icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

uhlikova09
22. feb 2015

@zuzicek88 ďakujem,odovzdám 🙂 ja mám dovolenkový týždeň pred sebou 🙂

zuzicek88
23. feb 2015

@uhlikova09 Ahoj tak uz mame fazulku v brusku jupiii vraj sa krasne vyvija,vkladali mi stvorbunkovu,sestricka povedala,ze od dnes som oficialne tehotna,tak verim ze to tak bude uz 9 mesiacov a fazulke sa bude u mna v brusku pacit

uhlikova09
23. feb 2015

@zuzicek88 no vidíš moja blahoželám 🙂

filmarika
23. feb 2015

@zuzicek88 jeeeej, to ti dakujem kraaaasne, si zlata. ja dufam a pevne verim....tiez som zmenila stravu, tak sa tesim, ze nemam sfuknute brucho a tesim sa nato, aby bolo velke uz len z babatka 😉 drzim ti palce. dufam, ze bude vsetko ok. dakujem za podporu. a cakame asi viacere aj uhlikova09 , na to, ako sa ti bude darit a drzim fazulke vsetky palce aj na nohach 🙂 🙂 🙂

zuzicek88
23. feb 2015

@filmarika dakujeeeeem krasne

uhlikova09
1. mar 2015

@zuzicek88 Ahoj Zuzi,všetko ok?Niečo nove?

zuzicek88
1. mar 2015

@uhlikova09 Ahoj moja,dakujem za opytanie,zatial nie,na krv idem az v piatok,ale rozmyslam,ze pojdem do mesta a v pondelok alebo v utorok a kupim tehu test...co povies mam,alebo nemam?

uhlikova09
1. mar 2015

@zuzicek88 a kedy ti má prísť menzes?

zuzicek88
1. mar 2015

@uhlikova09 ms ma prist v sobotu a vo stvrtok mam ist na krv,no do BA sa nam nechce a v NR su vo stvrtok neni,tak asi pojdem na krv az v piatok,ale asi zajtra kupim tehu test,ako pojdem do mesta

uhlikova09
1. mar 2015

@zuzicek88 čo ja viem,nieje to ešte skoro?ja som robila až týždeň po vynechaní,keď ti ukáže ducha budeš nervózna 🙂 ale ako chceš,ja by som počkala,vlastne ja som aj čakala keď pamätáš 😀

zuzicek88
2. mar 2015

@uhlikova09 ano ja viem,ale pri umelom je to ine,lebo nam uz v kladali oplodnene vajicko,takze ukaze skor aj na krv uz kazali vo stvrtok a baby co tu pisu mali ducha uz na 8 den po obpodneni,ale nejdem do mesta,takze nemam kde kupit tehu test ☹

uhlikova09
2. mar 2015

@zuzicek88 jaaaj to máš pravdu a cítiš sa nejak inak?ja som po oplodnení mala také bolesti v podbrušku ale inak nič žiadny príznak,potom MS neprišla a teraz nič,ja sa cítim ako keby som ani tehotná nebola a dnes som bola na ultrazvuku,nedal mi ešte tehotenskú knižku,že to skoro ešte ale už nám bije srdiečko 🙂 až mi slza vyšla keď som ho tam videla 🙂

zuzicek88
2. mar 2015

@uhlikova09 jej srdiecko,vidis to je uzasne,ked si ho uz videla. Vies co praveze to podbrusko boli aj mna,aj vcera aj dnes,ale teraz dost na lavej strane,akurat som spravila vianocku a ozehlila,inak len tak polihujem,lebo neviem,ci sa mam bat,alebo tesit,aj dost zle spavam,co u mna nebyva zvykom ,tak som s toho aj dost unavena,dufam,ze to moje pobolievanie,je priznakom tehu 😉

uhlikova09
2. mar 2015

@zuzicek88 Zuzi bude to príznak pretože inak nemá dôvod bolieť nie? A test ti nemá kto kúpiť?Alebo objednaj cez net začínam byť zvedavá 😀

zuzicek88
2. mar 2015

@uhlikova09 ty si zlata,vidis toto ma vobec nenapadlo,ze objednat cez net,kupit mi nema kto ja v tejto dedine nepoznam ani zivu dusu a manzelovi nechcem zatial hovorit,aj tak chudak maju tolko roboty od januara,ze stale dlhsie robi a zasa z netu keby objednam,kym pridu,uz bude aj piatok,keby ma to bolo vcera napadlo,tak veru aj objednam,no mozno predsa pojdem zajtra do mesta,ale si zlata,ze tak na mna myslis

uhlikova09
2. mar 2015

@zuzicek88 no možno niekde majú rýchle dodanie,že nečakáš 3-4 dni ale keď sa chystáš zajtra tak kúp a testni sa v stredu ráno,oni síce píšu že počas celého dňa ale si videla moje koľajnice,ráno je HCG najvyšie aspoň ti nezaduchuje 🙂

zuzicek88
2. mar 2015

@uhlikova09 xixi dobre,kupim ich pre istotu viacej

uhlikova09
2. mar 2015

@zuzicek88 ja som mala také dvojbalenie 😉

zuzicek88
4. mar 2015

@uhlikova09 ahooooj a dobre ranko,tak som ten test uz robila,je tam slabi dusik,tak dufam,ze to staci,uz iba zajtra a dozviem sa pravdu,no verim tomu,ze fazulka je v brusku 😉

uhlikova09
4. mar 2015

@zuzicek88 vidíš ja som to hovorila ale ešte neblahoželám až keď sa potvrdí ale ja viem že áno 🙂

uhlikova09
4. mar 2015

@zuzicek88 inak ja už som druhý týždeň strašne chorá...lekár mi nič nedal len vzal krv,výter,zajtra mám výsledky a vraj ma pošle na pľúcne aby zistili čo mi je ☹ také voľnopredajné lieky čo môžu aj tehuľky mi nezaberajú

zuzicek88
4. mar 2015

@uhlikova09 moja,to mi je strasne luto,vies,ze aj ja dnes iba lezim,akurat polievku som uvarila,to je vsetko,ale myslim na teba neboj zvladnes to skusala si bylinky?

uhlikova09
4. mar 2015

@zuzicek88 noo ja keby som mohla ležať 🙂 neskúšala,niektoré bylinky sa v tehotenstve vraj nemôžu,aj bylinné čaje,tak mi písali baby na koníkovi aby som dala pozor na to.Mne dnes lekár povedal,že cibuľový odvar mám skúsiť a na noc husaciu masť 😔 že teraz som na tie "babské recepty" odkázaná

zuzicek88
4. mar 2015

@uhlikova09 neboj dobre bude a ty chodis do prace,ked nemozes lezat?

zuzicek88
4. mar 2015
zuzicek88
4. mar 2015

@uhlikova09 chcem ti poslat ten test,ale sa mi nedari

uhlikova09
4. mar 2015

@zuzicek88 hej Zuzi chodím,kolegyňa má zápal pľúc a ja sa mám problém dostať zajtra k lekárovi 😢 nooo je tam duch,ja ho vidím

zuzicek88
4. mar 2015

@uhlikova09 to mi je naozaj luto ach jaj

uhlikova09
5. mar 2015

@zuzicek88 Ahoj Zuzi,tak som dnes bola na pľúcnom a dostala som liek na astmu aby sa mi lepšie dýchalo 😒

zuzicek88
6. mar 2015

@uhlikova09 moja to ma mrzi,ale aspon vies co ti je,ja mam take uzasne spravy,budem mamina,my budeme mat babatko,normalne placem od stastia