icon

Nájdu sa tu snaźilky po 37?

gloria13
23. nov 2014

Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..

gloria13
autor
9. mar 2015

@zuzicek88 ok..určite dám..stúplo Hcg?

zuzicek88
9. mar 2015

@gloria13 ano,je to potvrdene,takze som naozajstna tehulka jupiii ja som taka stastna

gloria13
autor
9. mar 2015

@zuzicek88 skveléééééééééééééé...nádhera...zuziček-tehuliček.. 😀

zuzicek88
10. mar 2015

@gloria13 pokladik moj,co mas noveho? piiiis

gloria13
autor
19. mar 2015

@zuzicek88 ahoj Zuzi..ako sa máš? Ja nemám zatial nič nové..z ISCARu mi zatial nevolali..takze poisťovňa si dáva načas..Ani snaženie nedopadlo dobre..dostala som vcera mrchu..opäť..😢 uz som zúfalá..snažím sa myslieť pozitívne,ale vzdy ked dojde mrcha tak sa mi všetko rúca...a ty ako? V pohode? Ako sa cítiš?

zuzicek88
20. mar 2015

@gloria13 Ahoj moja,to mi je luto a aku mas poistovnu? ja som si sama volala do poistovne,ze co s tym je,ci uz to mam schvalane,nemas vseobecnu zdravotnu? Ja sa mam dobre,len uz som taka netrpezliva o tyzden v piatok ideme na prvy ultrazvuk,tak sa toho aj trosku obavam,ci bude vsetko v poriadku.Myslim na teba

gloria13
autor
21. mar 2015

@zuzicek88 no mam dôveru..asi tam v pondelok zavolam ze co sa deje..myslela som ze tento mesiac by sme mohli ist na to..konci mi menzes tak to uz asi nestihneme..hmm co uz..musim byt trpezliva..nic ine nezostava..😕😟

gloria13
autor
1. apr 2015

@zuzicek88 ako sa más moja?

zuzicek88
1. apr 2015

@gloria13 ahoooj,ale zajtra idem na ultrazvuk,na prvom este nebolo vidiet srdiecko,to som bola 6+5 tak mam obavy aby vsetko dobre dopadlo a co ty,uz sa nieco pohlo?

zuzicek88
2. apr 2015

@gloria13 Ahoj moja,takze mame po babatku,zazrak sa skoncil srdiecko nikde,od posledneho ut.sa celkom nic nezmenilo

petra212
2. apr 2015

@zuzicek88
☹ ☹ ☹

zuzicek88
2. apr 2015

@petra212 dakujem si zlata

gloria13
autor
8. apr 2015

@zuzicek88 ???čo to čítam Zuzi? To nemôže byť pravda..čo sa stalo? Prepač dlhšie som tu nebola..akosi nebol čas..ale myslela som na Teba..čo teraz bude nasledovať?aj ti niečo lekary vysvetlili? Nieje este sanca ze sa to zmení? Och...mrzi ma to. 😒

zuzicek88
8. apr 2015

@gloria13 ahoj moja,nie veru neni,uz dva tyzdne nic nerastie,mam len prazdny plodovy vak,zial bohu a kedze som sama nezacala krvacat,zajtra idem na predoperacne vysetrenia a v piatok rano nastupujem do nemocnice na cistenie,zazrak sa skoncil,trosku sme si poplakali,trosku si este asi poplaceme a ideme na nove IVF,najhorsie je,ze nie su ziadny mrazaci,tak cely kolotoc nanovo,nic nenarobime,taky je zivot,musime bojovat dalej a ty co mas noveho,ako pokracujete?

gloria13
autor
8. apr 2015

Moje zlato..hrozne ma to mrzí..ale nesmieš zúfať..príroda to proste zariadila po svojom..mozno by nebolo zdrave a takto je to lepsie..neviem co ti napisat aby som trosku zmiernila Tvoj zial..,ale začina opät nadej ze sa to podarí a musime verit ze ano..mozno po precisteni otehotnies prirodzene..drz sa moja..u nas zatial nic nove..hrozne dlho to trva.. 😔

gloria13
autor
9. apr 2015

@zuzicek88 Zuzka a nemoze byt to ze je este skoro aby bola akcia srdiecka? Teraz som citala diskusiu,ze niekedy to slabunko vidiet a ze az okolo 9 tyzdna a niekedy aj neskor vidno srdiecko..nepockas este?

zuzicek88
9. apr 2015

@gloria13 si taka zlata,ja ti zato velmi pekne dakujem aj za nadej,ale nato aby bolo srdiecko,treba aj plodik a ja tam mam dva tyzdne iba prazdny vak a nic tam uz nerastie

petra212
10. apr 2015

@zuzicek88
a nemôže sa len schovávať?

ladyblcha
10. apr 2015

@petra212 myslim, ze taketo jej uz nepomoze, bo uz dnes je na zakroku.
ale ak bol vidno gestacny vak, nemalo sa tam kde schovat. pokial viem, pisala ze gestacny je tyzden bez zmeny (cize nerastol), co je tiez znak MA

zuzicek88
10. apr 2015

@petra212 nie moja,uz som po kyrete,vies mne sa tam dva tyzdne nic nezmenilo,nic nenarastlo,ale dakujem za nadej aj pred zakrokom ma pozerali a nic,ale som rada,ze uz mam za tym

petra212
10. apr 2015

@zuzicek88 tak to mi je ľúto,
tak som ti fandila, ked si zistila, že si tehu
☹ ☹ ☹
skoré zotavenie prajem

zuzicek88
10. apr 2015

@petra212 ja som ti zato velmi,velmi vdacna,ale vies co ti poviem,cely cas som sa bala,ako sme zacali riesit to umele a ako bolo len jedno vajicko,stale som hovorila manzelovi,ze ja to psychicky budem velmi zle znasat a budem mat depresie,poviem ti,je mi tak do placu,ale to mam skor nervy oslabene s toho vsetkeho,ale som o sebe zistila,ze som ovela silnejsia ako som si kedy o sebe myslela,som vdacna bohu za silu ktoru mam a ktora ma zenie v pred,zijeme tu a teraz a co sa nevydarilo dnes,moze sa zajtra,nemozme sa vzdat hned pri prvom neuspechu,sme silne a zaroven nezne,jedna prekazka nas nezlomi,este nas ich v zivote caka naoxaj velmi vela

petra212
10. apr 2015

@zuzicek88
presne tak,
nevzdáme sa
myslím na vás

zuzicek88
10. apr 2015

@petra212 dakujem krasne,napis,ked budes mat nieco nove,budem sa s tebou tesit aj plakat zvladneme vsetko 🙂 🙂

gloria13
autor
10. apr 2015

@zuzicek88 Drž sa Zuzi...sme s Tebou..my to zvládneme..spolu. 😉

gloria13
autor
17. apr 2015

Haló..dievčatá...čo máte nové? Nejaká nová snažilka v našich rokoch?

22ewka72
17. apr 2015

@gloria13 Nezúfaj, my sme sa snažili 18 rokov!!! A vyšlo to, rodila som v 42 rokoch, dnes máme krásnu 16mesačnú dcérku. 🙂

gloria13
autor
18. apr 2015

@22ewka72 ahoj ..,no my sa snazime uz treti rok..asi aj viac..uz toani neratam..teraz mi meskaju uz treti deň,ale začalasom špiniť a aj brucho ma pobolieva ale mrcha sa akosi nechce rozbehnut...mavam pravidelny 28-dnovy cyklus tak som z toho nervna...mala som pred terminom mrchy nejake zvlastne navaly tepla..hlavne doobeda...dufam ze nejdem do prechodu..😕..a dakujem za povzbudenie..si zlata..

22ewka72
19. apr 2015

@gloria13 To poznám, tiež som to zažila x-krát, ale je mi ľúto, ale mrchy vždy prišli. A všeliaké príznaky som mala. Robila som si x tehotenských testov a vždy len 1čiarka (hľadala som duchov).Až ked som bola tehotná, tak som sa cítila úplne normálne a žiadny test som si nerobila, čo mi je aj ľúto. Odporúčam IVF Helios Martin. Hlavne skús nájsť vnútornú rovnováhu, aspon podľa možností. Držím palce!!!

petra212
20. apr 2015

@22ewka72
18 rokov? klobúk dolu ... tak to je super, že vám to vyšlo
... a ak sa smiem spýtať, čo nakoniec pomohlo?