Nedarí sa mi otehotnieť. Prosíme o modlitbu za bábätko
Ahojte, s manzelom sa snazime nejaky ten cas o mimco a nedari sa nam. ak je nás takych viac spojme sa silou modlitby a nase prosby iste budu vyslysane.
Ahojte zeny 🙂 pomodlila som sa za vas 🙂 urcite to vyjde treba verit, dufat a vela sa modlit aj s manzelom a pomaha aj ked sa modlia iny ludia 🙂 ja som otehotnela po duchovnej obnove kde boli modlitby za uzdravenie, bolo to velmi silne a krasne. Skuste ist za knazom a poproste ho o modlitby 🙂 prajem vela stastia. Pridala som aj modlitbu v diskusii kt. som dnes zalozila. Mozte mrknut 🙂
Možno to je na hlavu no čim viac sa modlim tým dalej sa znizuje šanca na drobca..uz som zufala
boze prosim ta spln moj sen tužba po dietati nič inšie nechcem verim tvojej laske. vipocuj si moje prosbi hlbke srdci ta prosim..
najvhodnjesi čas vyuzit milostivy cas post, modlitbami a postom, aspon niecim vynechanim, aspon na toto obdobie nech sa modlitba dostane skor do neba..... mam skusenost ze i ked po jednodnovom poste len o chlebiku a vode s vrucnimi prosbami a modlitbami bolo vypocute a za to Bohu vdaka a velka chvala . modlim sa za vas vsetky , maminky

@mravvcek my ho máme. Vďaka