Nechuť na sex pri snahe o dieťa
Som veľmi veľmi sklamaná. Je to čím ďalej tým horšie. Snažíme sa o dieťa. Keď som to mužovi čo i len naznačila tak všetko odignoroval. Absolútne ani nespomenul, z by sme ho chceli. Keď som povedala, že možno o rok už tu bude a nami ďalšie ignoroval. Všetko čo sa týka ďalšieho dieťaťa zostane ticho. Minule už som to nevydržala a pplovedala som mu to. On mi na to povedal, že čo mi zas je. A potom, že zas o hentom ( myslel dieťa) a že aké lieky berem, že mi šibe. Snazime sa už dlho a on nemá záujem nič riešiť. Je mu to jedno. Mňa to zranuje. Nebaví ma sex. Každý druhý deň ho mam nasilu len aby vzniklo dieťa. Nemá už chuť ani on ani je. Je to len mechanické. Nedotýka sa má ani nič. Už nevládzem a nemám ani záruku či sa to niekedy podarí. 😔
A čo je na tom zle chcieť dieťa ?
@anonym_autor vy uz deti mate tak sa staraj o ne. A nerob si dalsie dieta ked ocividne ho tvoj muz nechce a uz vobec si ho nerob ked mas psychicke problemy. Daj sa dokopy a staraj sa o deti, ktore mas.
Počkať, to je tá, čo ešte len porodila a už bola v depresii, že túži byť zase tehotná a muž nechce? A má viac ako 5 detí?
Počkať, to je tá, čo ešte len porodila a už bola v depresii, že túži byť zase tehotná a muž nechce? A má viac ako 5 detí?
@glade22 5? 😮
@anonym_autor tvoje spravanie nie je normalne.
🙄🙄🙄 ono to je horšie ako som si myslela.
( čítam teraz všetky komenty )
Ja by som ten sex vôbec nemala ak by sa dieťa dalo spraviť inak ale musím to vydržať inak dieťa nebude. A on to asi tiež tak berie povie iba hotovo a každý si ideme do svojej postele.
@anonym_autor sa poserem. Načo chcete mať decko ak obaja ste na hlavu?
Áno a v jednej téme písala, že pri poslednom tehotenstve sa manžel už aj hanbil povedať svojej mame a okoliu že čakajú dieťa keďže ich majú veľa .A tak isto písala , že potrebuje byť znova tehotná , pretože len tak sa cíti dobre a páči sama sebe ako vyzerá . Chúďa deti , má ich čisto zo sebeckých dôvodov .

A čo je na tom zle chcieť dieťa ?
@anonym_autor dieťa má prísť k milujúcim rodičom nie dvom chorým, aj tá dušička má viac rozumu ako vy dvaja