teraz viem vysledok😀😀😀😀a budem cakat na tu mrchu😀

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 akurát som na to myslela aj ja že mám ešte jeden test tak ho zajtra ráno testnem a bude pokoj (kým je doma je to neodolateľne ) a príznaky som doteraz ani ja nemala ani pri jednom tehu ,len ako tu píšu každé tehu je iné a aj mi ...tak už sa neviem dočkať zajtra rana 😄

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka dobre zajtra ti napisem aky ho mam bieli😀

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 Ok dam aj ja vedieť o stupni bielosti 😄

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka ak nedojde milostiva do zajtra😀😀😀

bebabetka
4. sep 2016

@miriamn76 mno však práve aj ja mám taký pocit 😄😄😄

miriamn76
4. sep 2016

@bebabetka no ved toto tie pocity😀😀

bebabetka
5. sep 2016

@miriamn76 takže test biely nebol lebo som mala digitálny ....ale bol jasne čítatelny ...čakáme ms ...a ty ako ?

miriamn76
5. sep 2016

@bebabetka este som ho nerobila tusim sa aj bojim tej beloby😊

miriamn76
5. sep 2016

@bebabetka biela biela biela snazenie pokracuje☺

bebabetka
5. sep 2016

@miriamn76 tak ešte pár dni a želám ti potom prijemne snažilkovanie 😉

miriamn76
5. sep 2016

@bebabetka dakujem velmi pekne podobne ved vtom snazeni budeme spolu😀

dziacka
5. sep 2016

@gloria13 Neboj nič, raz sa to podarí, moje dieťa na seba nechalo čakať 8 rokov. Pre inšpiráciu si prečítaj moju elektronickú knihu, v ktorej som všetko spísala:

http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

jeka77
7. sep 2016

@katalanka Nie,nemám,to mi vůbec nedoporučili,tlačia ma do darcovstva vajíčok

bebabetka
7. sep 2016

@miriamn76 mno takze milostivá zavítala presne na čas ...a ty ako ?

miriamn76
8. sep 2016

@bebabetka dnes ma dojst milostiva☺

miriamn76
8. sep 2016

@bebabetka a uz dorazila 1DC

bebabetka
8. sep 2016

@miriamn76 Ok tak začíname počítať ....😉

miriamn76
8. sep 2016

@bebabetka dlhe pocitanie☺

bebabetka
8. sep 2016

@miriamn76 tak ja som bola dnes u gyn. A predpísal mi volaké tabletky na podporu dozrievania vajíčok a kys.listovu a 15steho mám ísť znovu na sono a potom na injekciu ...tak uvidíme čo z toho bude tento mesiac ...😊

miriamn76
8. sep 2016

@bebabetka no ak k tomu doky dopomoze tak by sa vam aj mohlo zadarit tento cyklus☺drzim silno palce

bebabetka
8. sep 2016

@miriamn76 ďakujeme a aj vam držíme silno silno palce aby vam to vyšlo aj bez dokyho 😉😄 aj ja by som bola radšej bez ....ale sme sa rozhodli skúsiť to aj takto ....tak uvidíme ....tu pomôžu do 41 rokov a potom už zo zákona nie (ani umelé oplodnenie ani nič ...)

gennara
8. sep 2016

@jeka77 Ahoj. Kde ste boli skúšať IVF? Ja mám 36 rokov, AMH 0,4, okrem toho muž mal zlý spermiogram a napriek tomu nám vyšlo Soft IVF v Brne, síce nie na prvý, ale tretí pokus, ale vyšlo to a máme už polročné dvojičky chlapčekov. Nevzdávaj to, pokiaľ iný problém ako AMH nemáte.

miriamn76
8. sep 2016

@bebabetka umele preplaca poistovna myslim ze len.do 39

bebabetka
8. sep 2016

@miriamn76 mno tu si ho platíš sama od 3000-5000€ ale po 41 ti ho už vôbec ani nespravia ...

bebabetka
8. sep 2016

@miriamn76 a samozrejme tých 3-5000€ nemáme tak keď to nevyjde takto tak sa snažíme ďalej bez pomocí 😄😉

vilma7
8. sep 2016

@bebabetka a kde zijes? V ktorom state? Ja som akurat citala ze vo Svajci jednej 59 rocnej pomohli, ale to sa mi uz zda absurdny vek.

bebabetka
8. sep 2016

@vilma7 v Taliansku ,aspoň tak to tu povedali kamoške ktorá ma tiež 40

bebabetka
8. sep 2016

@vilma7 mno 59 to je už fakt dosť ...