icon

Nedarí sa mi otehotnieť viac ako rok

1safirka1
6. dec 2011

Ahojte snažilky, bývale snažilky podelte sa o mnou o vase skusenosti. Snažili ste sa viac ako rok aj napriek tomu že ste obaja boli OK ?
ja už mam pocit že to robí psychika.....

dievcatko79
12. máj 2013

baby je to naozaj o psychike... my s manzelom sme pracovali na babo rok a vobcec sa nedarilo, zdravi sme obidvaja. Ked som to prestala uplne riesit, zmenila som gynekologicku, urobila si preventivku a vsetko bolo OK. Doktorka nas ale poslala uz do centra, nakolko mame aj dost rokov a predstavte si, par dni pred tym ako sme tam mali ist som zistila, ze som tehotna... uzasny pocit. nemyslite na to, uzivajte zivota a ked to bude mat prist, tak to pride. Samozrejme ak ste zdravi.... drzim palce vsetkym 🙂

katrin1857
13. máj 2013

Ahojte babenky, tak my sa snazime uz skoro rok a pol a nedari sa ☹ som s toho zufala. V pondelok som sa objednala u lekara ,takze som zvedava ci bude vsetko ok. Mam 31rokov a vsetci sa uz pitaju kedu budeme mat daky prirastok tak ani to mi nepridava....

siska53
13. máj 2013

Babky, chcem vas povzbudit, mam kamosku, co ma ovulku ( a teda i menzes) 2-3x do roka a podarili sa jej dve deticky! Urcite je to o psychike, ja sa snazim povzbudzovat sestru, ktorej sa tiez uz vyse 2 rokov nedari.

uankab
14. máj 2013

@katrin1857 , my sme presne dva roky dozadu prisli o babo (mala som potrat v 8tt) a odvtedy sa snazime a nic 😨 .. vsetky vysetrenia mame v norme a stale sa nedari.. a na psychiku to lezie riadne, vsetky moje kamosky ktore babo chceli uz maju (aj dalsie dve) a nam sa stale druhe nedari...

danka0711
15. máj 2013

Ahojte dievčatá, mňa sa chválabohu tento problém netýka, ja už mám detičky. Ale schvaľujem názor Extiny7, že pozitívne myslenie je veľmi dôležité. Tiež mám kamarátku, ktorá sa s manželom pokúšali o bábo skoro 10 rokov, chodili aj na umelé a stále nič. Obravsky namáhaé na psychiku. Dávam klobúk dole pred všetkými z Vás, ktoré ste to zvládli. Kamarátke sa to podarilo sa až vtedy, keď už to "vzdali".... Lekár jej povedal: vypli ste mozog a telo zareagovalo pozitívne ... a malý Denisko má 4 roky 🙂
Skúste si pozrieť toto video, možno Vám takýto "reštart" pomôže: http://neurorestart.cz/?a_box=qk98293p

Prajem veľa zdaru a pekný deň 🙂

tiumen
15. máj 2013

my sme sa snažili rok a pol, a zadarilo sa ked sme to nečakali 🙂 z hormonálneho profilu mi vyšlo že mam zvýšeny prolaktín a ten bráni ovu a čuduj sa svet, babo sa podarilo 😀 takže je to hlavne v hlave. Ja som sa v tej dobe asi "zmierila" s tym že najbližšie mesiace neotehotniem lebo na endokrinologiu som mala ist až v júni, a teraz idem namiesto toho v júni na tehotensku poradňu 🙂

luly2
16. máj 2013

Ahojte babenky čítam si vaše príspevky a tak by som chcela prispieť mojim. 🙂 My sme sa o bábo snažili 3 roky a tiež som z toho bola na nervy. Brala som všeliake tabletky, kupovala vitamíny používali sme gély a nič...nakoniec mi moja gynekologička navrhla či nechcem ist laparoskopicky pozrieť priechodnosť vaječíkov. 😖 No rozmýšlala som 3 mesiace a nakoniec som sa rozhodla že idem. Strašne som sa bála...nakoniec pri zákroku sa prišlo nato že mám endometiózu (to sú zrasty) ktoré mi bránili otehotieť. Najhoršie na to je že toto ,,ochorenie,, nebolí, nemá žiadne príznaky a dá sa zistiť len pri operačnom zákroku.Nedá sa videt ani na sone. No a po laparoskopíí som o 3 mesiace bola tehotná a teraz sa tešíme zo 4 mes. chlapčeka. 🙂 Všetkým snažilkám držím palce.... 🙂 🙂 🙂 😉

inness
24. máj 2013

ahojte, máte skúsenosti s gynexom kvapkami?skúšam 2 deň, snažíme sa rok, a už mi z toho šibe, myslím na dieťa stále, už 5 rokov som štastne vydatá a rok chceme, inak som relatívne zdravá, len si myslím, že to robí psychika, snažím sa pracovať, chodím na kurz angličtiny, mám veľa zálub , no i tak musím na to myslieť...hlavne počas menzesu, poradte ako to zvládate vy,díky

inness
24. máj 2013

@1safirka1 ahoj, ja tiež 😢

mariankamk
25. máj 2013

@inness a robil ti gyn hormonalny profil? ci folikulometriu? takisto nech si da muz spravit spermiogram 😉

nam pred par dnami ubehol prvy rok, premyslam, ze s tym uplne seknem a vratime sa ku chranenemu sexu... 😒

kinna
Odpoveď bola odstránená
inness
31. máj 2013

@dievcatko79 ahoj, gratulujem, a to si absolútne na to nemyslela???ako sa to dá? a testík ti kedy ukázal 2 // ?

dievcatko79
31. máj 2013

@inness ahoj, dakujem 🙂 no mysleli sme na to s manzelom skoro rok, odkedy sme sa snazili - a to kazdy mesiac... skor manzel bol taky nedockavy, ze ked som dostala mrchu, tak on bol nestastnejsi ako ja... ja som uz od kamosiek vedela, ze je to o psychike a ze to jednoducho nemam nejako drasticky riesit... ale tak rozkaz si 🙂 vela sme cestovali po svete, takze vystihnut plodne dni bolo naozaj niekedy problem... jednoducho sme si uzivali a zili spokojny zivot. ked sme sa vratili v marci z USA, bola som na preventivke a potom som uz vlastne mrchu nedostala... a v ten den ked som ju mala dostat a ona neprisla, som si urobila test a bolo to 🙂 bola som stastna a tiez prekvapena 🙂
takze hlavne kluud, naozaj to neber drasticky, ak ste obidvaja zdravi, urcite to vyjde, neboj 🙂

danielka20101989dadus
13. sep 2013

Ahojte,
my sa snažíme už 3rok,je to smutné,každý mesiac čakať a nič... Útechou mi je svagrinka,ktorá čaká po 4rokoch snaženia prvé babo,hádam už čoskoro aj my budeme môcť povedať že to vyšlo 🙂 😉

lusmi
17. sep 2013

Ahojte dievčatá som zúfala 4roky sa snažím otehotniet a stále nič bola som aj na laparoskopií aj som brala a pila všeliake bylinky ale stále nič navštívili sme aj jedného pána farára v okolí Košíc ktorý lieči ale stále nič tak sa chcem spýtať či može byt problém aj zuby. dakujem

danielka20101989dadus
17. sep 2013

@lusmi
Ahoj,to som ešte nepočula žeby boli zuby na príčine,newiem...
Nemáte zhodnú krv s mužom? Mna sa to pýtala raz doktorka,vraj sa to občas stáva, že partnery s tou istou krvnou skupinou otehu ťažšie,ale newiem či to je fakt pravda.Tiež som tu nová,nezúfaj,nám to tiež nejde pomaly 3a pol roka a nič 😠 ale nevzdávam to,hoci niekedy mi je fakt ťažko ,že to nejde.Ale treba myslieť pozitívne,ok? 🙂 😉 a možno sa podarí 😉 ao rok si budeme tu vymieňať správy koľko majú naši kroví zubov 😀 Viem až príliš dobre ako sa cítiš ,v nedeľu mi došla mrcha,hoci som myslela,že to vyšlo,,tak som sa vyrevala a bolo mi lepšie.Držím palce,a hlavu hore,raz aj motyka vystrelí 😉

lusmi
17. sep 2013

ja som sa vyrevala dnes tak nam neostava nič len verit

danielka20101989dadus
19. sep 2013

@lusmi
No veriť,je to ťažké,viem.Aj mne niekedy už riadne"hrabe" a o to viac,že závidím svagrinke,že čaká,pritom aj ona dlho snažílkovala(4apol roka) Už som si povedala,bude-bude,nebude-nebude,porucene Pánu Bohu.,teším sa,ze budem aspoň teta a hádam to príde...Viem ako sa cítiš,vieme to vsetky,ktoré sú na tejto stránke...O to viac Ti držím palce,nevzdávaj to 😉 Raz tou mamou budeme všetky😉) Drzkaj sa

lusmi
19. sep 2013

Ďakujem aj ty sa drž ahoj

laska11
19. sep 2013

ahojte zeni:Dties mam broblem otehotniet uz rok sa o to pokusame s mojou laskou ale nič neviem čo si o tom mam misliet u doktora som este nebola tak neviem poradte mi prosim 😉

danielka20101989dadus
20. sep 2013

@laska11
Ahoj😉
Určite nečakaj,a navštív dr.ja som zbytočne"zabila" 3roky u doktora,ktorý má pre môj vek( že som mladučká a že to príde samo a bla bla bla) nechcel ničím liečiť, teraz mám skvelu doktorku,ktorá mi všetko po lopate vysvetlí.Určite ho navštív,možno je nejaký malý problém,ved nestratís nič keď tam zájdes,hmm? Neboj rok nie je veľa,ja už snažíilkujem 3apol roka,takze kľud,všetko bude😉 Držím palce

laska11
22. sep 2013

@danielka20101989dadus no aj moja švagrina mi hovori že mam ist u dr vzdi som sa chistala ale potom som si to vzdi rosmislela 🙂 jej sa to podarilo za mesiac teras ma uz nadherne dieučatko jak som sa to dozvedela ze jej sa to podarilo za mesiac tak som bola sklamana zenam s mojim partnerom sa to nedari ale zaroven som sa tešila snou ale urcite zajdem skusim to no ale zaroven sa toho aj bojim 😒 a ku akej dr chodiš ti a dakujem za radu 🙂

nika80
22. sep 2013

Ahojte, nám sa dcéra podarila po jeden a pol roku a teraz sa už 2 roky snažíme a stále nič. Zajtra sa chystám ku svojej doktorke dohodnúť si laparoskopiu. Podľa vyšetrení sme obaja s manželom v poriadku, tak mi navrhla laparoskopiu, aby sa zistila príčina.

laska11
22. sep 2013

ahojte babi aj mne sa nedari otehotniieť je to aj tim ze fajcim? večina ludi hovori ze sa tim straca plodnost 😒 poradte dakujem 🙂

danielka20101989dadus
23. sep 2013

@laska11
Ahoj.,ja chodím k Dr.Pohancikovej,ako jednoznačne odporúčam.Mala som doktora ,ale škoda vravieť,konečne som spokojna, a ozaj veľmi dobrá,milá.Len sa nebourčite zájdi k Dr.,tých pár minút výdržis,ja sa tam normálne teším,musís byť len v pohode,fakt pokoj a kľud,teraz mi je do smiechu uz,ale ked som začala chodiť k dr.ja,dva dni pred kontrolou som mala taký stres,že som nespala,nejedla🙂 Potom som si povedala,že to musim brať inac,veď tam nechodím preto,že musím,ale preto ,že chcem.Tak hlavu hore,a kľud,všetko bude ok😉
Držím palce

laska11
23. sep 2013

@danielka20101989dadus dakujem velmi pekne 🙂 🙂

zuzi241
26. nov 2013

Prečítala som si vas a sama viem,otehotnenie a psychika robia vela.mam uz dve deti,ktoré sa podarili na prvý sup.a teraz...nechapem...otehotniem,ale za rok snaženia som potratila dvakrát.raz v 7.tt druhy krat v 11.tt.tiež som z toho dost smutná,ale asi to nijako neovplyvnim.

henushka11
26. nov 2013

ahojte babenky snazime sa z manzelom o babo us skoro dva roky ... a este stale nic neviem co robit su niejake lieky alebo nieco aby pomohlo prosim poradte mi dakujem vopred ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

jakkubba
28. nov 2013

My sa snažíme už 13mes.A nijake volnopredajne lieky Ti nepomôžu.Len pekne poporiadku po doktoroch.... Ja viem všetko čo by som mala,ale absolutne som stratila nadej. No nič,hlavne všetkym prajem nech sa zadarí 🙂 😉

danielka20101989dadus
29. nov 2013

@jakkubba A ty čo si šiši??? 13 mesiacov a už strácas nadej? ?? Moja ,ja sa snažím už 4roky o svoje prvé babo , veď tých 13m. je to maličko,viem ,že je to ťažké,ale nevzdávaj to, prosiiiim 😉 Musis byt optimistka ,vycarovat úsmev 😀 tam kde sú len slzy,bruško musí byť ok,vyrovnať sa s tým,že to nejde je ťažké ,ale čím skôr sa vzchopis a povies si "raz tou mamou budem " tým, skôr sa to poradí 🙂 Moja ,viem, že je to na nervy,ale nevzdávaj sa, nevzdávaj...Ok? ??drzim palce

@henushka11 ahoj, moja 🙂 Neskusala si INOFOLIC ?Väčšina bab ho chvali,veľa napomoze,a takisto alchemilkovy cajik skús pit ,podporuje maternicu,pises ,že dva roky a nič ,i Dr. si už bola ,po dvoch rokoch sa zvykne poslať žena na zákrok- LAPAROSKOPIU ... A hlavne skús byť v pohode ,veľa robí aj psychika, viem to podľa seba, prvé roky boli pre mňa hrozne,ale teraz už neplacem...Snažíme sa a mužom už 4 roky ,takze viem ako ti je. ..Len sa nevzdávaj, ok ??? Drz sa 🙂