icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

Strana
tinamatka
15. jún 2014

Veru je ☹

hennyinnsbruck
15. jún 2014

Veru veru ani my zatiaľ nič. . 😠

katkalubkova
15. jún 2014

@dzenar musis byt trpezliva, niekto caka mesiac, niekto pol roka a niekto aj dva roky a su tu kocky, co aj viac.
Hlavne trpezlivost, klud a hlavne to neriesit, skor otehotnies ked vypnes... a nebudes to planovat.
Drzim palce 😉

novaadka
15. jún 2014

Ani nám sa nedarí. Po roku snaženia som konečne otehotnela a viem presne, ze to bolo vtedy, ked manžel prišiel po 2 týždňoch zo sluzobky. Lenže medzi 6-8 tt mi plod odumrel. Chcem tým povedať, ze som tu na MK čítala, ze ked ma žena silný orgazmus, tak jej privola aj ovulaciu a vtedy môže ľahšie otehotnieť. Vtedy sme si to po dlhom odlúčení fakt užili 🙂 Po potrate po nejakej 6 mes. prestávke sme zase začali skúšať. Uz je to cez pól roka a stále nič. Min. týžden bol manžel na spermiograme a ma 25% schopných aktívnych spermií, co nie je moc, ale doktor povedal, zem to nie je až taká katastrofa. Predpísal mu profertil za €130.- ( vitamíny,lebo lieky na to neexistujú). Po 3 mes.ma ísť na kontrolu. Medzi tým som si na nete dala vypočítať podľa metódy pána Jonáša (je tu aj diskusia o ňom) plodné dni. Využili sme hneď prvé dva termíny, tak uvidíme...

zuzicek88
16. jún 2014

Ahoj pripajam sa ak mozem,my mame teraz rok,co sa snazime a zatial sa nedari

wewericiak
16. jún 2014

Skúste Gynex, naozaj pomáha. Mali by ho užívať obaja partneri.

tana85
16. jún 2014

@wewericiak mam vyskusane a nepomohlo. a je tu viacero zien na fore, ktore s tym nemali taku pozitivnu skusenost, staci prelistovat. pre mna zbytocne vyhodenych 26 Eur

tana85
16. jún 2014

@dzenar plny konik je takych 😀 ja tiez.

gretka85
4. júl 2014

ja tiež

amonda
4. júl 2014

@dzenar ja som to zažívala pre mňa dlhých 5 rokov

zuzicek88
6. júl 2014

@dzenar My snazilkujeme uz 13 mesiacou a najviac ma sere,ked sa kazdy vypytuje ci som tehotna a kedy budem a ze uz je najvyssi cas a naco cakame,vtedy by som normalne vrazdila aki su ludia sprosti a netaktni

spisanka
6. júl 2014

my sa snazime 3 roky a okolie sa uz konecne zmierilo a nikto sa ma na nic nepyta 🙂

mystisch
6. júl 2014

@dzenar neboj je :D :D :D

ria88
6. júl 2014

@dzenar my sme tiez stale len dvaja. nedari sa 2 roky, na vysetreniach sme niektorych boli a viac sa mi uz nechce po doktoroch.

annie24
6. júl 2014

Ahojte dievčatá, propájam sa. My sa snažíme 4 roky a zatiaľ nič....Tak uvidíme či výjde 1IVF....

annie24
7. júl 2014

Najhoršie je keď zlyhá psychika, potom sa uz nikomu nič nechce....Ale lepšie
je to aspoň skusiť, či už IUI al. IVF ako nič. Veľa síl želám každej a pozit. energie🙂 Majte pekný deň.

seliselka
8. júl 2014

my sa snazime vyse 3 rokov a nic....ani prve ivf nevyslo ☹ je to nespravodlive kedze s manzelom milujeme deticky....

samira23
9. júl 2014

Ahojte, poraďte prosím, som po vybratí vaječníka na jednej strane v 24 - tom roku života. Doktorka mi odporučila otehotnieť do jedného roka, bohužiaľ nebolo s kým. Dnes mám 36 rokov, celý čas bojujem s tvorbou cýst, po poslednej kontrole cysty zmizli, už je s kým otehotnieť, ale nedarí sa za ten svet. mali ste niekto takúto skúsenosť a podarilo sa vám otehotnieť?

1984ivetka
9. júl 2014

ahojte kedysi sme s partnerom aj my boli na tom tak ako teraz vy 3,5r. sa nam vobec nedarilo počať po navšteve gynekológa s otázkou prečo sa nam nedari nasledovala rada rôznych vyšetreni u rôznych doktorov zistilo sa že vobec nemam ovulku dosť ma to vzalo hlavne pravidelne chodenie na sledovanie vajička či rastie dozrieva ale vždy som odchadzala od tial ufňukana a sklamana že stale nič nasadili mi hormonalnu 3 mesačnu liečbu KTORA ZABRALA 😉 🙂 nasledne bol aj partner na vyšetreni na gin- fiv klinike (odporučam tuto kliniku ) v BA a dostal radu vytaminov ale ozaj riadnu kopu vitaminóznych doplnkov ale stalo to zato po necelom tyždni čo bral aj partner vitaminiky som mala ovulku a ostala som TEHULKA 🙂 teraz som v 17t+1 deň 🙂 po čas celej tej doby čo sa nam nedarilo i keď som si neraz poplakala som vždy verila nie dufala ale verila že sa to raz stane skutočnostou že pod srdiečkom budem nosiť novy život takže hlavne kočky musite myslieť POZITÍVNE A VŠETKO DOBRE DOPADNE uvidite moc moc moc každej jednej z vas držim palčeky aby sa vam za darilo byť v očakavani ahojte a držte sa

zuzana256
14. júl 2014

ahojte ani mne s priatelom sa nedari aby sme mali babo

zuzana256
14. júl 2014

mne gynekolog predpisal lieky duphaston vzdy zaciatkom mrzky si mam ratat 13 dni a potom si mam dat tu tabletku neviem co to podporuje povedal mi ze to pomaha aj ktomu aby sme malii babo ked sa pokusame oto a neviem co este to podporuje tento mesiac jul 2014 den 12.7. som dostala silne bolesti ze to neprestalo aj ked som si dala tabletku paralen nezaberal tak som dala po chvilke dalsiu stale ma pod bruchom velmi pichalo pustila sa mi aj krv ale lae trochu a bolo to len kratke 1 den v den 14.7. som mala s priatelom sex a hned sa mi pustial silno cervena krv az bordova a po chvilke som nemala nic aj ked som chodila na wc a utrela som sa mala som cisty papier aj vlozku nic som uz nemala neviem co by to mohlo bit poradte mi prosim niekto stimto co by to tak asi mohlo bit neviem ci to moze bit normalne ze to mam taketo.

lulecko2311
16. júl 2014

@dzenar ano ano, aj ja, teda my Sa pridavame. Skusame od maja 2012, potrat oktober 2012 a odvtedy Nic. Zaciname s testami ci sme ok a uvazujem o Inofolicu, no dala som Si to odobrit od svojej lekarky. Ja 33r., manzel 34r.
Drzme Si prsty kocky.
Ps: mna ked sesternica videla po asi roku tak hned ci som tehotna, som chuda a vacsie brusko, no skoro som jej skaredo vynadala... A teraz mam kamosku tehotnu, ani nevie ako a kedy atd no nechcela dalsie teraz a ja nie a nie otehotniet.... Vravia psychika, no to Ti, co neprezivaju to co my...

kalista32
21. júl 2014

žienky aj ja patrím k vám,ktoré sa snažia o babo 7 rokou 😒 dvakrát IVF ,ktoré nevyšlo ☹ . momentálne si dávame pauzu od snažilkovania 😒 človek nemôže tak tlačiť na pílu 😠 😠 😖 . prajem každej veľa šťastia 🙂 😉 .

novaadka
22. júl 2014

Ja uz to moc neriešim. Poslednú dobu mi je to akosi jedno. Nesledujem plodné dni an nič podobne. Ked mame chuť, ideme na to...Ale aj tak v kútiku duše stále dúfam. Čítala som, ze ked je organizmus prekyslený, tak sa nedarí. Su na to aj kontrolné pásiky na sliny dostať v lekárni a testovať ci je organizmus prekysleny alebo nie. Začala som piť na čistenie krvy a odkyslenie organ.Chlorellu-dostať v lekárni. Tak uvidíme.

novaadka
21. aug 2014

Ahojte, tak sa hlásim. Pila som 3 týždne Chlorelu (1krat denne), muž bral 2 mesiace vitamíny na lepšie spermie Profertil a boli sme na dovolenke a sup dva červene pásiky na tehotenskom teste. Musím povedať, ze som bola medzi tým 1 krát u jedného liečiteľa, co dodáva energiu a posilňuje orgány ktore mu poviete dotykom. Dostala som na neho odporúčania, tak som vyskúšala.

dzenar
autor
21. aug 2014

@novaadka Tak gratulujem a nech sa dari

moo
31. aug 2014

ja mám podobnú skúsenosť snažili sme sa roky a potom šup teda muž bral Kotvičník kôli spermijám aj keď ich mal ok nech sú kvalitnejšie všetko na prírodnej báze a ja gs mimistar a sup dve čiarky :o) držím palčeky 😉

madafi
2. okt 2014

vyskúšaj túto podporu ja si chválim
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/podpora-plo...

karingalova
8. okt 2014

my máme tak isto problém s otehotnením pred 4rokmy som potratila v 7tt dali sme si pauzu rok lebo sme prerábali domček a potom sme nato išli znovu rok prešiel a stále nič tak som išla za doktorkou tá mi robila všetky možné vyšetrenia poslala ma aj na jednu kliniku kde mi zisťovali či mávam ovuláciu potom som bola na operácii kde mi zisťovali či mám priechodné vajcovody všetko je v poriadku priateľ bol aj na spermiograme aj on je v poriadku ale už druhý rok stále nič som z toho zúfala neviem čím to či tak veľmi chcem bábo z každej strany sa dozvedám ktorá kamoška je tehotná a najhoršie je ked sa každý vypytuje a ty stále nič? a neznášam vetu nesmieš nato tak myslieť ked to budete najmenej čakať podarí sa ono sa to lahko povie ale ťažšie je aby som nato nemyslela sústredím sa na niečo iné ale prídu také dní hlavne pred ms čakám či neprídu a ked prídu zakaždým som sklamaná. ak sa nepodarí do pol roka pojdeme na insemináciu

kalista32
8. okt 2014

@karingalova ahoj úplne ti rozumiem aj mne podobné vety režu uši 😒 ja sa s mojím snažíme 7 rokov dvakrát som postúpila IVF výsledok neúspech 😒 zvažujem čo ďalej 🙂

Strana