icon

Nedarí sa mi otehotnieť. Prosíme o modlitbu za bábätko

lolitka25
3. máj 2011

Ahojte, s manzelom sa snazime nejaky ten cas o mimco a nedari sa nam. ak je nás takych viac spojme sa silou modlitby a nase prosby iste budu vyslysane.

Strana
z5
florens
11. nov 2016

@mravvcek my ho máme. Vďaka

mravvcek
11. nov 2016

@florens nam pomohol s mojimi dg sterilita,chybajuci vajcovod,polka maternice sa nam stal zazrak a mam 4 rocneho synceka. 🙂

22maj2007
11. nov 2016

@22maj2007 Mne bolo povedane ,ze sa mam modlit ku sv.Gerardovi.Svaty ako to tu niekto napisal ,su nasi orodovnici.Vdaka Ti Pane ,ze mam okolo seba ludi,ktory sa za nas modlia.

lidka1992
16. nov 2016

Ahojte zeny 🙂 pomodlila som sa za vas 🙂 urcite to vyjde treba verit, dufat a vela sa modlit aj s manzelom a pomaha aj ked sa modlia iny ludia 🙂 ja som otehotnela po duchovnej obnove kde boli modlitby za uzdravenie, bolo to velmi silne a krasne. Skuste ist za knazom a poproste ho o modlitby 🙂 prajem vela stastia. Pridala som aj modlitbu v diskusii kt. som dnes zalozila. Mozte mrknut 🙂

fialka1989
29. nov 2016

Možno to je na hlavu no čim viac sa modlim tým dalej sa znizuje šanca na drobca..uz som zufala

palo70
9. mar 2017

boze prosim ta spln moj sen tužba po dietati nič inšie nechcem verim tvojej laske. vipocuj si moje prosbi hlbke srdci ta prosim..

200159515
15. mar 2017

najvhodnjesi čas vyuzit milostivy cas post, modlitbami a postom, aspon niecim vynechanim, aspon na toto obdobie nech sa modlitba dostane skor do neba..... mam skusenost ze i ked po jednodnovom poste len o chlebiku a vode s vrucnimi prosbami a modlitbami bolo vypocute a za to Bohu vdaka a velka chvala . modlim sa za vas vsetky , maminky

topanka
12. jan 2021

@tina_22 ahoj aj mi sa snazime 7 rokov a som uz zufala ale verim tej modlitbe len neviem aku !!
Lebo kazdy mesiac dufam ze sa podari😔

tina_22
13. jan 2021

@topanka ahoj, my sme sa modlili ku sv. Gerardovi Majella (okrem iného). Držím palce a myslím na vás

topanka
14. jan 2021

@tina_22 dakujem a verim ze sa nam podari👶
@tina_22

topanka
21. jan 2021

Je to tato modlitba.dakujem za odpoved

Strana
z5