Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?
S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?
@zuzicek88 už mám výsledky,vraj všetko v norme 🙂
@uhlikova09 ahoj.ano aj testy na protilatky nam robili a su tiez v poriadku..dakujem za ochotu nieco vymysliet.Teraz chodim k jednej lekarke a verim,ze nieco vyhuta.
@spisanka neboj nič vyhúta,keď nikde nieje problém tak sa musi podariť 🙂
oooj oj, fakt je nas tu akosi viacej...ale baby nevzdavajte sa....spolu to daaaame 🙂
my sme sa snažili od 7/2014 a teraz sme na začiatku 3 mesiaca.. takže sa to konečne podarilo. Podľa mňa na to netreba myslieť a bude to. Ja som napr. od Nového roku aj zmenila celkovo životosprávu - také klasické predsavzatie - cvičila som 2x do týždňa na Orbitreku, nejedla som pečivo, viac zeleniny a ovocia. Možno aj toto k tomu dopomohlo, pretože mi to nejako meškalo a urobila som si test a bol pozitívny... 😀 😀 😀
A ešte koľko 😖 My rok už, ale netreba sa vzdať. Len je to ťažké ked všetci kamošky rodia ako divé
no ako dievcata??? nieco nove??? dnes to vyzera , ze bude krasne, tak krasny vikend 🙂
@malazuzana85 napodobne, tiez mi presne tato kombinacia pomohla a lekari mali pre mna uz IUI a IVF 🙂
Baby, ja som tu nova, zijem v UK, snazime sa viac ako tri roky.. Stale nic. Po absolvovani vsetkych testov aj vysetreni nas oboch, nezistili nic (!) Obaja sme zdravy, priatel ma dobry spermiogram, ja mala jedine nepr.menstruaciu a lavy vajecnik mam pcos, pravy je ok. A to som bola na sukromnej klinike v Londyne. A stale nic. Najprv som brala metformin, momentalne duphaston a clostilbegyt. Vyskusala milion moznych cajov, doplnkov, vitaminov, cviceni, zmenu stravy, odisla som z prace (fyzicky tazkej) oddychujem, relaxujem a nic. No podla mna asi neni kazdemu sudene byt mama. Uz presla faza nasratosti a slz uz som rezignovala. Aj ked nie na 100% , ale vam ostatnym tuho drzim palce aby to vyslo ! 🙂
@spisanka Ahoj, tak chlapovi krv plus spermiogram, on bol dobre na tom. A mne krv 5dc, potom 17 dc cca, potom kazdy mesiac sono, stery, testy na Ca 151 (dufam ze dobre pisem, to je ten rakovinovy indikator, kedze mamka mala rakovinu krcka) na hpv, plus na vsetky mozne pohlavne choroby (aj mne aj drahemu). A nic. Nepravidelny cyklus mala stale, ale v posl case mala stres tak vraj za to. Na to beriem Duphik a na ovulku Clostyl. Este Dr. Na privatnej klinike v londyne sa smiala ze aka easy diagnoza, vraj do pol roka som teho a stale nic 🙂 kazdopadne dakujem za privitanie. Aj vy snazite?/ako dlho??
kuk na www.taojin.sk, cvicenie priprava na tehotenstvo, pre snazilky, ja mam dobru skusenost..
Skusali ste na otehotnenie macu? Je to zazrak
@blekotacarna co je to maca ?
Ahojte snazilky ... My sa snazime uz pol roka a nic robim si aj ovu testy papame vitaminy ovocievzeleninu a nic .........
No my takisto už vyše pol roka a nič :( už tak veľmi chceme :(
Evka pol roka je nic 😉 my tri a pol roka skoro a podla testov sme obaja ok, dakedy nie je asi sudene. Mali ste aj vysetrenia nejeke? Asi nie tie sa robia asi od roka na SR, takze nezufaj! 🙂
ahojte, aj my sme uz niekedy na pokraji sil.... do caru chodime uz od aprila, mame za sebou prvu IUI ... a nic :( a ked potom dostanem , ako napriklad dnes, tak idu take depky na mna .... och joj :(
Ahojte,
My sa snažíme už 8 rok. Fuuu, neverila by som že to zvládnem. Všeličo sme za to dlhé obdobie poskúšali...
Ale čím ďalej tým je čakanie na malý zázrak viac v pohode. Najkritickejšie boli prvé dva tri roky.
Stále veríme že sa podarí, lebo nemáme žiadnu zdravotnú prekážku - zo žiadneho vyšetrenia.
Držme si palce a raz sa stane zázrak aj u nás. 😵
A keby nie, aj tak je svet krásny aj teraz. Netreba sa upínať na to čo nám v živote nevyšlo podľa našich túžob. 😉
Mam jedno cislo,na pana co pomaha manzelom co sa im nedari.Poradi co robit.
A v com spociva to jeho radenie? Na co sa zameriava?
Na ocistu duse a tela.Povie ako sa zbavovat strachu ,zlosti atd. Je veriaci a modli sa za manzelov.
Na ocistu duse a tela.Povie ako sa zbavovat strachu ,zlosti atd. Je veriaci a modli sa za manzelov.
Je normálne, že chcem otehotnieť ale nie som schopná dodržať pitie alchemilkového čaju??? 😢 😢 😢
@karingalova ahojky, čítala som tvoj príspevok o neúspešnom snažení až dnes a teraz vidím, že sa predsa zadarilo tak by ma zaujímalo či ste sa dočkali prirodzene alebo ste podstúpili nejaký zákrok?
@1angelika ahoj dockali sme sa prirodzene ani neviem ako sa nam podarilo som velmi stastna uz som bola bezmocna,ze sa to nikdy nepodari a predsa. 🙂 🙂 🙂
@karingalova tak to je super, gratulujem 🙂) bezproblémové tehotenstvo ti želám ...🙂 tak snáď aj my ostatné sa raz dočkáme...
No veru nie si sama my sa ties pokusame a nic stale negat : 0. (

Ja poradim vsetkym snazilkam pit Alchemilkovy cajik, vela cajiku. Ja som sa pokusala s partnerom otehotniet 8 rokov, mala som rozne gynekologicke problemy, / myomy, cysty, endometriozu, dokonca rakovinu krcka maternice-nastastie nulte stadium./ bola som na 2 operaciach. Tento rok sme chceli podstupit umele oplodnenie, MUDr v CAR mi povedal ze moj stav je naozaj vazny a ze prirodzene nikdy neotehotniem a ze umele tiez nemusi vyjst. Zacala som dva mesiace dozadu pit alchemilkovy cajik + dalsie zenske bylinky / rebricek obycajny-mysi chvostik, hluchavku bielu,pastiersku kapsicku/ kupila som si sypane cajiky a vsetko zmiesala dokopy, cajiky som pila tak 2-3x denne, cca 1,5 litra za den... Tento mesiac mi neprisla menstruacia, dnes som si robila teho testik a su na nom dve jasne viditelne ciarky.... Este to nemam potvrdene MUDr. a stale tomu neverim, ale nejako citim ze som v "tom" .Sice este nemam celkom vyhrate a je to naozaj v skorom stadiu teho, stat sa moze vselico, ale pozitivne na tom je, ze sa to podarilo prirodzene, aj ked mi MUDr. uz nedaval skoro ziadnu sancu... Ja verim, ze je to vdaka tym cajikom, pila som ich naozaj na litre a stalo to za to!