icon

Nájdu sa tu snaźilky po 37?

gloria13
23. nov 2014

Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..

gloria13
autor
27. apr 2015

@22ewka72 dakujem za povzbudive slova..mrcha styri dni meskala..ale nakoniec dorazila..😕mame schvalenu ziadost na IVF do ISCAR-u v Martine..ale zatial mi nikto nevolal..davaju si nacas...a to som sa tesila ze stihnem este tento cyklus..snazim sa mysliet pozitivne ale uz som unavena...a navyse mi otehotnela segra na prvy sup..len si povedali ze skusia a vyslo im to hned na prvy pokus...tesim sa..zelam im..len som z toho smutna..ze aky paradox..

22ewka72
27. apr 2015

@gloria13 Tiež sa mi stávali podobné veci, všetky okolo mna otehotneli ani nevedeli ako. A s tým IVF sa nenáhli, len s pokojom. Aj som bola v Martine, ale v Heliose. A užívala som ten prípravok, čo ide na pravej časti Inofolic. Môžem povedať, že som absolvovala 2 IVF v priebehu polroka a pri 2. pokuse s Inofolicom som mala 2x viac vajíčok. Len ho treba užívať aspon 3 mesiace. Držím palce!

gloria13
autor
28. apr 2015

@22ewka72 vcera mi volali z centra..takze v pondelok ideme na spermio,krv a konzultaciu s predpisom liekov..tak som zvedava..som kludna len mam obavy ako budem znasat tie lieky..ci mi nebude zle..ty si to ako znasala...,? Mala si injekcie? Ani neviem co vsetko ma vlastne caka..tak budem vdacna za akukolvek radu..🙂

22ewka72
28. apr 2015

@gloria13takže si ešte nebola na IVF. Noo, čaká ťa riadny kolotoč, ale postupne krok za krok to zvládneš.A nemáš prečo zúfať, ved ideš len 1krát. Ja som absolvovala5x. Injekcie mi najprv pichala zdr. sestra, potom manžel a nakoniec aj sama. Ja som to znášala úplne v pohode, všetko bolo super, veľa vajíčok, len výsledok sa nedostavoval. A poradila by som ti, že funguj normálne dalej, nechod na PN, pracuj, aby si na to nemyslela. Samozrejme po odbere treba ostať doma 1-2dni. Drž sa!! 🙂

kremko
28. apr 2015

Dnes v autobuse sedela jedna stredoškoláčka a rozprával kamoške, že musí mame kúpiť darček k 40. A ja za 3 roky budem mať 40 a ešte sa chystám na mimino 😀

gloria13
autor
13. máj 2015

@zuzicek88 zlatko ako sa máš? Si v pohode? Ja už beriem lieky a pichám injekcie...a dnes som zistila, že som jednu tbl. zabudla užiť...prúser...neviem čo mám robiť..volala som koordinátorke, ale tá mi neberie..☹ Daj o sebe vedieť..smutno tu bez Teba.

zuzicek88
13. máj 2015

@gloria13 tesim sa s tebou,ze uz si sa konecne dopracovala k oplodneniu,neboj to nevadi ked si na jednu zabudla,nic sa nedeje a napis,kedykolvek aj sukromnu spravu,ja sa budem moc tesit,teraz nemam cas,ale vecer ti napisem,som aj na FB a neboj vsetko bude dobre,hlavne zachovaj klud,myslim na teba,vecer si piseme ak tu budes

1tinulienka1
15. máj 2015

ahojte - ja mam 34 a prve babo sme "tvoril" rok a pol Bohuzial neostal s nami a neviem sa dockat kedy budeme moct skusat druhe "ALE" kdesi som citala ze nejaky Dr. sa tomu venuje a tieto tazkosti pripisuje akejsi imunite ktora sa v zene vzburi a bojuje proti partnerovym spermiam - mozno je to zivotnym stylom mozno rychlostou akou zijeme a strava - asi z kazdeho rozka troska - a on odporuca aby to zeny s partnermi skusali asi 3tt s kondomom aby sa imunita zeny ukludnila a potom BUM bez - asi je fajn vyratat si to BUM na plodne dni aby to pasovalo jedno k druhemu - tak takto to mam v plane skusit - nie je to ani bolestivy ani drahy recept tak preco nie? mozno ozaj pomoze 🙂

1tinulienka1
15. máj 2015

ahojte - ja mam 34 a prve babo sme "tvorili" rok a pol Bohuzial neostal s nami a neviem sa dockat kedy budeme moct skusat druhe "ALE" kde si som citala ze nejaky Dr. sa tomu venuje a tieto tazkosti pripisuje akejsi imunite ktora sa v zene vzburi a bojuje proti partnerovym spermiam - mozno je to zivotnym stylom mozno rychlostou akou zijeme a strava - asi z kazdeho rozka troska - a on odporuca aby to zeny s partnermi skusali asi 3tt s kondomom aby sa imunita zeny ukludnila a potom BUM bez - asi je fajn vyratat si to BUM na plodne dni aby to pasovalo jedno k druhemu - tak takto to mam v plane skusit - nie je to ani bolestivy ani drahy recept tak preco nie? mozno ozaj pomoze 🙂

andra77
10. jún 2015

Ahojte kočky, práve čítam svoj príspevok z novembra, ktorý som napísala...odvtedy sa zmenilo veľa vecí. 🙂 Po 1,5 roku som otehotnela...posledný menzes som dostala presne na synove narodeniny...na jeho 13 narodky. V marci som si urobila test a....bolo to tam...termín mám koncom novembra, tak dúfam, že to dotiahneme do úspešného konca...) Ako sa to podarilo? Boh len vie...) keď som za hlavu hodila všetky plodné a neplodné dni, začala si popri svojej robote hľadať ešte aj dáku brigádu, zmierila som sa s tým, že asi to má tak byť...a vtedy to prišlo...) žiadne čaje, tabletky, vitamíny...nič som nebrala...len jedno ľutujem, že za prvým dieťaťom treba hneď aj druhé, nabudúce to už budem vedieť.... 🙂 Držím všetkým babám prsty, už viem aké je to, keď veľmi chcete a to nejde...

petra212
10. jún 2015

@andra77
blahoželám, to je paráda
krásne tehuľkovanie 🙂

magnumka6238
12. jún 2015

@adriana1312 ja mam 36 manžel 32 a tiež sa nedarí a nedarí otehotnieť sa podarí hneď ale donosiť nie a nie:-/

juliett99
12. jún 2015

snazilka som od aprila a mam 38 rokov ... moj prvy syncek sa narodil po 10 rokoch snazenia a intenzivnej liecbe. teraz sa s novym partnerom snazime o spolocne dietatko... 😀 😕 😕 😀
uzivam clostik a dufik a k tomu inofolic 😀 a drahy ma folandrol ...

adriana1312
12. jún 2015

@magnumka6238 je mi to luto :( ani nam sa nedari. Neviem co bude. Nemame ziadne dietatko. Ufff

1tinulienka1
13. jún 2015

@andra77 to je super - u mna prve babo prebiehalo tak isto - vykaslala som sa na vsetko este ani menzes som neratala nasla som si popri dvoc pracach tretiu a zrazu???? sup a vsetkemu bol koniec ziadne brigady a prace nadcas 🙂 asi to ozaj funguje vypnut

ivana1011
15. jún 2015

Ahojte. Ja som v 20tt po IVF na 2 pokus v Reprofite Brno. Predtým som bola 2X na KET v MT. Mám 38r. a teším sa na krpca, držím všetkým palce aby vytrvali aj keď to nie je vždy ľahké.
Ak by niekto potreboval Utrogestan pár krabičiek mi zostalo rada posuniem za polovičnú cenu 3,5€ za bal. exp 04/2017.

pinky81
19. jún 2015

Ahojte dievčatá. Ja mám 34 rokov manžel 36. Tiež čakáme , skúšame už 4 roky. Vyšetrenia sú v norme. Hore hlavu! Podarí sa nám žienky. Nebojte sa!

ingelika78
19. jún 2015

Moj manzel ma 38 ja mam ročnik v nicku. Deti nemáme ešte ani jeden.

katuska123456789
23. jún 2015

no dievčatá ja budem mať 41 a manžel má 48 máme dvoch synov a rozhodli sme sa že sa omladíme trošku 😉 mala by som mať za týžden menzes ale citim sa tak zvlastne tak si ho chcem urobiť dnes som nedočkavá aj ked by to bol zázrak po prvom raze cez plodné dni 😎

juliett99
23. jún 2015

@katuska123456789 drzime palceky 😉 😉 😉

katuska123456789
23. jún 2015

@juliett99 dakujem stále študujem internet bojím sa aby bolo všetko ok aj ked ešte nie som tehotná...ale dnes si kúpim test uvidim..cítim sa divne

juliett99
23. jún 2015

@katuska123456789 tak nikdy nevies aj male pocity mozu znamenat vela. Mne meska mrcha ale test dnes rano robeny je negativny a nemam ani pocity na tehu.

katuska123456789
23. jún 2015

@22ewka72 super gratulujem ja mám 41 a teraz sa snažíme o tretie babätko tak uvidime čo sa stane mam divné pocity boli ma podbrušie tak idem kúpit test...a ozaj nemala si problémy kvôli veku mna každy straší

hennka2
28. jún 2015

.. Ahojte dievcata, mam 38 a s manzelom sa snazime uz 3 rok o nase prve babo .. zatial neuspesne :(

zuzicek88
1. júl 2015

Ahoj babenky,tak som tu znova,po uspesno-neuspesnom prvom IVF som tu zas,aj som sa rozhodla,ze tu uz pisat nebudem,no nevydrzala som,minuly tyzden som mala vklad dve embrijka a som taka nervozna po prvom vklade som citila,ze som tehotna,mala som priznaky,no teraz stale nic,ach tak sa bojim,kedze 8 augusta mam 39 toto bol nas posledny pokus cez poistovnu,cize dalsi,jedine keby som sa dobre kradnut naucila,ach jaj tak sa bojim,ze to je v haji

kremko
1. júl 2015

@zuzicek88 len kľud, treba si povedať, že všetko je tak ako má byť. Určite si cestu k vysnívanému dieťatku nájdete, alebo ono k vám. My sa s manželom snažíme od nového roku a tiež stále nič, hoci prvé dva tehotenstvá sa nám zadarilo do 3 mesiacov. Ale tie pokladíky určite stoja za to, tak si aj kľudne trošku počkáme. 🙂

zuzicek88
1. júl 2015

@kremko si zlata,dakujem

hennka2
1. júl 2015

@zuzicek88 .. kliiidek, treba pockat na krvny test, ten je 100 % .... drzim velmi palce ..

zuzicek88
1. júl 2015

@hennka2 dakujem krasne,si zlata,ale do testu urcite nevydrzim

daduska2009
25. feb 2016

ahojte mam mirenu treti rok a rozhodli sme sa s mm ze pri vybrati cize za dva roky nedame dalsiu ale budeme snazilkovat som taka stastnaaaa ale aj obavy budu urcite ved budem mat 37 🙂