icon

Náramok plodnosti -skúsenosti

nuna2112
27. nov 2020

Ahojte žienky chcem kúpiť sesternici náramok plodnosti viete mi poradiť ktorý alebo ci Vám pomohol? Áno viem ze na nete je to popísané ale chcem osobne skúsenosti. Sesternici sa nedarí už 3 roky otehotnieť a nejak tomu ne pripisoval veľkú váhu až teraz začala riešiť doktorov atď a chcem aby vyskúšala všetko nehovorím ze výlučne to pomôže ale možno aj psychika sa inak nastaví.. Ďakujem za rady

princeznasevera
27. nov 2020

@nuna2112 prosim ta taketo blbosti ozaj nepomozu

elizabet173
27. nov 2020

@nuna2112 tiež to považujem za totálny nezmysel a keby sa mi nedarilo maž dieťatko, tak by ma to asi ešte viac rozhodilo.

miiriaam
27. nov 2020

@nuna2112 vraj mesacny kamen😊

clori
27. nov 2020

asi je to karneol. ak je ochotna skusit hocico, nech vyskusa.

pribinak
27. nov 2020

Bože nekupuj take sprostosti

sandra151
Autor odpoveď zmazal
petamich
27. nov 2020

jemine baby tak jej chce urobit radost 🙂 co je na tom, funguje nefunguje je uplne irelevantne, ja tomu tiez neverim a kupila som si kedysi max. bude mat pekny naramok a teda studovala som si tie kamene len tak zo zaujimavosti vtedy a karneol, mesacny kamen, achat alebo ruzovy jadeit, mne ich napr. spravila taka mila kocka na Sashe 🙂 a drzim jej paste!

nuna2112
autor
27. nov 2020

@petamich ďakujem ti za pochopenie... Zato ze ho bude mať na ruke nikomu neublíži ani sebe a ako samozrejme ze to rieši s Dr ale všade na všetko sa caka.. Idu sviatky tak jej nebudem kupovať veci ktoré západnú prachom... Pekný vikend

nuna2112
autor
27. nov 2020

Ďakujem žienky za každý názor ale keď chce vyskúšať všetko tak ja ju budem podporovať v tom... Ja čakám druhé od malička sme ako sestry a ťažko sa mi pozerá na jej bolesť v očiach... Keďže mala pracovné povinnosti tak si neuvedomila ako rýchlo čas plynie a ze sa takú dobu nedarí teraz to rieši ale na každé vyšetrenie sa caka... Pekný víkend

janedoe
27. nov 2020

Podla mna naramok potesi 😊 Topiaci sa aj slamky chyta. Ja som mala tiez naramok 😁 Tam bola tusim kombinacia mesacny kamen, cerveny koral, ruzenin a rubin 😊 Ten cerveny koral ma chranit i v tehotenstve tusim. Samozrejme som neverila, ze to urobi zazraky, ale po 3 rokoch som uz potrebovala "nieco". Lebo podla doktorov sme boli zdravi, ale babo na ceste nebolo. Mozno som vdala nemu vypustila plodenie z hlavy, alebo ja neviem. Ale vo februari som ho kupovala a vo februari som mala poslednu menstruaciu 😊 Manzel mi vtedy kupil na radu kamarata srdiecko z vltavinu. Tak mozes skusit i to pozriet 😊 Ja si ho davam vzdy, ked mam tazke obdobie.

luciannka83
27. nov 2020

To moze dakto mysliet toto vazne? 😅

stanulienkat
27. nov 2020

@luciannka83 tak je to haluz. Ale psychika je silna vec.

ladybug6
27. nov 2020

@nuna2112 ahoj, veľmi chválim toto krásne gesto. Hlúpe komentáre si nevšímaj, naozaj je to dobrý nápad pre nastavenie psychiky. Samotná viera je veľmi dôležitá vec, takže určite to niečomu pomôže. Ja som si v čase nášho snaženia zadovážila náramky mesačný kameň, ruzenin a krištáľ - podľa toho čo som si vtedy o Tom prečítala malo to pomôcť počatiu a aj ochrane plodu. Nosila som to až do pôrodu potom som musela odložiť lebo gumičky sa mi už total vytahali😁 ale plánujem ich ešte v budúcnosti určite nosit

nuna2112
autor
27. nov 2020

@ladybug6 veľmi pekne ďakujem za pochopenie vážim si to

nuna2112
autor
27. nov 2020

@luciannka83 prosím ak nemáš relevantnu odpoveď ku mojej otázke tak sa prosím venuj inej téme kde vieš pomôcť.Niekto verí v Boha niekto v mimozemšťanov niekto vo feng shui a veciam s tým súvisiacim to je vse.. Za pochopenie dakujem

nuna2112
autor
27. nov 2020

@janedoe super vrela vďaka!!!!

roxana61
27. nov 2020

@nuna2112 v modlitbe, nenapišem ani že je vačšia, len že je sila, lebo v naramku nie je ziadna, odkial alebo od koho by aj bola? Toto ma vie tak zaraziť, že niekomu je tak ľahké uveriť náramku, kamenu a neviem ešte akým hlúpostiam, ale v Boha je mu ťažké uveriť. Zrejme je to veľmi jednoduch,alebo nemoderné pre dnešnú dobu.... ach 😔

6mia6
27. nov 2020

@roxana61 ži a nechaj žiť. Niekto má vieru niekto karmu atď.
@nuna2112 mne sa to tiež páči, od pradavna mali kamene a bylinky silu. A ako už niekto písal neublíži.
Mám známu, obaja sú ok a 10 rokov sa snažia. Ani umelé nevyšlo. 🤷

roxana61
27. nov 2020

@6mia6 čo tu niekoho vraždím? 🙂 ale ok, tak nech kupi niečo čo neublizi a poteší.... načo stracať čas (napr tou modlitbou) veď neide o nu a bude mat dobrý pocit, že jej neublizila a potesila....asi o to ide🤔

6mia6
28. nov 2020

@roxana61 ako vieš že sa každý deň nemodli?

nuna2112
autor
28. nov 2020

Žienky nechcela som tu vyvolať žiadne vášne... Prosím ak Vás to hnevá táto téma len to prehliadnite a majte pekný víkend..

elanor
28. nov 2020

@nuna2112 zalezi ako je ona nastavena. Ci jej to urobi radost v zmysle - ze na nu myslis a drzis jej paste - tak ano, mozes ist do toho. I ked v konecnom dosledku je to len hluposticka, ktora aj tak na pocatie nema ziadny vplyv, no je milym darcekom a ty to myslis ako pohladenie pre dusu...
Ak ju ale akakovek zmienka, naznak na babo, aka kolvek otazka, predmet, coholvek zranuje, lze to na nu vplyva, tak by som do toho nesla. Vtedy je naj sa tvarit, ze ziadne deti ani neexituju.

bolarazjedna
31. dec 2020

@nuna2112 určite to nefunguje, od náramku tehotná nebude. Treba rozmýšľať realisticky. Avšak pokiaľ to bude také milé gesto, na ktoré obaja pozeráte reálne a viete, že to nefunguje, ale napriek tomu dá nádej, a hráte tú hru, tak prečo by si jej to nemohla darovať. U nás v práci existuje napr putovný sloník plodnosti. Jedna dostala, ostala hneď tehotná, dala druhej ktorá chcela otehotnieť, aj tej sa hneď za darilo, ta dala tretej, aj tej sa za darilo hneď keď chcela. Teraz je rad na mne. . Akonáhle sa dozvedeli staršie kolegyne, že túžime po bábätku, už hneď iniciovali, aby mi sloník plodnosti bol odovzdaný. Samozrejme, že všetci vieme, že je to len hra, ale nikomu to nevadí