icon

Nájdu sa tu snaźilky po 37?

gloria13
23. nov 2014

Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..

bebabetka
3. okt 2016

@miriamn76 toto nevyzerá na ducha 😉

bebabetka
3. okt 2016

@miriamn76 aj zajtra testuješ ?

miriamn76
3. okt 2016

@bebabetka o dva dni dam dalsi ak mrcha nepride ak vydrzim dva dni😀

bebabetka
3. okt 2016

@miriamn76 mno to som zvedavá ci vydržiš 😂 daj vedieť

miriamn76
3. okt 2016

@bebabetka ako sa poznam tak ani nie😀😀

bebabetka
4. okt 2016

@miriamn76 ako ? Testovala si ? Ja áno ale sú biele 😳

miriamn76
4. okt 2016

@bebabetka ja este nie dosla som z nocnej a nemam ani tedt vcera som.kupila len dva a hned som ich musela minut☺☺moj drahy isiel do senice tak som mu nakazala kupit😀😀no uvidime ci to vcera nebol iba kanalik. Dufam ze nezabudne ☺. Mrcha zatial nedorazila aj ked podbrusko ma boli riadne

miriamn76
4. okt 2016

@bebabetka skus poobede niektore baby maju silnejsie testy ako rano

bebabetka
4. okt 2016

@miriamn76 včera som skúšala cely deň 😂 a nič ...neva však raz bude 😉😊

miriamn76
4. okt 2016

@bebabetka ved si mala druhu ciarocku

bebabetka
4. okt 2016

@miriamn76 možno bolo biochemické alebo neviem ...

miriamn76
4. okt 2016

@bebabetka ja tiez moc neverim.tomu vcerajsiemu testu. Uz som tak raz mala na dvoch mamatestoch duchov a nebolo to tehu😏. Myslim ze dnes budu tiez biele a mrcha je len posunuta.

miriamn76
4. okt 2016

@bebabetka ako som povedala dnes test biely😏

bebabetka
4. okt 2016

@miriamn76 😳

bebabetka
4. okt 2016

@miriamn76 juuuj a tak som verila že aspoň ty ....mno čo už tak už nech čím skôr dôjde ms aby sme sa mohli čím skôr začať snažiť 😉😊

stefan222
5. okt 2016

nam sa presne zadarilo ked mala manzelka 37. po 3,5roku snahy, nestracat chut do milovania sa.

bebabetka
6. okt 2016

@miriamn76 ako ? Už došla mrchaňa ?

miriamn76
6. okt 2016

@bebabetka Ahoj. Nie mrcha neprisla zatial ani naznak ze by chcela dojst☺no testy stale negativne tak neviem. Idem zajtra k tonu gynekologovi tak uvidim ci daka cysta neni. Alebo som otehu tesne pred mrchou😀ale sa utesujem co

bebabetka
6. okt 2016

@miriamn76 aj ja som ešte bez mrchy a testy biele ...len sem tam volaky dúšik tak asi biochemické ...

miriamn76
6. okt 2016

@bebabetka ja som od pondelka ani dusika nemala. Mozno mrcha dorazi☺uz by teda mohla nexh nozme pokracovat v snazeni ked uz to teraz nevyslo

miriamn76
7. okt 2016

@bebabetka Ahoj. Tak ako? Ja mrcha stale nikde tehu testy negativne a ovu testy ako keby sa blizila ovu stale☺som zvedava co mi tam dnes doky objavi lebo tehu to isto nebude. To by som uz mala aspon ducha. Tot je moj ovu test z dnesneho rana. Keby take kolajnicky boli na tehu teste to by bolo radosti

bebabetka
7. okt 2016

@miriamn76 aj ja stále nič testy biele a mrcha nikde ...to fakt akokeby ovu mala dôjsť 😄ale niekedy zevraj ovutest ukáže skôr ako tehu 😉 ja som už z toho nervózna že nič ani ms ani tehu takže idem volať gyn

miriamn76
7. okt 2016

@bebabetka ja ti dam vediet ako som dopadla u lekara. To ale nie je pozitivny ani ovu test😕tak mi zacne vzdy tmavnut pred ovulkou az kym neni uplne pozitivny. Kazdopadne som zvedava kde nastal zrazu problem

bebabetka
7. okt 2016

@miriamn76 budem čakať som zvedavá

miriamn76
7. okt 2016

@bebabetka tak po gynekologickej stranke som uplne v poriadku nemam cysty ani nic kvoli comu tie bolesti v podbrusku. Tehotnost zatial nevidi sliznica je 7 mm. Ak nedostanem do zaciatku novembra mam dojst. Nedal mi ani vyvolavacku. Neostava nic ine iba cakat

bibianka15
7. okt 2016

Ahojte ja mam dostat ms v12.10.bolia ma prsniky aj spodok brucha a mam aj husty biely vytok ,a vcera ma dva krat pichlo lavom vajecniku. Co to znamena.dajte mi volake rady.

bebabetka
7. okt 2016

@miriamn76 ja som sa môjmu gyn pre istotu nedovolala takze tiež čakám ...skúsim ešte poobede a keď nie tak v pondelok ...takže čakáme ...😉

miriamn76
7. okt 2016

@bebabetka do novembra veeelmi dlhe cakanie ked ta mrcha nedorazi😣

bebabetka
7. okt 2016

@miriamn76 mno aj to fakt ..však je začiatok mesiaca ! To prečo ťa tak dlho nechá čakať ?

miriamn76
7. okt 2016

@bebabetka ja neviem co chce tolko cakat