Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?
S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?
@kalista32 najhoršie je keď vidím kamošky tehotné veľmi si prajeme bábätko. prvýkrát sme ani neplánovali a zadarilo sa nám po mesiaci ale žial skončilo to smutne teraz keď chceme nejde to pritom sme obidvaja uplne v poriadku neviem čím to je či stresom alebo psychikou
@karingalova ahoj ja poznám tvoj stav mám pocit že som to napísala ja 😒 sila ja neviem keď sa nám to nepodarí tak je určite nejaké riešenie ako pestúnska opatera zvažujem e výber dievčatka .
@kalista32 ja som mala ísť minulý mesiac po operácii na insemináciu ale naskytli sa trošku rodinné zdravotné problémy tak sme si povedali s priateľom že ešte budeme skúšať prirodzene lebo pre neho je to dosť také zvláštne že chce počať bábätko prirodzenou cestou ale ak sa to nepodarí do polroka alebo do roka určite chcem ísť vyskúšať tú insemináciu. ja som tiež aj rozmýšľala že ak mi pán Boh nedopraje mať vlastné detičky tak by som si aj adoptovala treba dať šancu aj druhým detičkám ktoré boli nechcené a odložené.najhoršie je to že ženy ktoré deti nechcú ich majú a my čo ich túžobne očakávame sa nedarí
Všetkým odporúčam užívať INOFOLIC!!!
Ja som inofolic uzivala 6 mesiacov a nic ☹ .
Ahojte. Chcem sa opytat na vas nazor. Muz berie silne antibiotika na zapal pluc...je vhodne aby sme sa teraz snazili ale mame pockat mesiac????
@spisanka je drahy to ano, ja som najskor uzivala len chlorelu a kyselinu listovu, otehotniet sa mi podarilo az po 8mesiacoch snazenia, potom som potratila...teda prestalo bit srdiecko, v maji som bola na zakroku, zacala som uzivat inofolic a koncom juna som bola tehotna....nestihla som dobrat ani jedno balenie a bola som tehu.
Ahojte kocky.. Mna dnes chytila depka jak hovado... ☹
Hak som vysadila minulý rok v Juli. Od januara berem duphaston kedze mi ms chodila kazdy druhy mesiac. Môj mm mal spmg skvely. Ja som bola pred dvoma tyzdnami u lekára som ok aj hormonalny profil je ok.budúci tyzden mam dostat ms potom mi urobí folikulometriu.
Moja sestra je 5xtehotna! A my stale nic...
Obcas si myslím hlavu hore, sme zdravi podari sa.potom mi to je vsetko Jedno,potom mam depku ako teraz... Preco nemozme mat aspon Jedno zdrave dieta??
☹
@hennyinnsbruck hmm je to na nervy aj ja som mala take fazy,ze raz v pohode a potom som po nociach vyrevovala,ale po 3,5 roku neuspesneho snazenia sa som sa chvala Bohu dostala do takej fazy ,ze sice by som sa babatku velmi potesila a ja stale beriem kadeco aj sa denne modlim,ale uz sa nad tym netrapim..
@spisanka 3,5roka? ☹ jezis...
Ja dúfam ze folikulometria dopadne dobre a potom sa hadam uvolnim..
@hennyinnsbruck a nerozmyslala si nad CARom.mie koli umelemu oplodneniu,ale skor koli vomu,ze oni robia kadejake ine vysetrenia,ktore bezny lekar nerobi,lebo keby som to bola urobila ja tak uz by som aj kocikovala..My sme zacali chodit toho roku po vysetreniach a zistili mi predcasne zlyhavanie vajecnilov,takze u mna to bude zazrak ked otehotnejem 😖
@spisanka to mi je luto... Vedia pomôcť? Ci len umele oplodnenie?nie nerozmyslala som nad tym,pockam co bude na folikulometrii ked bude vsetko ok Dam tomu este pol roka cas a potom sa uvidi..
@hennyinnsbruck pomohlo by IVF,ale to nechceme,ja som rozmyslala nad IUI ale manzel je zasadne proti a tak cakam na zazrak..Budem ti drzat palce,aby ste uz nic nemuseli podniknut a podarilo sa to raz-dva a keby nie tak velmi dlho necakajte,kiez by som sa aj ja skor zdohadala.
@spisanka no môj je tiež proti ( raz sme sa O tom bavili čo ak sa nám nepodari) preňho je to ísť proti prírode. . Tak dúfam že sa zadari. .ja viem že psychika robí veľa .Robim ovu testy potom tehu testy no des. Keď doki povie že všetko je ok vyhodím ich všetky a nechám to tak. .
@hennyinnsbruck ja som asi pred rokom skusala ovu testy a furt boli nejake negativne tak som sa na to vybodla
@spisanka mne vychádzajú dobre. naposledy mi lekár vravel že pred vtedy A vtedy bola ovulka A zhodovalo sa to S testom. .tak hádam folik aj pekne rastie.uvidíme . .
no nam sa ties nedari tak sa ideeme objednat na kompletne vysetrenie do centrum asistovanej reprodukcie a uvidime ze kde je problem

My sa snaži me 4,5 roka zajtra ideme na prvu konzultaciu do car. Pri vete "vy mladi by ste teraz robili len karieru, ale co deti?" By som najradsej kricala. Ale ved ste este mladi mate cas 😠 tak vtedy sa uz dostavam do varu