Nájdu sa tu snaźilky po 37?
Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..
@zuzicek88 ahoj Zuzi..ako sa máš? Ja nemám zatial nič nové..z ISCARu mi zatial nevolali..takze poisťovňa si dáva načas..Ani snaženie nedopadlo dobre..dostala som vcera mrchu..opäť..😢 uz som zúfalá..snažím sa myslieť pozitívne,ale vzdy ked dojde mrcha tak sa mi všetko rúca...a ty ako? V pohode? Ako sa cítiš?
@gloria13 Ahoj moja,to mi je luto a aku mas poistovnu? ja som si sama volala do poistovne,ze co s tym je,ci uz to mam schvalane,nemas vseobecnu zdravotnu? Ja sa mam dobre,len uz som taka netrpezliva o tyzden v piatok ideme na prvy ultrazvuk,tak sa toho aj trosku obavam,ci bude vsetko v poriadku.Myslim na teba
@gloria13 ahoj moja,nie veru neni,uz dva tyzdne nic nerastie,mam len prazdny plodovy vak,zial bohu a kedze som sama nezacala krvacat,zajtra idem na predoperacne vysetrenia a v piatok rano nastupujem do nemocnice na cistenie,zazrak sa skoncil,trosku sme si poplakali,trosku si este asi poplaceme a ideme na nove IVF,najhorsie je,ze nie su ziadny mrazaci,tak cely kolotoc nanovo,nic nenarobime,taky je zivot,musime bojovat dalej a ty co mas noveho,ako pokracujete?
Moje zlato..hrozne ma to mrzí..ale nesmieš zúfať..príroda to proste zariadila po svojom..mozno by nebolo zdrave a takto je to lepsie..neviem co ti napisat aby som trosku zmiernila Tvoj zial..,ale začina opät nadej ze sa to podarí a musime verit ze ano..mozno po precisteni otehotnies prirodzene..drz sa moja..u nas zatial nic nove..hrozne dlho to trva.. 😔
@petra212 ja som ti zato velmi,velmi vdacna,ale vies co ti poviem,cely cas som sa bala,ako sme zacali riesit to umele a ako bolo len jedno vajicko,stale som hovorila manzelovi,ze ja to psychicky budem velmi zle znasat a budem mat depresie,poviem ti,je mi tak do placu,ale to mam skor nervy oslabene s toho vsetkeho,ale som o sebe zistila,ze som ovela silnejsia ako som si kedy o sebe myslela,som vdacna bohu za silu ktoru mam a ktora ma zenie v pred,zijeme tu a teraz a co sa nevydarilo dnes,moze sa zajtra,nemozme sa vzdat hned pri prvom neuspechu,sme silne a zaroven nezne,jedna prekazka nas nezlomi,este nas ich v zivote caka naoxaj velmi vela
Haló..dievčatá...čo máte nové? Nejaká nová snažilka v našich rokoch?
@22ewka72 ahoj ..,no my sa snazime uz treti rok..asi aj viac..uz toani neratam..teraz mi meskaju uz treti deň,ale začalasom špiniť a aj brucho ma pobolieva ale mrcha sa akosi nechce rozbehnut...mavam pravidelny 28-dnovy cyklus tak som z toho nervna...mala som pred terminom mrchy nejake zvlastne navaly tepla..hlavne doobeda...dufam ze nejdem do prechodu..😕..a dakujem za povzbudenie..si zlata..
@gloria13 To poznám, tiež som to zažila x-krát, ale je mi ľúto, ale mrchy vždy prišli. A všeliaké príznaky som mala. Robila som si x tehotenských testov a vždy len 1čiarka (hľadala som duchov).Až ked som bola tehotná, tak som sa cítila úplne normálne a žiadny test som si nerobila, čo mi je aj ľúto. Odporúčam IVF Helios Martin. Hlavne skús nájsť vnútornú rovnováhu, aspon podľa možností. Držím palce!!!

@zuzicek88 ok..určite dám..stúplo Hcg?