icon

Nedarí sa mi znovu otehotnieť po interrupcii

19. mar 2024

Zdravím všetkých.. V auguste som bola na interupcii, tehotenstvo prišlo v zlom čase, mali sme s manželom krízu tak sme sa rozhodli pre interupciu. Samozrejme sme to veľmi oľutovali, vzťah medzi nami sa po čase napravil a teraz keď už túžime po dieťati sa mi nedarí otehotnieť 😪 ja mám 36 rokov manžel o 10 rokov viac. Dcérka má 8 rokov vtedy som po pol roku otehotnela a teraz od zákroku sa nedarí a sme z toho zúfalí.
Máte skusenosti?

Strana
z2
lienka.7
19. mar 2024

@autorka je to určite veľmi ťažké, ale musíš začať sama od seba. Rozhovor s psychológom, kúpele pre relax... aby si prišla na iné myslienky a presne, oddýchla si.

nevenka
19. mar 2024

@autorka prosim Ta, napis mi spravu. Ja by som mala pre Teba mozno radu, z toho sudka "odpustit si"...❤️‍🩹

maminkadeticiek
19. mar 2024

Neviem,ci si veriaca.Ak ano,odporucam ti modlit sa sukr.poboznost k sv.Marte za tehotenstvo.

beata110
20. mar 2024

@maminkadeticiek ja som sa vela modlila k panne marii a pomohlo🙏😊

medda_beda
20. mar 2024

@martul Prd makový karma.
Koľko žien má ďalšie deti po interupcii.

medda_beda
20. mar 2024

Autorka, odpusti si to.
Čo môžeš ľutovať je to, že sa ti už možno nepodarí otehotnieť jednoducho, možno vôbec.
V tú chvíľu si urobila rozhodnutie ktoré si považovala za správne.Chápem, že turbulencia vo vzťahu môže narobiť divi a vzťah sa môže zlepšiť, obnoviť.

Nevrátiš to späť, nechaj to tak.Rieš to čo riešiť môžeš.

martul
21. mar 2024

@medda_beda u nej zjavne funguje.

zuza265
21. mar 2024

@martul a mozno nie. Presla kratka doba na dalsie tehotenstvo. Hlavne, ze ty vies uz ortiel a posudit situaciu inych

medda_beda
21. mar 2024

@martul A u mňa potom funguje aká karma keď som interupciu neodstúpila? 🤣.
Poznám 4 ženy ktoré podstúpili interupciu z rôznych dôvodov.
Okrem jednej ktorá ešte nechce mať deti tak ďalšie majú deti.
Takže žiadna karma len vysoký vek a krátka doba.

beahavala
19. júl 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

mne sa tiez nedarilo druhykrat otehotniet, snazili sme sa dlho ale aj tak sme to nakoniec riesili cez umele oplodnenie na klinike Repromeda

Strana
z2