icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

karingalova
21. sep 2015

@1angelika ja som bola tiez natom ako vy bola som zufala zakazdym ked som sa dozvedela,ze dalsia kamoska caka babo tak som plakala ze preco ja nie som 4roky snazenia. Brala som zo zaciatku vselijake vitaminy aj alchemilku som pila a a nic vela spravila psychika stres ale raz som isla k vestici aby som vedela na com som povedala ze babätko budeme mat musim sa ukludnit lebo som stale v strese a myslim nato. Tak som sa ukludnila zacala som sa venovat sama sebe uzivala som si kazdy den bola som pozitivne naladena a asi pomohlo aj to,ze priatel zacal pracovat v zahranici tak sme si boli vzacnejsi 🙂

johanka_de_arko
11. dec 2015

@kaki my sme sa snazili 12 rokov. Tiez u nas lekari nenasli pricinu. Dg.nevysvetlitelna neplodnost. Presli sme mnozstvo medicinskych i nemedicinskych pokusov. Laparoskopiu,3xIUI,3xIVF.Nic. Vyskusali sme kalendar podla Jonasa. Nic. Dvoch samanov, jednu liecitelku,...bylinky,...skupinove i individualne modlenie,...no proste vselico.pravidelne som si pichala fraxiparin viac nez rok. Nakoniec sme sa rozhodli pre adopciu. Povedali sme si,ze dietatko chceme,aj ked nebude nase. Zaciatkom oktobra 2011 sme sa dostali do poradovnika,v aprili 2012 nam volali,ze sme prvi a ze tak asi do 2tyzdnov je moznost,ze sa narodi "nase"dieta. Manzel v kuchyni nalieval vino na oslavu a ja som si len tak z neznamych dovodov isla urobit baby test. Neviem preco mi to napadlo ale asi preto ze sa ma sestra opytala,kedy mam kramy,ci hned ten dalsi vikend a mne akosi doslo,ze to uz ani nesledujem a ani neviem. A...bola som tehotna.Absolutne nepochopitelne.S manzelom sme uz na to vobec nemysleli.mali sme pripravenu detsku izbu pre adoptivne dieta.ziaden sex podla lunarneho ci ineho kalendara ci sa nam chce ci nechce, ale cisto spontanne kedy sme mali chut...takze asi naozaj zabrala psychika. Doktorka urcila datum porodu podla velkosti dietata kedze kramy boli nejasne a bol to Stedry vecer 24.12.2012. No nechapacka.pre nas to bol absolutny zazrak. Nakoniec sa nas Matej narodil o 10dni skor a tak sme uz na Vianoce boli doma. Prestastni,ze predsa len mame vlastne dieta,ze sa nam to podarilo a dame mu vsetko na svete. Adopciu sme zrusili. Matko mal 8 mesiacov ked som zistila,ze som opat tehotna.O niecom takom sme ani nesnivali. Ved sme nesnivali ani o jednom dietati,nieto este o dvoch. Datum porodu bol urceny na Velkonocnu sobotu 2014.Opat sviatkove dieta. Nasa Amalka sa narodila tyzden skor a tak uz mohla prvych velkonocnych kupacov (ocka s bracekom) vitat doma.alebo skor oni vitali ju. A...a teraz na Vianoce,presnejsie 25.12. sa k nim narodi dalsi cloviecik. Jakub. A to sme uz dalsie neplanovali. Brala som antikoncepciu. Dokonca som mala mlieko (podla povier nasich starych mam,dojciaca zena neotehotnie). Figu borovu. Najprv sme ani pri najlepsej pomoci nemohli otehotniet a teraz sa ani pri najvacsej snahe tehotenstvu neubranime. Sme samozrejme prestastni a tesime sa ako nikto ale sme aj prekvapeni. Matej bude mat buduci tyzden 3roky,Amalka nema ani 2 a my budeme mat tretie dieta. A to nam lekari tvrdili,ze nebudeme mat pravdepodobne ani jedno. Takze....stale je nadej,verte mi. Aj vam to urcite vyjde. Chodte na dovolenku,vyskusajte nejaky netradicny sport ci destinaciu...alebo (ako radili nam - skusit sex ked bude organizmus zeny oslabeny nejakou chorobou a imunitny system bude zaneprazdneny). Ja som koncom minuleho roka prekonala zapal pluc s ciernym kaslom. Sice sme vtedy s manzelom nic nemali,ale moje telo sa z toho dlho spamatavalo. Bola som casto unavena. A na jar som otehotnela napriek antikoncepcii. Ak by nam niekto pred 4rokmi povedal,ze budeme mat 3deti a este k tomu biologicke,neverila by som mu.Aj vy sa mozno budete o 3-4 roky na tom smiat a uzivat si drobcov. Ja tomu po tom vsetkom cim sme si presli verim. Podari sa to aj vam. Drzim palce a prajem krasne Vianoce.

kakatulik
11. dec 2015

@johanka_de_arko toto je fakt uzasne! Gratulujem.!

ajka006
11. dec 2015

@johanka_de_arko krasny priklad toho (podla mna teda) ze vsetko je len o psychike a o vlastnom nastaveni a rozpolozeni....krasny pribeh, dakujem, ze si ho sem dala a dala tak nadej niekomu, kto ju uz davno stratil..... a zelam vela radosti s detickami ☺

mishelita
11. dec 2015

@johanka_de_arko uau.super.to si ani neviem predstavit snazit sa 12rokov.muselo to byt neskutocne narocne a preto teraz 3 pokladiky za sebou 😍 drzime palce.a mozno uz aj tento rok budete mat pod vianocnym stromcekom dalsie klbko stastia.

kaki
11. dec 2015

@johanka_de_arko Najkrajšia, najpovzbudzujúcejšia, úprimná výpoveď o deťoch a svedectvo lásky aké som kedy čítala 🙂 ĎAKUJEM. Vážim si to 🙂

step13
11. dec 2015

@johanka_de_arko no ono to tak je aj psychikou ,ze clovek chce a nemoze mat.Mame znamich co takto nemohli mat roky a teras cakaju mimi januari :0)
Verim ze ste stasna rodina :0) urcite si to vsetko uzovajte :0)

kaki
11. dec 2015

@johanka_de_arko Mám tu na stránke niekoľko veľmi blízkych kamarátok, za ktoré som veľmi vďačná. Ale tento Tvoj príspevok, ktorý si pridala, je pre mňa veľmi povzbudzujúci.
Normálne sa ma dotkol až do srdca 🙂. Slová v pravom čase na pravom mieste. 😵 😵 😵 😵
Ešte raz ďakujem.

iskrickaa
11. dec 2015

To je krasny zivotny pribeh johanka_de_arko.

Osobne na psychiku neverim... My sme sa snazili 4 roky, vsetky vysledky viac ako nadpriemerne, nikdy nezistili, preco sa nam nedarilo prirodzene otehotniet. Nakoniec sme otehotneli cez IVF, oplodnili sa nam vsetky vajicka bez problemov... Psychiku som mala uplne donicenu od tuzby po dietatku, ked sme podstupovli IVF, v praci zlych kolegov a napriek tomu som pocala.

noemisona
13. dec 2015

My sme sa tiez snazili 3 roky dokonca som bola aj na operacii laparoskopii kde mi bolo povedane ze do pol roka by som mala bez problemov otehotniet a nestalo sa tak. A to podotykam, ze manzel mal spermiogram v poriadku a taktiez ja som bola uplne v poriadku co mi povedali lekari. Az som sa raz dostala k jednemu panovi ktory sa zaobera alternativnou medicinou a pomohli mi hlavne produkty Dr.Nona ktore mi on odporucil. Po stryroch mesiacoch uzivania pripravkov som otehotnela emoticon a uz mam momentalne 10 mesacnu dcerku. Od vtedy lekarom neverim, ziadne lieky z lekarne nekupujem a snazim sa zdravo stravovat, pripravky uzivame niektore nadalej, mala je zdravucka - nebola este ani raz chora, ziadne teploty nikdy nemala, ziadne koliky, radost mat take dieta emoticon Pretoze ,, najprv musi byt matka v poriadku a potom bude aj dietatko".

klaudusik7
13. dec 2015
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

zivot je o tom ze raz je dobre raz je zle.. nemoze nam byt stale fajn

therinka
17. dec 2015

ahojte všetky snažilky! chcela by som vás povzbudiť v čakaní na bábenko..my sme sa snažili intenzívne dva roky, podarilo sa to až po 2 rokoch intenzívnej liečby a spolupráce s doktorom. Podarilo sa to zrovna v dobe, keď sme si vyslovene museli s manželom povedať, že sa nebudeme preto trápiť, že ešte nemáme bábatko, ale že si budeme i tak čo najviac užívať život - každý týždeň nejaké akcie, výlety,divadlo, kino,večere,.. proste príjemne spoločne strávený čas..a hneď na ďalší mesiac sa podarilo emoticon mne to veľmi pomohlo na psychiku, nezamestnávať svoju mysel stále iba myšlienkou na dieťa, ale aj niečím iným..samozrejme, ako prvá vec je návšteva lekára, ktorý zistí príčinu neplodnosti a nasadí vám systematickú liečbu...a potom už len hodiť sa do kľudu a určite sa podarí! všetkým vám to veľmi prajem, je to úžasný pocit emoticon

vivulik
28. dec 2015

Ja beriem 2 Mesiac inofocil a odvtedy som nemala menstruaciu a tehotna niesom lebo som si spravila. 2 testy Tak neviem co poradte

mishelita
28. dec 2015

@vivulik a mavala si predtym pravidelny cyklus?chod k dr. nech ta vysetri a da vyvolavacku, ak si neni tehotna

vivulik
28. dec 2015

@mishelita nemala som pravidelny cyklus dostsvala som Tak na 35 den Ale terez uz nemam 42 dni

zankaj
28. dec 2015

@dzenar my sme na prve dieta dcerku cakali 8 rokov co je fakt uz strasne vela ale proste to neslo skusali sme co sa dalo. Teraz ma krpata 3 roky a skusame od leta druhe a zatial nic manzel ten uz ani nechce uz na toho dost a ja tiez uz. Strasne unavne niektore dni. Drzte sa

mishelita
28. dec 2015

@vivulik a kedy si si robila tie testy?

vivulik
28. dec 2015

Ten druhy dnes

mishelita
28. dec 2015

@vivulik a ani naznak ducha?vies kedy si mala priblizne ovulku?

gustako
20. jan 2016

Aj mi sa snazime o babo uz asi 4 mes. Som po potrate uz skoro rok,vtedy sme si dali pauzu pol roka a teraz sa nam nadari.
Po ovulacii som zacala trosicku spinit myslite ze to moze byt uhniezdovanie?

zuzannaaa
20. jan 2016

@gustako moze drzim palce ....

gir
20. jan 2016

Chcem povzbudiť každú snažilku. Donedávna som aj ja patrila k vám. Po troch rokoch snaženia, 7 neúspešných pokusov IVF a všetkého možného. Nemusím opisovať pocity keď prišla menštruácia, tak som si povedala že kašlem na všetko, nech sa deje čo chce. Nie náhodou som sa dostala k pani Adelke z obce Trhová Hradská okr. Galanta. Ona sa modlí k anjelom. Bola som za ňou vo februári a v apríli som zistila že som tehotná. Pre mňa to bolo ako zázrak. Povedala mi, že sa nám nedarilo preto, že na mne bolo nalepenej veľa ľudskej zloby a závisti. Teraz máme krásneho synčeka. Telefón zverejňovať nebudem. Sama povedala, že kto sa k nej má dostať, tak sa dostane. Nevezme od vás ani korunu a nemôžte jej ani ďakovať. Nieje to žiadna veštica ani kartárka, na to je veľmi citlivá. Modlí sa k anjelom a tak pomáha ľuďom. Ale musíte spraviť všetko čo vám povie ... Želám vám aby ste okrem svojho anjela strážneho dostali aj anjelika do postieľky.

dziacka
13. sep 2016
1984ivetka
5. okt 2016

Bliklo mi tu upozornenie ze mi tu prispevok bol liknuty tak babulky nevzdavajte sa liecba stoji dakedy za to vraveli ze mama nikdy nebudem a dnes som znova tehu v 21tt a bez akeho kolvek snazenia 😯😀

smudielko
6. okt 2016

aj sa pripájam k vám,snažíme sa už 2,5 roka stále mam nejaké zdravotne problémy najnovšie vysoký testosterón a veľmi vysoké AMH som z toho už zúfala.-.. Ale vidím že nie som jediná ktorá sa trápi

mailinka4
10. okt 2016

Veru, je nas viac. Prave dnes na mna dolahla chvilka, ze napriek tomu,ze si nahovaram,ze mi to nevadi, ved este neskusame dlho, VADI MI TO! A vadi mi to maximalne, az tak,ze mam chut revat, kricat, plakat, dupat...Je to strasne nefer, ze niekto vie pocat lusknutim prsta a ostatni sa snazia roky a nic. Som dnes cela v depke z toho,ze uz zase pocitujem,ze mrcha si uz brusi kosu za dverami a mozno aj prave preto mam dnes take nervy na to,ako sa nam to nedari. Pevne verim,ze budu lepsie a krajsie zajtrajsky a ze toto je len prechodny stav. Viem,ze viete o com hovorim. Najhorsie je, ze aj ked sa snazim na to nemysliet, lebo vtedy to vraj ako zazrakom pride, nedokazem to a myslim na to zakazdym! je to hrozne...nech to uz skonci :(((

smudielko
10. okt 2016

@mailinka4 aj ja mávam tieto brutálne depky teraz som mala narodky a mrcha meškala normalne som neverila ze popri všetkym problem to možno mohlo vyjsť a dnes prišla mala preplakala som pol dna je mi z toho už na nič , ešte som pracujem v školke a mam tam 10 malinkych krpcov ktorí mi pomáhaju na to až tak nemyslieť...

mailinka4
10. okt 2016

@smudielko ach jaaj, presne poznam ten pocit! Stale si hvorim,ze mozno este nie je ten spravny cas, preto to nejde...zajtra idem na gyndu lebo mam nejake problemy a budem tiez zistovat svoje moznosti otehotnenia

boredka
10. okt 2016

pridavam sa k vam :( my sa snazime vyse dvoch rokov, "az raz" sa nam to podarilo no bohuzial so zlym koncom MA v 3 mesiaci ... je to frustrujuce...

mailinka4
10. okt 2016

@boredka ach mojaa, hlavu hore, ked sa to podarilo raz, podari sa to znova a potiahnete to do uspesneho koncaa, uvidiss