Nedarí sa mi otehotnieť. Prosíme o modlitbu za bábätko
Ahojte, s manzelom sa snazime nejaky ten cas o mimco a nedari sa nam. ak je nás takych viac spojme sa silou modlitby a nase prosby iste budu vyslysane.
Drahý Boh,
máme na rozdávanie veľa lásky a chceli by sme sa o ňu podeliť s dieťatkom. Žiadame Teba aj anjelov, aby ste nám pomohli s počatím. Prosíme, pošlite do nášho života jednu z vašich najžiarivejších a najšťastnejších duší a umožnite tejto bytosti, aby sa stala naším dieťaťom. Ďakujeme.
myslim si,ze tato modlitba,ktoru som sem dala..a na prvej stranke jedna uzivatelka tiez to sem uz pisala je pre mna asi najkrajsia,ale nemusime sa modlit nieco uz vopred napisane...uplne staci par slov z hlbky nasej duse,lebo Pan Boh aj tak vidi a vie po com tuzime 😉
@cmulinko nie som veriaca,no nemam nic proti tomu,ked niekto v boha veri.obe strany by sa mali respektovat vo svojom presvedceni.precitala som si nazory kazdeho a tvoj mi prisiel byt fakt najmilsi ,najuprimnejsi 🙂 mne ako neveriacej je ovela sympatickejsie a pride mi byt ovela skutocnejsie ked clovek uprimne vyslovi bohu svoju tuzbu, ako ked opakuje nalinkovane slova niekoho ineho.ta prosba( v tomto pripade o dieta) mi pride byt "individualnejsia",kedze kazdy po tom dietati tuzime inak,kazdy tuzime po dietati pre svoje dovody.dufam,ze som to napisala ok a nedotklo sa to nikoho kto sa riadi bibliou do bodky.to moj umysel vobec nebol a ak to tak niekto pochopil,tak sa vopred ospravedlnujem.mne len pride byt ovela krajsie ,ked clovek z duse poprosi za ten dar byt rodicom,ked sam za seba bohu povie preco to dieta chce mat ,preco po nom tak tuzi,preco dufa,ze jedneho dna to svoje dieta v naruci drzat bude 😉 kazdej snaziacej sa maminke zelam nech su vase prosby vyslysane 😉
@bobocka veď o tom modlitba je, úprimne vyslovovať svoju túžbu a prosbu a nie recitovať nalinkované slová. Ale i nalinkované slová majú svoju silu ak ich človek vyslovuje úprimne. Niet iného a výstižnejšieho slova ako ĎAKUJEM, ani ja ani ty si ho nevymyslela a predsa najlepšie vystihuje vďaku...tak je to i s modlitbou
Ahojte, modlitba je rozhovor s Bohom, tak ak prosíme, prosíme v Duchu svätom,ak sa modlíme srdcom, alebo naučenou modlitbou, je to jedno ak veríme, Pán nás vyslyší 🙂 , máme svätých čo za nás orodujú u Boha a môžu nám vyprosiť dieťatko...
Povedať, že verím, ale nechodím do kostola, to sa nedá, pretože sám Boh je prítomný práve vo sviatosti v kostole, sv.omša alebo liturgia je to najkrajšie čo nám mohol Kristus zanechať. je to jeho obeta pre nás 🙂 On je nám posilou a nádejou, ak nemám síl čakať na dieťatko, on mi tu silu dá, práve vtedy ak prijmem jeho telo a on je vo mne a ja v ňom,,, len toľko,,mám vás rada, či ste evanjelici, či katolíci, čo pravoslávny, je len jedna viera...všetci veríme v to isté 🙂
Poprosim vas, drzte sa nazvu temy Modlitba za babatko. Nechajte, aby si tu uzivatelky tuziace po babatku pisali. Ak nezdielate ich nazor, poprosim vas, aby ste v teme zbytocne neprovokovali!
Ci uz modlitbou ci akoukolvek inou formou prosite o babatko...Pan Boh presne vie co robi,takze...co sa ma stat sa urcite stane a co sa stat nema,tak sa nestane....cely vas zivot je v Bozich rukach....i vase buduce babatko.Kazdej jednej snazilke prajem z uprimneho srdca,aby sa dockali svojho babatka.A i ked je vela manzelov,ktory tuzia po babatku...nezabudajte,ze je tu aj moznost prijat babatko nie sice biologicke,ale tisice deti sa tiez modli kazdy den mozno prave za takeho rodica akym by ste boli prenho vy 🙂
ahojte kocky, pekne sa to tu rozrastlo - na jednej strane ma to tesi a na jednej znepokojuje, zev iacere máme problém.
K vymazaným príspevkom sa nevyjadrujem, je mi luto, ze niekto si da za ciel skodit nie pomoct....
Ja sa s manzelom kazde rano aj vecer modlime vlastne individuálne modlitby a veríme, že raz budu vyslysane. velmi si zeláme dávat vsetku nasu lásku detom - v tom vidim zmysel môjho života, chcem sa starat o rodinku a hoci mám vysoku skolu, chcem byt doma a venovať sa detickam, ktoré mi zatial neboli dopriate...
viera posilnuje nadej 🙂