Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?
S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?
@uhlikova09 Ahoj tak uz mame fazulku v brusku jupiii vraj sa krasne vyvija,vkladali mi stvorbunkovu,sestricka povedala,ze od dnes som oficialne tehotna,tak verim ze to tak bude uz 9 mesiacov a fazulke sa bude u mna v brusku pacit
@zuzicek88 no vidíš moja blahoželám 🙂
@zuzicek88 jeeeej, to ti dakujem kraaaasne, si zlata. ja dufam a pevne verim....tiez som zmenila stravu, tak sa tesim, ze nemam sfuknute brucho a tesim sa nato, aby bolo velke uz len z babatka 😉 drzim ti palce. dufam, ze bude vsetko ok. dakujem za podporu. a cakame asi viacere aj uhlikova09 , na to, ako sa ti bude darit a drzim fazulke vsetky palce aj na nohach 🙂 🙂 🙂
@zuzicek88 Ahoj Zuzi,všetko ok?Niečo nove?
@uhlikova09 Ahoj moja,dakujem za opytanie,zatial nie,na krv idem az v piatok,ale rozmyslam,ze pojdem do mesta a v pondelok alebo v utorok a kupim tehu test...co povies mam,alebo nemam?
@zuzicek88 a kedy ti má prísť menzes?
@uhlikova09 ms ma prist v sobotu a vo stvrtok mam ist na krv,no do BA sa nam nechce a v NR su vo stvrtok neni,tak asi pojdem na krv az v piatok,ale asi zajtra kupim tehu test,ako pojdem do mesta
@zuzicek88 čo ja viem,nieje to ešte skoro?ja som robila až týždeň po vynechaní,keď ti ukáže ducha budeš nervózna 🙂 ale ako chceš,ja by som počkala,vlastne ja som aj čakala keď pamätáš 😀
@uhlikova09 ano ja viem,ale pri umelom je to ine,lebo nam uz v kladali oplodnene vajicko,takze ukaze skor aj na krv uz kazali vo stvrtok a baby co tu pisu mali ducha uz na 8 den po obpodneni,ale nejdem do mesta,takze nemam kde kupit tehu test ☹
@zuzicek88 jaaaj to máš pravdu a cítiš sa nejak inak?ja som po oplodnení mala také bolesti v podbrušku ale inak nič žiadny príznak,potom MS neprišla a teraz nič,ja sa cítim ako keby som ani tehotná nebola a dnes som bola na ultrazvuku,nedal mi ešte tehotenskú knižku,že to skoro ešte ale už nám bije srdiečko 🙂 až mi slza vyšla keď som ho tam videla 🙂
@uhlikova09 jej srdiecko,vidis to je uzasne,ked si ho uz videla. Vies co praveze to podbrusko boli aj mna,aj vcera aj dnes,ale teraz dost na lavej strane,akurat som spravila vianocku a ozehlila,inak len tak polihujem,lebo neviem,ci sa mam bat,alebo tesit,aj dost zle spavam,co u mna nebyva zvykom ,tak som s toho aj dost unavena,dufam,ze to moje pobolievanie,je priznakom tehu 😉
@zuzicek88 Zuzi bude to príznak pretože inak nemá dôvod bolieť nie? A test ti nemá kto kúpiť?Alebo objednaj cez net začínam byť zvedavá 😀
@uhlikova09 ty si zlata,vidis toto ma vobec nenapadlo,ze objednat cez net,kupit mi nema kto ja v tejto dedine nepoznam ani zivu dusu a manzelovi nechcem zatial hovorit,aj tak chudak maju tolko roboty od januara,ze stale dlhsie robi a zasa z netu keby objednam,kym pridu,uz bude aj piatok,keby ma to bolo vcera napadlo,tak veru aj objednam,no mozno predsa pojdem zajtra do mesta,ale si zlata,ze tak na mna myslis
@zuzicek88 no možno niekde majú rýchle dodanie,že nečakáš 3-4 dni ale keď sa chystáš zajtra tak kúp a testni sa v stredu ráno,oni síce píšu že počas celého dňa ale si videla moje koľajnice,ráno je HCG najvyšie aspoň ti nezaduchuje 🙂
@uhlikova09 xixi dobre,kupim ich pre istotu viacej
@zuzicek88 ja som mala také dvojbalenie 😉
@uhlikova09 ahooooj a dobre ranko,tak som ten test uz robila,je tam slabi dusik,tak dufam,ze to staci,uz iba zajtra a dozviem sa pravdu,no verim tomu,ze fazulka je v brusku 😉
@zuzicek88 vidíš ja som to hovorila ale ešte neblahoželám až keď sa potvrdí ale ja viem že áno 🙂
@zuzicek88 inak ja už som druhý týždeň strašne chorá...lekár mi nič nedal len vzal krv,výter,zajtra mám výsledky a vraj ma pošle na pľúcne aby zistili čo mi je ☹ také voľnopredajné lieky čo môžu aj tehuľky mi nezaberajú
@uhlikova09 moja,to mi je strasne luto,vies,ze aj ja dnes iba lezim,akurat polievku som uvarila,to je vsetko,ale myslim na teba neboj zvladnes to skusala si bylinky?
@zuzicek88 noo ja keby som mohla ležať 🙂 neskúšala,niektoré bylinky sa v tehotenstve vraj nemôžu,aj bylinné čaje,tak mi písali baby na koníkovi aby som dala pozor na to.Mne dnes lekár povedal,že cibuľový odvar mám skúsiť a na noc husaciu masť 😔 že teraz som na tie "babské recepty" odkázaná
@uhlikova09 neboj dobre bude a ty chodis do prace,ked nemozes lezat?
@uhlikova09 chcem ti poslat ten test,ale sa mi nedari
@zuzicek88 hej Zuzi chodím,kolegyňa má zápal pľúc a ja sa mám problém dostať zajtra k lekárovi 😢 nooo je tam duch,ja ho vidím
@uhlikova09 to mi je naozaj luto ach jaj
@zuzicek88 Ahoj Zuzi,tak som dnes bola na pľúcnom a dostala som liek na astmu aby sa mi lepšie dýchalo 😒
@uhlikova09 moja to ma mrzi,ale aspon vies co ti je,ja mam take uzasne spravy,budem mamina,my budeme mat babatko,normalne placem od stastia

@zuzicek88 ďakujem,odovzdám 🙂 ja mám dovolenkový týždeň pred sebou 🙂